Търговската сделка между Лондон и Брюксел още не е факт, риболовът я спъна

Великобритания очакваше новината в 11 часа, но брифингът на Борис Джонсън бе отложен

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Брекзит е временно явление и скоро ще се върне де факто старото положение. Няма как в съвременния свят да не се сучи глобализацията. С такива съмремеенни връзки за директна комуникация, да не говорим да глобалнте мрежи и това масово придвижване на хората от едно място на други, пивържениците на националните държави са на гуубещата страна. Просто естествеенте процес с в другата посока.

тея английски идиоти някой ще ги е.ава ли след 01.01.2021? по-тъпо говедо от английските луди крави няма

Най интересно ще е в последния момент, ня да не спази срока... Когато и двете страни чакат последния момент, не е добре...

Търся английски шаран...

lu4ka

В Брюксел има много.

Бъдещето принадлежи на патриотите,а не на глобалистите!!! Доналд Дж.Тръмп (Джордж Сорос да пукне )

Поздрави на 8-цата и Дядо Йоцо :)

По всички световни медии пише, че довечера Борката Джонсън ще обяви сделката, вие сте пълни нещастници !!!!!

Джендърите не могат да се разберат кой е мъжа в семейството :)

Лорд Минчев ти си просто един обикновен прост руски Педер@ст !

Това Сорос ли ти каза ?????

Най доброто за Европа е да няма сделка и Англия да бъде тотално отцепена.Те така и така никога не са се чувствали бели християнски европейци при тая папалач която е там.

Мераци, ама няма как да няма сделка и 2те страни имат интерес да запазят търговските отношения, поне докато се разпадне ЕС съвсем

ЕС да се разпадне. По скоро помиярника педеРассия ще се разпадне, така са предсказали всички пророци за 2021г. ! И след това ще настъпи хилядолетен мир на планетата и човечеството ще си почине !

lu4ka

Ще, ще! Ще се разпадне и още как. Когато хората се вгледат в годишните си данъци и им излезе перо по перо, за какво колко са платили, и като разберат, че ваяка година плащат от джоба си по 120 евро за еврогейския съюз, няма да са много доволни.

Най-доброто за Европа е да няма граници, а единен пазар. Ама англичаните са на друго мнение.

Те ще се молят да се върнат, работещите англичани са наясно че Брекзит е катастрофа, това беше избор на консервативните английски пенсионери подтикнати от крайно десни фракции финансирани от Кремъл !

и каква е тази новина, като няма новина??

„Всички всъщност са уверени, че споразумението ще дойде днес“ Стойка: 13:16 Продължителност 2 минути 0 Търговската сделка за Брекзит е във вашите ръце. Според информация в медиите британският премиер Джонсън и председателят на Комисията на ЕС фон дер Лайен искат да информират за резултата днес. Кореспондентът на WELT Стефани Болцен съобщава от Лондон.

Настоящата индустриализирана система за животновъдство ще бъде заменена с модел като софтуер, където храните се проектират от учени на молекулярно ниво и се качват в бази данни, до които дизайнерите на храни могат да имат достъп навсякъде

да, това е новина от коледната нощ на 22020-та.

Нациите и държавите трябва да се слеят в едно общо световно правителство. ---------- ¨гения¨ путКин ли ще е начело на това Световно правителтво! БУХАХАХАХАХАХАХА

света ще прогресира,а ти пак ще си при оджата

Нито един руски гражданин не беше блокиран във Великобритания. Руските граждани са ваксинирани със най-добрата ваксина във света и никой не ги задържа никъде.

Най-добрата ветеринарна ваксина Шутник 5 за най-послушния добитък!

да не искаш да кажеш, че някоя чебурашка която се е добрала до британия, е изявила желание да се върне в алкашия?? кой ще ти повярва, бе тъпако!??

никой не блокира руските граждани във Великобритания, защото тези руснаци, които са там са по-богати от кралицата им.

