17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако решите да хвърляте ми-24 с удовлоствие ще ги приема като подарък :)

Няма да имаме ремонтирани вертолети макар,че парите ще се ,,усвояват” ,а въртолетите ще си седят кротко на земята

От тази новина става ясно, че българската армия има 6 (шест!) хеликоптера. А честито :DDD

Парадоските в България продължават! Хем в НАТО, хем НАТО не иска руски оръжия, хем България има руски оръжия, хем срещу Русия има санкций от НАТО, хем Русия ще ни поправи хеликоптерите за да сме по бойноспособни в полза на НАТО...срещу Русия! Тови и да искаш не можеш да си го измислиш! Но защо се прави така?! Защото някои хора искат хем пАтока в гАзока хем дуашата в рая! Някой не иска да направи това което казва...а именно, след като САЩ/НАТО настоява членките й да нямат никаква връзка (най вече военна) с Русия, тогава ТРЯБВА ДА СИ ПЛАТЯТ за искането!!! Тоест, да дарят оръжия на България или да ги субсидират! Приказката е вярна..който плаща на оркестара, той поръчва музиката. Но само САЩ поръчва музиката на тъпият български оркестър и музикантите сами си плащат за удоволствието да е свирят!!! Това е уродливоста на НАТО и за това НАТО НИКОГА няма да бъде толкова полезно на България колкото Варшавският Договор беше полезен. За това и повечето българи ненавиждат НАТО и за това НАТО няма шанс да бъде взимано на сериозно от българското население. То бива наглост и глупост, но да си плащаш САМ за да защитваш чужди интереси и то често в твой ущърб е просто нечувано!!! Не народ а мърша! С право тая държава и тоя скапан народ изчезва....и хлебарките имат повече достойнсто. Отврат!!!!

В НАТО сме заради НАЦИОНАЛНАТА НИ СИГУРНОСТ! Това струва пари и ТРЯБВА ДА СИ ПЛАЩАМЕ. Безплатно е сиренето в капана на "славянската дружба".

Ти или си тъп или се правиш на такъв (трудно ми е да преценя от 2 изречения). Обърни внимание какво съм казал!!! Тук не става на въпрос за бесплатно...НИЩО БЕЗПЛАТНО НЯМА и НИКОГА НЕ Е ИМАЛО! Тука става на върпос ЧЕ ПЛАЩАШ ЗА НИЩО!!! Виждаш ли разликата? Нека на по прост език да ти го обясна: Когато ходиш на работа и шефа ти даде задача, ти е изпълняваш! Защо? Защото ти се плаща да правиш това което каже шефа, дори и да не ти е приятно или комфортно. В замяна получаваш ПАРИ от шефа да си ги харчиш както ти си решиш. Каква е ситуацияпта на България в НАТО: Ти ходиш на работа и изпълняваш това което шефа каже НО НЕ ПОЛУЧАВАШ ЗАПЛАТА! Просто работиш там безплатно! И пак трябва да слушаш и правиш това което шефа каже дори когато ти е неприятно, некомфорнто или направо против твойте лични интереси! Това е НАТО за България! И после някой "умник" като тебе идва и ти казва "ами трябва да си плащат за заетоста". Разбираш ли сега или още не е ясно?!

Си го извъртял като,, свирка докрай” за Русия и разбира се плюнка по България и НАТО

Недопустимо е държавни поръчки да се дават на държавни фирми! Какво ще правят другарите Гебрев и сие..?! Устафка!

Това по-малко от субсидиите за измекярите в парламата!!! Тъпаците да бяха купили нови руски хеликоптери по-добре, а не краварските гробници за милиарди. Еничари !!!

Онези, от които и Египет се отказа ли? Че не им работели системите и руснаците не можаха да ги оправят? или кои точно нови руски хеликоптери, които те са продали последните 20 години някъде по света?!?

Аааа не бе, сега ще си вземем самолети от тези дето ги има само на хартия и няма и една произведена бройка! Интересно дали ще могат да хвърчат тези "прахосмукачки", защото руските летят!!!

