Световната банка: Възстановяването на Украйна ще струва $411 милиарда

Тази оценка не включва щетите в окупираните от Русия украински територии

Обратно в новината

Коментари - Световната банка: Възстановяването на Украйна ще струва $411 милиарда | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нико й няма да възстанови тая кочина .затова е фейк ,блъф...Срайна е пирамида ..

А, че то Зеленски вече ги похарчи, кви 5 евро?

През 1913 г. се създава ФЕД. Веднага на следващата 1914 година започва ПСВ. От тогава до днес, тези въртят света на малкия си пръст. Първо дават пари за революции, за граждански войни, за метажи, после за оръжие и накрая за "възстановяване" на вече заробените. Това е технологията.

Колко струва възстановяването на Ирак,Либия,Сърбия,Йемен,Сирия?

За по-малко от 250 години от създаването си, САЩ са имали само 16 години без война.

За Кабул и Багдад колко дадоха ? За Ирак , Афганистан , Сирия , Либия , Кувейт, Виетнам , Корея , Югославия(в това число и ние влизаме) колко ги изчислиха? Защото ЦЯЛА Европа е в момента пълна с бежанци от там ,няколко милиона украйнци не са нищо,в Русия избягаха повече от колкото цяла Европа взета заедно.Защо тея дето защитавате Зеления нацист не защитавахте 9 години българи подложени на терор само защото говорели руски и не са му гнусния етнос? Защо никой не каза нищо пр година ден преди "ИНВАЗИЯТА" когато изляха 100тина ракети върху ЦИВИЛНИ ??? Ама нали новото поколение сте фенове на онея дето избиват жени и деца и после казват едно "терорист" което оправдава всичко което те правят автоматично.Та нали собственото си население лишиха от права с Патриотичния Акт големите демократи :)

Че кой е казал, че ще дават? Само правят сметка, колко още могат да спечалят.

Зеленко искаше да види мечката .И сега ще му възстановяват държавата..Ама окропа не иска да я възстановява..иска да е срутена .Искат да мъстят и убиват ,москалите,,,Хихи...

Донецк ,Харков, Луганск, ,Ще си идат при мама ..Няма как..Русия има време ..

Ами плащайте и да се почва ..България ще даде 10 млд .евра .За. начало ,после още 10.

След войната Украина ще е с размерите на носна кърпичка.

Най-големи са щетите в тези области, които вече няма да се върнат към Украйна и Русия ще възстановява сама. Това явно не пречи да се планират пари и за тях, че и да се дадат на украинците, които с охота ще ги изплюскат. Очаква ни още по-голямо разводняване на паричната маса в сравнение с 2009 досега.

Много лесно ще се съберат тези пари: 1. Руски авоари в западни банки, по спомен над 30 млрд.; 2. Продажба на имоти на руското правителство в чужбина (напр. СОК "Камчия"); 3. Репарации.

* 1. Руски авоари... над 300 млрд.

От това ще последва масов отлив на средства от Запада на Китай, арабските емирства и други страни и фрагментация на финансовата система с избягване на долара, което ще доведе до хиперинфлация в САЩ и масови бунтове.

Той вече последва. Швейцарците най-много реват, то и за това Credit Suise глътна вода. Ще има бягство не само от определени дестинации, но и въобще от долара като валута, която очевидно ще стане токсична за хора и държави, които могат да попаднат под санкции А мръсните пари са много, ама страшно много. Глобализацията беше погребана с войната в Уркайна и съпътстващите я санкции

Много кефи как се разпределят ЧУЖДИ пари. Алоооу, смотльо, от утре заплатата ти да се превежда по сметка на цигани, как ти звучи? С какво основание блокираш и раздаваш по свое усмотрение пари, които са оставени за съхранение в твоята банка? Нарушаваш ВСИЧКИ закони за банковото дело, значи не ставаш, значи заслужаваш никой да не работи с твоята банка. Не само - заслужаваш тотално унищожаване на всички твои активи.