150+

ДНЕС КОЙ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ПРОБЛЕМ. К-19 ЯСНО ВИ ПОКАЗВА ТОВА ВСЕКИ ДЕН, НАЛИ.. Човечеството е едно и проблемите са международни, но ние винаги търсим решения на национално ниво. Няма нация или държава, или съюз от няколко държави, която да може да реши сама тези проблеми. Нациите и държавите трябва да се слеят в едно общо световно правителство. Трябва да има едно служебно световно правителство, защо. Всички нации и държави трябва да предадат армиите и оръжията си на световното правителство. Разбира се, ако има служебно световно правителство, няма да са необходими нито армии, нито оръжия, нито биологични оръжия. С кого ще водиш ти война тогава, трябва да търсиш най-близкия съсед сред планетите наоколо, за да водиш отново някакъв вид война, това изглежда почти невъзможно, нали. Нациите и държавите, и религиите са нещо твърде остаряло, но продължават да съществуват и те са най-големият проблем. Когато погледнем към света у нас се поражда странно чувство: "Имаме всичко друго, от което се нуждаем - необходимо е само единно човечество". Проблемите са световни. Решенията също трябва да бъдат търсени на световно ниво, и е абсолютно ясно, че има неща, които не са необходими на едно място, но на друго те са жизнено важни. Едно служебно световно правителство означава да се погледне на ситуацията глобално и ресурсите да отидат там, където е необходимо, защото човечеството е едно. Необходимо е да се погледне на света като на едно цяло. Нашите проблеми са ни довели до ситуация, в която или ще се самоубием колективно, или ще трябва да трансформираме човека - неговите стари традиции и модели. Тези модели, тези държави, тези закони, тези образователни системи, тези религии, които човекът е следвал до сега, са довели до настоящата криза. Тази глобална криза е крайният резултат от всички наши култури, философии, закони и религии. Те са допринесли за това, защото никой никога не е мислил за цялото, всеки е гледал в своето малко парченце, без да се притеснява за цялото. Всеки е грабнал определена част от живота, игнорирайки останалите части, които са неизменно свързани с него. Хората продължават да се държат по начин, който съсипва цялата земя, тези които правят това, го правят скрити зад големи думи: нации, държави, религии, закони, политически идеологии, "свобода" и "демокрация".

В случая до 2030 г. обемният пазар на говеждо месо ще се свие със 70%, пазара на пържоли с 30%, а пазарът на млечни продукти с почти 90%. Пазарът по обем за други кравешки продукти като кожа и колаген вероятно е намалял с повече от 90%. Обемите на земеделски култури, като соя, царевица и люцерна, ще намалеят повече от 50%.

и от къде ги взе тези факти?

В мокрите сънища на Сорос ...!

4 години след Демократичен референдум, волята на Народа, още не е изпълнена - няма и да бъде! Комунистическите Диктатори, не броят Народната Воля за нищо!!

Как ще не е изпълнена бе кретен? ОК е извън ЕС вече цяла година. Само русофилистичните говеда не знаят.... Сега се говори за търговски преговори. То русофилите и от търговия не разбират....

с тези сделки и споразумения от страна на ЕС към Великобритания!Англичаните,арабите,индииците,пакистанците,негрите които са граждани на Великобритания,направиха своя избор и гласуваха да са навън!Нека уважим тяхното желание да са трета страна за ЕС и да се борят с трудностите които сами си направиха!Споразумението и сделката която искат е,да се съгласи ЕС те да ползват привилегиите все едно са в ЕС а задължения да нямат!!! Това е гнусното им намерение и ако лелките и чичковците от ЕС се съгласят ,то тогава и други страни ще искат да се отделят от съюза и да използват същите споразумения и сделки както Великобритания,и тогава в ЕС кой ще остане?

Но и без сделка Великобритания ще се оправи някак си сама ------------ тулупчо, трол смешен! От 1000 мили се виждате и смърдите путКинските гниди!

Нема Зделка, а брекзитаджийските кккурви ще ги гонят с тояги и камъни до няколко месеца! БУХАХАХАХАХАХАХА

" пълният текст на споразумението, за който се предполага, че възлиза на две хиляди страници..." Когато булгаристан го изгонят от ЕС заради купищата комунисти в държавицата, споразумеието ще съдържа само едно изречение" "Вървете при Путин или на майната си" и шут в задникът на червен Ганю.

Имаш спешна нужда от психиатър !!!

безпрецидентна блокада ще е чудо ако няма сделка. Дано се сложи край на тази политическа пандемия!

