Търговската война между САЩ и Китай се прехвърли на финансовите пазари

Доларът и юанът в битка кой да поевтинее повече, за да стимулира икономически ръст

Обратно в новината

Коментари - Търговската война между САЩ и Китай се прехвърли на финансовите пазари | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кайма , народен шпек , крънвирш , този няма как да се страхува нито от американска нито от риската кухния . Добър апетит .

Канонада от Бруно !

Да ти тече покривът : Sichtbare Planeten ! Съобщение от извънземните в задкулисният фон на Бруно-Дъргия от БТV . Дългият , какво ще поеква следващото предавене с високостилни бъллгаризирани понятия от латинската езикова култура - ние още не знаем . Но знаем че мястото на глагол да е на мястото от съществителното , щом Бруно се ешофира . Ето , поради това предпочитам Волен ! Каквото и да говори , има си линия . Докато дългото Бруно , днес му боли левият крак , настъпва на десният , утре другото , тогава обратно . Бруно си е чист конюнктурен , Волен има менение .

но изглежда че в ощите линий имаме предсказуеми събития за какви от своя страна Доналд Тръмп допринася непрекъснато . Вуикендерите даже стигнат да сравнение със известни исторически събития от преди 90 години . Още римският писател Плутарх разказвал за паралелен живот и изводът че история се повтаря не губи сила .

Я опитай пак. Да кажеш.

Въпрос ще е какво възнамерява Брюксел , в това число и България . А който купува оръжия от Русия ще се санкционира , както четем днес . Така че : Я опитай пак. Да мислиш.

Бруно , дългия , той ще каже !

Кажи !