Световната банка: Глобалната икономика е опасно близо до рецесия

В прогнозата се посочват редица фактори, произтичащи от инвазията на Русия в Украйна и въздействието на пандемията, като висока инфлация и високи лихви - последните, смятани като главно предизвикателство пред растежа

Обратно в новината

Коментари - Световната банка: Глобалната икономика е опасно близо до рецесия | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да си купим биткойни

Най-надеждно е: 1. всеки да се погрижи за собственото с оцеляване - продоволствие, сигурност (вкл. оръжие). 2. да се сдружи с подобни и локално близки, тъй като имат общ интерес за оцеляване. 3. глобализма умря.

Причината за инфлацията не е войната, напечатаните трилиони долари последните 15 години. Войната е следствие от борбата за разширяване на Империята на Колективния Запад - сблъсква се в твърдите граници на ресурсните си запаси. Когато печатиш ресурсно необезпечени пари, които обаче са обезпечени с държавни ценни книжа, те пък са обезпече и от оръжията на САЩ, то това обезпечение рано или късно влиза в изпълнение.. Влиза в изпълнение срещу единствения СЪС ресурси, който може реално да се противопостави - Русия. Войната е резултат, а не причина, от безумните действия на монетарната политика на ФЕД. Напечатанитр трилиони долари в момента се плащат със невинни животи. Предимно украински.

Ако живота ти предложи лимон - направи си лимонада При рецесия сапсението е имот! Който има пари да купува Който няма - да тегли кредит и купува Догодина става страшно - квадрат под 4К няма да има Риба се лови в мътна вода Кредитна вноска днес от 1000лв утре инфлацията ще я стопи на 100лв 2+2 =4 капиш

Те главите чакат цените на имотите да спаднат. :-) Ще спаднат, ама след 10-тина години, като мина хиперинфалцията и махнат 3-те нули от еврото. :-)

Надежди говежди. Градовете скоро ще се превърнат в гета на наркомани и проститути. Ой има апартамент в град да продава докато е време. Скоро градовете ще бъдат най-гнусното място за живеене. Хората ще бъдат заринати в боклук в графовете гета.

"Световната икономика е "опасно близо до изпадане в рецесия" Бедна ви е фантазията!!