ЧОВЕЧЕСТВОТО Е ЕДНО. К-19 ВИ ПОКАЗВА ЯСНО ВСЕКИ ДЕН ТОВА, НАЛИ... Едно единствено служебно правителство за целия свят, защо. Това означава, че повече няма да има войни. Това означава, че няма да се налага да държим милиони хора в армиите без никаква полза, войниците функционират почти като затворници. Но те могат да станат продуктивни, да бъдат полезни. Ако тези хора се влеят обратно в човечеството, това ще означава край на бедността. В момента, седемдесет процента от националните приходи на всяка държава отиват в армията, а останалата част от страната живее с тридесет процента. Ако армиите изчезнат, седемдесет процента от приходите на всяка страна ще бъдат налични. Не е нужно да има бедност и епидемии, не е нужно да има никакви просяци и толкова много болни хора. От една страна, ние създаваме огромни армии, а от друга убиваме хората чрез глад, епидемии и психосоматични манипулации, а тези армии не правят нищо. Те са просто професионални убийци, професионални престъпници, обучени престъпници. Ние ги обучаваме как да убиват. Говорим за хуманност, за цивилизация, а все още седемдесет процента от нашите приходи отиват за убиване. Едно световно служебно правителство означава огромна промяна, революция. Цялата земя ще има полза от това. Ако има само едно световно правителство, то може да бъде само служебно. Сега правителствата не са служебни, те имат истинска власт като президентът на държавата или министър-председателят на държавата, но в едно служебно правителство нещата ще бъдат различни. Сега, например, имате началник на пощата, той е служебно лице, без власт, той има работа, задължения, но няма власт. Няма нужда от власт. Човекът, който ръководи вашите железници - каква власт има той. Той има служебни задължения. Науката сега е в състояние, ако не е ангажирана с войни и със създаването на повече (количество, качество и видове) оръжия, да създаде толкова много храна, че повече хора да могат да живеят щастливо на земята, отколкото сега. Милиарди и милиарди хора могат да живеят в радост, без глад, без епидемии, без страдание и болести. Но науката трябва да бъде освободена от робството на държавите, които насилват своите учени да създават повече оръжия и разрушителни технологии. Учените функционират почти като затворници. Ако човечеството не стане едно цяло, подгответе се да изчезнете от тази планета. Има интелигентни хора, които биха искали да оцелеят, които искат тази красива планета да стане още по-красива, това човечество да стане още по-интелигентно, но човечеството като цяло дори не знае за опасността, която наближава с всеки изминал миг.

Пич , върни се малко в реалността :)

а внедряване предстой

»» До 2030 г. търсенето на кравешки продукти ще спадне със 70%. Преди да стигнем този момент американската индустрия за добитък ще бъде на практика в несъстоятелност. До 2035 г. търсенето за краве продуктите ще са намалели с 80% до 90%. Други пазари за добитък като тъй като пилето, прасето и рибата ще следват подобна траектория. Ще има огромни унищожаване на стойност за тези, които участват в отглеждането на животни и тяхната обработка, и за всички отрасли, които поддържат и доставят сектора (торове, машини, ветеринарни услуги и др.). Предполагаме, че това ще възлезе на повече от 100 млрд. Долара. В в същото време ще има огромни възможности за производителите на съвременни храни и материали. »» Обемите на производството на говеждо и млечно производство в САЩ и техните доставчици ще го направят спад с повече от 50% до 2030 г. и с близо 90% до 2035 г. В нашия централен В случая до 2030 г. обемният пазар на говеждо месо ще се свие със 70%, пазара на пържоли с 30%, а пазарът на млечни продукти с почти 90%. Пазарът по обем за други кравешки продукти като кожа и колаген вероятно е намалял с повече от 90%. Обемите на земеделски култури, като соя, царевица и люцерна, ще намалеят повече от 50%. »» Настоящата индустриализирана система за животновъдство ще бъде заменена с модел като софтуер, където храните се проектират от учени на молекулярно ниво и се качват в бази данни, до които дизайнерите на храни могат да имат достъп навсякъде в света. Това ще доведе до много по-разпределено, локализирано производство на храни система, която е по-стабилна и устойчива от тази, която замества. Новото производствената система ще бъде защитена от нестабилност на обема и цените поради капризи на сезонността, времето, сушата, болестите и други естествени, икономически, и политически фактори. Географията вече няма да предлага конкурентно предимство. Ще преминем от централизирана система, зависима от оскъдните ресурси, към a разпределена система, базирана на изобилие от ресурси. »» Към 2035 г. около 60% от земята, която в момента се използва за добитък и фураж производството ще бъде освободено за други цели. Това представлява една четвърт от континентална част на САЩ - почти толкова земя, колкото е придобита по време на Луизиана Покупка от 1803 г. Възможността за преосмисляне на американския пейзаж от преустройството на тази земя е напълно безпрецедентно. Храни и земеделие Източник: Невъзможни храни

