Тавани и други меки мерки: ще стигне ли кабинетът до приемливи цени

Служебното правителство опитва да успокои ценовия устрем с различни механизми, но успехът му е съмнителен. Трябват промени в законодателството, смята Никола Стоянов

Обратно в новината

Коментари - Тавани и други меки мерки: ще стигне ли кабинетът до приемливи цени | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сбиртока от клептомани-Н.Стоянов и партизански копелета-А. Пеканов.

Новини от последните часове! В резултат на нвероятните мъки ( най-вече мисловни) мъдрото служебно правителство, назначено от най-мъдрия президент в света, да предприеме мерки да да овладеят цените (демек да ги свалят НАДОЛУ) , и създаване на интернет страница за контрол на цените ( не е ясно как) от вчера, от днес един хляб ( брандиран) който купувахме в началото на седницата за 1 лев и 75 стотинки ( за 500 г) вече струва 2 лева и 30 стотинки. Да са ни живи здрави мъдреците , които ни управляват България последните години.

Таван на цените за хранителните продукти във веригите, но отстъпка за горивата на Лукоил, покривана от държавата, от нас. Значи Лукоил може да си слага каквито си иска надценки ние ще плащаме отстъпките, т.е. ще им плащаме още данък асвабждение. Вие нормални ли сте бе гълъби??? Е, още ли дебилите не разбирате кой кой е?

Лукойл не слага акциз на горивата, а държавата. Акциза оскъпява горивата.

Погледни сравнителната таблица на производствените цени на горивата по държави и ще ти светне.

от Гешев ли си?

Зелен Чорап да ви управлява. Получихте си го.! Искахте промяна, ей ви я на, на тепсия, за две години само. Сега е време да плащате сметката за гяволъка си.

Герберастки селтак.

ама сега вие умнокрасивите рИвете.

Има ли право Главният Прокурор Иван Гешев да поръча убийства срещу неудобни защото мутри и полицаи ме преследват в цяла Европа за да ме убият заради критики(постове) срещу Бойко Борисов! Мирослав Германов

в психодиспансера, бягай там разкажи им всичко. Ще те настанят на хубаво място.

комунделите на Радев ще сложат таван на цените и стоките бързо бързо ще изчезнат от магазините. Тъпи ДС-арски изпълнения, българска работа.

Искаш ли ти да ми пазаруваш?

тавани-мавани, да ви шибам всичките в г за!

Напълнихме се със закони, закончета, поправки, анексчета, разпоредби, заключения, изключения и какво ли още не ... И пак закон им трябвал някакъв, за да си свършат работата ... Все нещо им пречи на некадърниците, утроиха цената на енергоносителите и още се чудят от къде идва Инфлацията ... Народа е казал: На крив Шланг, космите му пречат! ... Тъжна картинка, нефелна и ялова!

Трябва здрав кабинет след убедителна победа на ГЕРБ. Само Б.Борисов може да наложи с мнозинството закони за справяне с монополистта Лукойл и далавераджиите-спекуланти с хранителните стоки ! Не е любов към ГЕР а липса на доверие към ПП. Гласувайте свирепо срещу Кир, Асеня и Христо ! Наведнъж да се справим със змията докато е малка...

Ей го и т'ва лайно кривоглавохуесто! ... Пробвай да и обръснеш Шундата за да не ти пречат космите!

Никога вече ГЕРБ и Бойко Б. тия са по зле от чумата . Населението намаля с близо 1 милион за тяхното управление. Населените места останали без население са 199 . Монополите си правят какво ти си искат и т.н.

SU-152

Прибирам се вечерта, оставили ми чувал с прясно заклано агне, АК-74, СВ Драгунова, шпек и лютеница, смески за кокошките и две печени крилца от F-16 пред вратата. Благодаря ви, партии любими!

гледам всичката пара в свирката

Ам че то в Англия стоките станаха по-евтини от колкото в България

Цените са като в цяла европа, но заплатите не са. Докато банкянската мутра е на свобода ще тънем в мизерия

само тиквата,сикчите началници на партиите и най вече дпс за не за затвор а за публична екзекуция

Не ви трябва решение на НС за да наложите таван на цените. Стига с тая лъжа.

големите чужди вериги оттука заедно със прекупвачите и готово

Плоският данък ви харесва,а 10% не ви харесва?Балсам ви меринджейте пробити.

Не знам защо постоянно се правят паралели с комунизма, когато се говори за контрол над цените. Всеки път като се повдигне темата и сумайти "експерти" получават медиина ортикария и предричат завръщането на плановата икономика. Пълен абсурд! Когато пазарът не се регулира сам, се намесва държавата. Така е във всички пазарни икономики по света. Още повече, саморегулиращ се пазар е утопия, която я има само по книгите.

Всеки първокурсник знае какво става когато държавата се намесва на пазара и се опитва да манипулира цените, но Ганя дето не е прочел и един учебник от гимназията си въобразява че могат да управляват процеси които дори не разбират. Да се беше напънал да научиш нещо, щеше да знаеш каква глупост си написал.