Технологиите 6G стават достъпни до 10 години

Хуавей е сключил над 60 договора с други страни за разширяване на световната мрежа от пето поколение

Обратно в новината

Коментари - Технологиите 6G стават достъпни до 10 години | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

.. наясно ли сме кава е работната честота на 5G и какви са пораженията върху флората и фауната - ефекта на микровълновата фурна! Този въпрос се замазва с псевдо-научни "доказателства" за безвердност, но ... пчелите вече изчезват! и то само с 3 и 4G мрежата. Единственото сигурно е, че ще се гарантират печалбите на телефонните компании и комуникационните гиганти! .. за съжаление за сметка на бавното ни унищожаване като вид чрез бързо зомбиране .. от алчност и лекомислие!

Сичко ще е наред. Оранжевия до година си заминава и няма да може да пречи на разследванията срещу него, дъщеря му и зет му.

Е и какво? Да не би 6G да е панацеята за света? Още не сме видели какво може 5G, а приемаме заявки за 6G. Айде стига прикакзи

Сганта да наблегне на следното изречение: Същевременно Жън изрази безпокойство, че Хуавей може да загуби лидерската си позиция в 5 Джи (5G) технологиите, ако САЩ запазят ограниченията срещу компанията през следващите три до пет години.

Големи оптимисти Китайците. Бързат да го краднат преди да е направен. За справка - единствено Fraunhofer-Instituts für Angewandte Festkörperphysik IAF се занимава с това и то от 2017та. Друга справка 5Г то бе почната от НАСА и Machine-to-Machine Intelligence (M2Mi) Corp около 2008. Дето се казва до сега 10 години. Сигурно така смятат и за 6Г-то