КАКТО ТИЯ СИ ЗАЩИТАВАТ ИНТЕРЕСИТЕ, ТАКА И НИЕ ТРЯБВА ДА ЗАЩИТИМ НАЩЕ! ПРЕДИ ДА ИЗЧИСТИМ ВСИЧКИ СПОРОВЕ С МАКЕТАТА, НИКАКВО ЕС!

Сделката е добра и за двете страни. Но и без сделка Великобритания ще се оправи някак си сама, все още имат доста силни позиции в световен мащаб. Ние обаче все гледаме в чуждата паничка, вместо да се стремим да развиваме и подредим ншата държава.

Британците ореваха света с този Брекзит! Плашеха плебса с нас и румънците, а се оказва, че имат адски много поляци там! Сега се пънат за сделка, при положение, че Борката обясняяваше как едва ли не трябва държавите от континента да му се молят! А сега се оказва, че дори ваканцията на парламента не е пречка да се гласува! Сега като им затвориха границата французите, заради вируса, зареваха как щяло да има недостиг на зеленчуци и плодове! Ами да си ги внесат от САЩ или Япония!

Британците сами се прецакаха. Какво са очаквали не знам, но резултатите са плачевни за тях.

SU-152

Весела Коледа, приятели! И весело празнуване с най-близките, които са най-скъпото, което имате. ............oх забравих,бананите са в левия ъгъл!

ЗАЩО ДЪРЖАВИТЕ И РЕЛИГИИТЕ СА НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ПРОБЛЕМ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО. К-19 ВИ ПОКАЗВА ЯСНО ВСЕКИ ДЕН ТОВА, НАЛИ... Ако държавите и религиите изчезнат от света, много идиотщини изчезват заедно с тях. С какво са допринесли бедните държави за света? Ами богатите? Освен да създават проблеми, постоянни психосоматични манипулации, задължително "образование" (задължително програмиране на останалите от шепа "хора" чрез различни вербализации - език, лингвистика, "държави"), епидемии и войни, те нищо друго не правят. Държавите и религиите носят със себе си най-различни суеверия, които спъват твоята интелигентност, твоята визия, твоята способност да бъдеш свободен човек тук и сега. Едно нещо е сигурно, старият тип човечество умира. Ние можем да накараме хората по света да разберат това, тогава новият човек може да оцелее. Новият човек е гражданин на света, няма да има нации и държави, и религии - йерархии. Новият човек е религиозен, но няма да има никаква религия. Нещата трябва да се преподават по научен начин, а не по суеверен начин, както е правено досега от държавите и религиите, само тогава има възможност за бъдеще на това човечество. Ако предприемем сериозна стъпка срещу опасностите, пред които е изправено човечеството, има възможност за нов човек, за по-добър човек, по-естествен, по-здрав, по-религиозен в бъдеще. Eдин свят без войни, без нации, без държави, без религии - йерархии, един мирен, любящ свят, свят в търсене на истината и реалността, която е винаги и само, тук и сега, а не там и тогава, както винаги представителните политици и религиозните лидери - йерархии ви обещават от стотици години. Тези проблеми сa създадени и наложени безусловно и постоянно от шепа "хора" (привилегирован елит и паразит, лидер и останалите - господар и роб) чрез обществото върху останалите, този паразит който е реален собственик на държавите и религиите, ако тези проблеми не се решат незабавно, бъдещето на това човечество е невъзможно.

с тия еврейски малоумщини бе Викторе

НЕ НА ТРОЛОВЕТЕ Троловете не пишат по темата с факти (обективни или субективни), а те винаги пишат за тролските си неща. Целта на троловете е, те да прикрият публично показани факти чрез измама и емоционална, и/или ментална манипулация над останалите. Сигурно ви се е случвало да изкажете положително или отрицателно отношение към нещо, под формата на коментар в интернет пространството. Какво се случва? На вашите коментари реагират други хора, които може да споделят вашето мнение и да ви подкрепят, или да не са съгласни и да възразят. Но ако не са просто хора, а тролове, те ще се опитат да ви тролнат чрез измама и "емоционална" манипулация - ментално и/или емоционално насилие.