Ще ги вземат от Рашка - Говняшка, след победата

Заради руzкия идиот Радев, България ще пропудне възможността да модернизира въоръжението си и да се включи във възстановяването на Украйна след като бъдат размазани кремълските варвари.

А ЗАГУБИТЕ на ЕС са 1 ТРЛН. ЕВРО.

150 трлн...

Световната банка: Възстановяването на Украйна ще струва $411 милиарда Тази ОЦЕНКАТА НЕ ВКЛЮЧВА щетите в окупираните от Русия украински територии ОЦЕНКАТА НЕ ВКЛЮЧВА и 100 МЛРД. ДОЛАРА, ОТКРАДНАТИ от Украйна в съотношение 70% към 30% от БАЙ ДЪН-а/ Х. Клинтън и Режима на Порошенко.

Ще трябва повечко хартия да заредим в печатницата.

Защо трябва изобщо да се оправя усрайна ?? Укрите искат война, може така да си я харесват, бомбардирана. Нали се мъчат да въвлекат целия свят в ТСВ !

Че нас кво ни интересува възстановяването на усрайна ?? Да си я възстановяват бе, а може и Русия да си я възстановява. Ний си гледаме нашето

Хич да не ви трябва да се набутвате! Хвърлете я там на Русия! Нека се харчат!

Кой ще ги плати.Всички които подкрепят запада,ще плаща за загубената им война! Ум.ете еврофашистки ко...ле..та!

Точно толкова, колкото Европа даваше на Русия за 1 гадиа

Оценката "не включва щетите в понастоящем окупираните от руските сили украински територии". Световната банка вече прежали присъединените след референдуми бивши територии на Украйна към Русия. Както обикновено финансистите са реалисти, за разлика от политиците. Руснаците да възстановяват новите си територии, както възстановиха Крим и даже изградиха сухоземна връзка помежду си, за да не са зависими от външни държави. Успех на Русия, да му мисли ЕС, от който се очаква да възстановява Украйна, защото САЩ вече се разграничават от конфликта и ще стане като в Афганистан, Виетнам и ...

С една дума надупиха ни здраво,и правнуците и те ще плащат за извращенията на зеления ,путин и щатите.Но забележете,на колене е само европа.

Китайците ще дадат заем, на руснаците да я възстановят. Не се притеснявайте! :-)

Има-няма 31 трилиона рубли, или 3 трилиона юана.

Прост народ - слаба държава.Дреме ми на дедовия...

Не възможно възстановяването на малката провинция до Полша... Галиция, да струва 411 млрд. Другите 90% от Украйна ще са си удома във Федерацията на Русите.

Първо Усрайна ще престане да съществува!!!!! Ще се върне статуквото от 1919год/тогава изкуствено създават тази РУСКА република/!!!!!

Това е защото УКрайна пичели, ако не пичелеше щеше да струва няколко трилиона.

Пютин,ти си най голямата но "пич алба".Гордея се с тебе.

Войната още не е свършила и не се знае кога ще свърши, а те вече сметнали колко ще излезе възстановяването... Добавете и фактора корупция и май паричките няма да стигнат.

Първо:Трябва да се каже -до сега. Второ :Не се знае в чии ръце ще бъде после Украйна и дали Световната банка няма да се откаже от помощ.

Остави това, замисли се над два въпроса: 1 - Дали оценките не са на базата на снимки от Гугъл мача+ "Тоя блок колко да го пишем - 10 милиона - пишем 10 милиона", и 2 - Колко хора и колко време вземат грешни пари, за да правят псевдооценки? Нещо като онзи "учен", който 30 години проучвал и изчислявал, че е възможно Дядо Коледа да обиколи света за една нощ...

Вие няма да възстановявате нищо, така че тихо

"Най-големи се щетите в регионите на Донецк, Харков, Луганск и Херсон, които от октомври насам са подложени на масирани ракетни удари от страна на руската армия." Е нали сваляте ракетите?!?

Не се косете. Русия ще си я възстанови без вас.

Засега