Какво са произвели последните години ? Ами примерно .... Ка 52, Ка 60, Ка 226, Ми 28, Ми 171 ........

Какви нови руски хеликоптери? Тия, дето им ги връщат обратно, че нито системи те им системи, нито летенето им летене.

И кои точно пък са тези върнати хеликоптери ?

Даваме 67% от близо 39 милиона или 26 милиона лева от нашите данъци отнова на руснаците да поддържат оборудване на 40 години... от 6 морално остарели хеликоптера, като дори не се предвижда каквато и да е модернизация... Егати надупения министър имаме

Двата руски хеликоптера Ми 17 летяха при всякакви условия и вършеха през последните няколко години повече работа от целия авиофлот от 12 Кугър-а, струващи майка си и баща си. На последния парад, даже знамето нямаше кой да носи. Френските принцеси при сняг не летели, при дъжд не летели, около пожарите, жега им било и не можело да гасят ..... е*ем ти западната техника.

Платените орки на америка за лойко реват, значи става нещо положително за българите и страната ни.

Вместо да ремонтират Всичките Ми-24 щото те са важни ги продават за по 200 000 лв на разни търгове кой знае колко са останали от 44 броя ???

Здравейте циркаджии

Звачи за нази 1 процент от сумата а за нашити двойни освободители 99 процента Браво

Направи си ти и ти вертолети, продай ги на руснаците и после като те поканят да им ги ремонтираш им вземи 99% от сумата!

Едно време в Стара Загора имаше цял хеликоптерен полк, какво стана с тях?

Половината го продадохме на Судан, част и в Габон. Питай оная, "гражданката" за България, куманистическата снаха!

толкова пари за 4 бойни и 2 транспортни вертолета...

А можеше да се купят нови тойота-джипове по случай 60-тия юбилей на Слънцето...

Колко ? 6 хеликоптера на цената на един Кугър, който лети само при определена температура, влажност на въздуха и положение на луната.....

вместо ф16, не е ли по-добре да се ремонтират МиГ-овете, ще сършат същата работа.

Те ги ремонтираха. Миговете гонят 40 години, ще се ползват още 5-10 докато наълно преминат на ф-16. Тогава миговете ще са на по 50 години. Колко още да ги ремнтират?

Ще платим на рашките едни милиони, за да направят качествен ремонт на пушкалата, които трябва да ни гарантират надмощие над тях, в сблъсъка на световни лобита, който се очертава. Добри сме -ще храним безплатно и Османа и Ивана. Те пък, и едните и другите, ще обезкървяват икономиката ни, за да нямаме неприятни щения. И те така!

31+34+2 = 67% - две трети от стойността ще се подарят на руснаците

Като сметнеш, тези хеликоптери ни ги подариха, та си е в нормата, сега да си ги платим с лихвите. Само не знам, за какво са ни, ремонтирани? Гледам, че зърнарите си пръскат с тракторите и авиация им не требе. Е, малко мачкат, ама пак е по евтино от издръжката на хеликоптер.

Абе за пожари и бедствия стават. Къде да гасат пожар, къде да занесат храна на някоя бабичка в планината, къде да превозят някой болен. А за другу неща не ни трябват освен ако някой не иска да ходи да воюва с тях в близкия изток.

Кога са ни ги подарявали?!? Приказки от 1001 нощ от стария съветски разказвач... Платихме си ги като попове срещу твърда валута (долари - по онова време съветите нямаха и изпитваха остра нужда, а пък на нас ни отпускаха заеми все още) и зеленчуци и текстилни изделия, докато за нас оставаше трето качество трикотаж! Хайде спрете най-после със старите пропагандни легенди за великата съветска безплатна помощ - безплатно не е имало, няма и сега!

руската губерня Болгария- троянския кон на росия в НАТО

руските машини - за да си доволен. Доста по-скъпо ще излезе - но това са подробности. ремонтите обикновено ги правят производителите. или бъркам?

Само така! Директно с производителя. А не като чехъла да въртим някакви схеми през Полша.