Ку ку

останалото е театър, за да нямат време в английският парламент много да умуватДжонсън , ще обясни как в последният момент е спасил Великобритания, съгласявайки се с изискванията на ЕС Но остава въпросът: оти ги ручахте жабетата Далеч по важният финансов сектор изгуби много, Лондон вече не е финансов център на Европа, а това значи по малко работни места и данъци Ма как брекзитърите да си признаят, че излъгаха нагло? 100 пъти досега можеха да излязат без сделка, никой не можеше да ги спре, обаче , както показаха последните дни, това означава блокади по границата и липса на стоки За това е цялата пушилка Да скрие бялото знаме, което се вее на белите скали на Дувър

Ти тегли ли един заем в британски паунди , отпуснат от една Банка в Лондон ? Такъв фшнаонсов инструмент на мене не ми е известна , макар че признавам имат вратички за всиско .

и всичките варианти на биткойн не се нуждаят от определено финансово място , поне до сега .

Не е нужно да съм теглил заем от Лондон, финасите са много повече от тегленето и давабето на кредит Но лекции по финанси няма да ти чета

техен дял се смята като около 1/7 , докато си получават от ЕС бюджет обратно около 1/6 до сега .

Остаряла икономия имат в Англия , неконкурентоспособни са без да се оттеглят от ЕС стоки . Това не са лекции и не е нужно даже да прочетеш това .

Британците са измислили модерната икономика. Най-малко им трябва някой сульо от затънала в дългове държава от тип “третия свят”, от източна Европа, който да им дава акъл как да си наредят икономиката.

243Win

Ами в случая с рибата англичаните са напълно в правото си да не пускат чужди рибари в техни води. От това по-нормално - здраве му кажи!

Французите искат да ловят риба в английски води, и англичаните се опъват. И за това е цялата дандания, спиране на камиони, затваряне на граници и т.н. Хората ряпа да ядът и да чакат.

Така е, а англичаните искат свободна търговия с ЕС, че тук са 500 милиона потенциални клиенти. И ако я имат и никой няма право да лови риба там, ще залеят пазара с евтини рибни продукти, от което ще загубят ЕС производителите.

Ако ти кажа, че датчаните ловят над 50% от рибата си в английски води, няма да повярваш. Работата е много повече заради Дания отколкото Франция. Ако на датчаните им отрежат това право,те ще са слеващите екзитъри.

Капалъ чаршия ряпа да яде. Няколко годишно пазарене до последния възможен момент. Евалла.

Ми да ве този ЕС им изяде всичката риба дето е около острова. На англичаните им писна. Същото е и със селското стопанство давай всичко дето го произвеждаме да им го подаряваме на ЕС за жълти стотинки. А в България специално тютюни и рози да садят вместо картофи и цвекло. Ами каквото посееш това ще ручаш.

Англичаните са основно ВНОСИТЕЛ на селскостопанска продукция!

Не е вярно! Ако беше така нямаше да идват хиляди сезонни работници в ЮК. Във Великобритания се произвежда всичко, с малки изключения.

затова казваш половин източна Европа ходи на ангария да се блъска от зори до зрач по къровете им и фабриките за пилешко:) Само за пример в момента те произвеждат средно около 15 милиона тона пшеница на година и внасят само зърно за специализирани брашна като канадските сортове с много висок процент на глутен. Супермаркетите зареждат предимно от местни производители основни зеленчуци като картофи, моркови, броколи, зеле и тн. Същото е с месото - свинско, говеждо и пилешко.

къ съм го надръвил

От вноските в бюджета на ЕС, през правото на работа, правната рамка, граничния проблем с Северна Ирландия та до риболова. Плюс обещанията на Борис, че Брекзит ще има. Все едно той го е писал Лисабонския договор и сам си го е подписал. Постановка за шарани.

