Търсенето на петрол и природен газ в блок „Хан Кубрат“ започва

Сигурен съм, че има неоткрити богатства, ще се радваме на всяка находка, каза Томислав Дончев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да не излезе като в Плевенско... Вместо да дупчат при Горни Дъбник, дупчили при Долни Дъбник и нефтът се оказал ..много дълбоко.

Нашият шелф е проучван от "братушките" през 50-те години на 20век и те са казали, че НЕФТ НЯМА... Те това е проблемът сега и за това са всички напъни против проучванията в момента.

нужка томито и бисерчо са любимди на дира и на народа вазбира се

...съм!Ами ако се окаже,че има петрол и газ в този участък в големи обеми както в румънският шелф? М? Как тогава след като ТОТАЛ прави проучването ще можем да дадем добивът и печалбите на ,,братушкити”?Вий не си давате сметка,но ето разтревожени тролове започнаха да ссссссссс...е из... казват под статията по доста миризлив начин!

Има не много умни човечета, които си мислят, че историята започва от тях. Все едно вчера са измислени проучванията и ние сме първата територия, на която те ще се приложат. Това може да е впечатляващо за другарят Дончев и Нушка, но специалистите са на ясно, къде, какво и колко има.

Защо Дончев пропуска да каже че ако бъде намерен газ или нефт там, то компанията която почне да го добива, ще го продава на държавата на пазарни цени? Тоест нашият си природен ресурс ще си го купуваме от американска фирма

Прави проуване и ти и нефта който изкараш го дай безплатно наждържавата.

Еми, естетвено, че ще се радва, ако намерят. Само, че и реки от петрол да шурнат, народа няма да го огрее нищо, само такива като тоя ще лапат комисионни за уреждане на изнясянето на природните ни богатства. То и без петрол имаме злато, достатъчно да ни осигури швейцарски стандарт, но такива като тоя са дали на канадците да си го и добиват и изнасят. Така че, дали ще има петрол или не .... нас няма да ни стопли.

ПЕТ ГОДИНИ ГО ИЗСЛЕДВАХА- СЛЕД ОЩЕ ПЕТ ЩЕ СЕ ОКАЖЕ ЧЕ НЯМА НИЩО...