Световни компании и институции с призив държавите за спазват ангажиментите за климата

"Нуждаем се правителствата, като се започне от тези на най-напредналите икономики в света, да спазват ангажиментите да ограничат затоплянето на 1,5 градуса по Целзий и да действат бързо, за да приложат на практика този ангажимент", се казва в текста

Обратно в новината

Коментари - Световни компании и институции с призив държавите за спазват ангажиментите за климата | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Германията ще мине на кюмур февруари - март - април

Да !!! Петров и Баширов са виновни. СпрЕли са вЕтъра над Германия! Да се измислят санкции.....

Призив за доброволно робство. Подпиши и ставаш роб. Това е за държавите отличници, каквато е България. Дето се изтръчкват да покажат как са най-послушнички и добрички. И те яхва да се получи кокалче. Само дето тези спасяващи планетата на ужким, се оказва, че не важат за някои държави. Особено за САЩ. Ама това няма никой не забелязва. Няма упреци. Нито една държава отлични не си и позволява да богохулства, че няма кокал после.бтова е някакъв абсурд.

Ми тези компании са източник на 70% от въглеродните емисии. Да почват да ограничават.

_stankow

Ами преди течаха хубавки приходи от "зеления данък". Събираше ги Европата и ги преразпределяше към нейните си компании. Сега вече на никого не му е вече до карбони и бонбони. И ей ги - "бенефициантите" пропищяха. Свърши вече гювеча ...

А да си събуем гащите и да се надупим не искат ли?

А и да не забрава и да допълна още нящо. Количество на тоз вагабонтин СО2 зависи право-пропорционално от разтворимостта и налягането или по закона на Хенри: С=а • ∆Р а- разтворимостта ∆Р - налягането Туй ша риче, дига са налягането и улазя СО2 у вудъта. Пада налягането и, въх мари Божке-е-й, излазя пак у атмосферата. И мерят повишение на концентрацията тез меринджейчета и Грата Тумберг плачи, а Бай Гутиереш га милва и нарежда: "Не плачи, Гретел. Ша га декарбонизираме икономиката, обещавам ти. Даже биля пенсията си залагам, ама ша га бъди!" Ей, ни изляна хубав човек тоз Менделеев, мамка му!

Айде у лево зелени педали! Ха ха, искаше ми се да го кажа :)))

Ъъъъ четем заглавието и трещим...световни компании призовават. Бизнес компании, производства..с продукция насочена към хора и правителства....и викат ограничавайте.Ма окей. Понделник... обявявате фалит.Раздавате всичко на 3 ия свят. и се ликвидирате от търговския регистър.Точка. Нека хората да са последни а държ. апарат да спре да използва самолети, коли.. Айде да в ивидим. За климатичето у дом врякате, ...а нямате нишо против да подклаждате войни.. да харчите безсмислени пари. Много може да се напише за цинизма на тая сган.

Ограниченията са само за Гои-те…

Яз като селски чиляк да им хортувам на тез меринджейчета, че туй чудо СО2 е бая по тежичко от другите газове в атмосферата. Освен туйцък, тоз вагабонтин СО2 е и барем 200 пъти по-разрворим от О2 и 1000 пъти от N2. И много обича, мамка му, да влазя у вудъта и, о чудо: СО2+Н2О=НСО3- + Н+ А като излазя от вудъта реакцйката са въри на обратно и хоп, пак СО2. И те мерят ли мерят меринджейчетата и врищят, "Въх, Божке-е-й карбонизира са тъз пуста атмосфера. Въх Божке-е-й, Ко ша прайм?" Ми научете га накрая тъз реакцйка да са не излагате кат Бай Гутиереш да четете чужди речи. Ей, ни изляна хубав човек тоз Менделеев, мамка му!

Явно - Менделеев е путинист ! Да се измислят санкции...

краварите и ционистите и света ще бъде по чист и нормален

Прав си,но…не е лесно !

Най-голям ще е ефектът, ако могат да спрат изригването на вулканите, пожарите в Амазония и войните.

Ей ся списъка с тия да се съхрани за бъдеща разправа с глобалистката измет.

50+

Едно време имало едни тарикати - жреци им викали. Те пазели небето да не падне на кратунките на простите хора, И изпозлвали всяка светкавица и други феномени за "доказателство" относно тази опасност и своята важност. През 18-20 век този бизнес се оказал в упадък, щото била ера на науката и разума. Сега обаче, след световното затъпяване, май дойде време нови жреци да се възцарят и да наложат огромни данъци и прочее тежести върху простолюдието и да се заемат с любимото си занятие - пазене на небето да не падне....

+++++

Кой е "Климата" и кога сме подписвали договор към него, че да имаме ангажименти и задължения? Ще ме извинявате, ама ми прилича на нов модерен Идол на който ни карате да се кланяме. Само че, ние не си правим ни идоли ни кумири! Така че, няма да стане!

Лицемери долни! Вълкът крещи "Дръжте вълка"....

Хахахахаха... бързат, я.. бързат да не изпуснат далаверата с климатичната лъжа.