Новината, че големите супермаркети са започнали да ограничават яйцата и ролетата, добавя напрежение, но по-мощен удар е, че повече хора се борят финансово, отколкото по-рано през годината. Съвкупността от индикатори - хранителни банки използват, нови универсални вземания по кредити, фирми, които пропадат или пускат хората - всички сочат в една и съща посока и нито един местен орган или регионален кмет не е обезпокоен. Изглежда, че хората се страхуват повече от самия вирус, отколкото през пролетта, когато той беше създаден главно като заплаха за уязвимите и някъде между неудобството и тежестта за всички останали. Съществуването на дълго Covid е торпедирало всяка останала несигурност. Докато хората на въглищата, в NHS и Public Health England, в местните власти и администрации, са склонни да усилват всякакви добри новини за ваксината - хората са особено обнадеждени от оксфордската версия, която ще се появи незабавно, тъй като тя се нуждае от по-малко внимателно боравене - има нотка на страх в начина, по който говорят за числата. „Всичко вече е изпечено в системата“, каза ми един източник от кметството. „Болничните номера, които получихме сега, са хората, заразени през ноември.“ Тя остави следващата част да виси: нещата ще се влошат, преди да се подобрят. „Забавянето беше решение само по себе си.“ Източникът на това забавяне, министър-председател, който мрази да взема трудни решения, при обстоятелства, които изискват 25 от тях преди закуска, е източник на безпокойство, съвсем отделен от вируса. Ако загубихме невинността си по време на Великден, когато разбрахме, че не сме всички в това заедно, през есента загубихме дори най-неприятната оставка: има осезаема разлика между това да бъдеш управляван от хора, с които не си съгласен, и да бъдеш управляван от хора, на които не бихте се доверили дори с най-основните прагматични решения.

ХРОНИКА - Западът, някога страна на завоеватели и авантюристи, изглежда се трансформира в страховито малко нещо, забравено за голямото си минало. Определено американската преса не пропуска такава. Времето, което посвети Аса Траоре като икона на свободата срещу расистка и ислямофобска Франция, също направи катастрофална оценка на 2020 г.: „Най-лошата година в историята“ Оставаме зашеметени пред такава хипербола. Най-лошото, наистина? По-лошо от 1916 г., годината на Вердън? По-лошо от 1918 г., годината на испанския грип? По-лошо от 1942 г., годината на Сталинград? По-лошо от 1871 г., „ужасната година“, когато парижаните, обсадени от пруската армия, ядат плъхове? По-лошо от 1709 г., годината на „голямата зима“, когато гладът убиваше масово във Франция на Луи XIV? И все пак говорим само за Европа и особено за Франция.

Учените в Южна Африка все още работят „спокойно и методично“, за да разберат напълно новия вариант, известен като 501Y.V2. Данните за южноафриканския вариант, който е обхванал цялата част на страната, вече са сравнени от учените с варианта на Обединеното кралство, открит миналата седмица. „Събирайки нашите данни заедно с тези в Обединеното кралство, този [южноафрикански] вариант е малко по-ефективен при разпространението от човек на човек и това не е добре. Това означава, че трябва да се подобрим малко, за да го спрем “, каза д-р Ричард Леселс, един от специалистите, ръководещ изследванията на новия вариант в Южна Африка. Какво знаем за двата нови варианта на Covid-19 във Великобритания? „Нашите повдигат още няколко опасения за ваксина [от варианта в Обединеното кралство] ... Друга грижа е реинфекцията. В момента правим внимателната, методична работа в лабораторията, за да отговорим на всички въпроси, които имаме и това отнема време. " Мутациите, открити в новия вариант на Южна Африка, могат да позволят на вируса да се свърже по-добре и да влезе в клетките от предишните варианти, което потенциално ще облекчи предаването, казват учените

Няма вечни съюзи. Разпадат се рано или късно. Причините винаги са, лакомия на лидерите, бездарие, корупция, обикновена глупост, разминаване в целите и интересите на страните от съюза. Но всеки съюз почва винаги като "вечен".

От ЕС и Великобритания какво се дърпат - да се учат от нас - как с всичко се съгласихме и всичко затворихме и сега си живеем живота !!! А тия ще умрат от лакомия !!!

да си ядат сами рибата, континента пък ще им 'оскъпи' зеленчука. ще видим

Сделка - пуснете Пълния Договор за тази Сделка - Политиците я Крият - Хората умеят да четат - 21 век сме .

голямо важно

не са се разбрали, риба ли е, или да плуват

май ще лапнат солена водичка

ти гледай нещо да не лапнеш а еврогейзерските лакомии ги остави...

еврогейзерския мек,така че не гъгни а изчакай бялото да потече и да го глътнеш