Коментари - Светът е похарчил за отбрана над 2.4 трилиона долара през миналата година | Бизнес.dir.bg
назад

Светът е похарчил за отбрана над 2.4 трилиона долара през миналата година

САЩ държат първото място с 916 милиарда долара, следвани от Китай - $296 милиарда, и Русия - $109 милиарда

Обратно в новината
| Редактор : Георги Вулов, 3е-news.net

Коментари - Светът е похарчил за отбрана над 2.4 трилиона долара през миналата година | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъжното е, че никой не харчи за отбрана, а за нападение..

Отбрана от кого? Извънземните?

пффф

Русия! Най-добрият представител на ВПК. Също така, най-добрия представител на НАТО. Продавач на годината за 2023... п.п. ВоенноПромишленКомплекс

Тези всичките пари без значение дали от Запад или от Изток са потънали в джобовете на малцина, които така или иначе разпалват войните! С такава сума на година за три години можем да спрем Глобалното Затопляне, ама няма достатъчно сметка в това за тези от Военния Индустриален Комплекс!

А аз мислех, че САЩ запалиха войните, за да продават повече, че нещо икономиката им забуксува?

Слава на Путин и неговите пророци Шиши Буци и Руци !

ПИПО

А САЩ ги е спечелил и те така....

в същото време по официални данни умират 26 000 души в САЩ които не могат да си позвлоят плащания за лечение но това са официалните данни... има милиони които се страхуват даже да се диагнозират заради сметките в здравната им система същотио ни го готвят и на нас. заблуда е че те тези хора са хуманисти.... средния американец ДА, но средния американец е поробен от Банките, и върхушката унищожава всяка точка на земята която може да послужи кат позитивен пример за по качествен живот.... унищожиха Европа, която беше пример за мир, хуманост, образование с качество и то безплатно, с здравеопазане с изключително качество и то безплатно, унищожиха Украйна и Русия които бяха претенденти за такова качество, унищожиха всички светски държави които можеха да постигнат това качество, Афганистан стана държава на муджахидините, Сирия беше срината от Идилците със същия спонсор сринаха и Ирак .....

Някой знае ли защо от вчера няма ефирна телевизия ?

Чакам някой путински трол да сметне колко е бюджета за отбрана на целия БРИКС и колко процента е той само от американския, даже не от този на обединения Запад. Мене просто ме мързи, а и един трол би свършил по-прецизно това, все пак нали е на работа.

Не знам за Света. За себе си ще кажа . Досега вече 78 г. харча само за отбрана. На младини, когато гоних девойките- харчих към 80 % за нападение- ама за кратко и винаги ефикасно. После разбрах ,че съм се прецакъл - пак е трябвало за отбрана да харча - ама де този акъл? Та за тези, дето се учаат от опита на другите- харчете 100% само и единствено за отбрана. От правителството , от партиите , от статистици , от рекламаджии . Само от жени не се пазете. Ако си струвате- те ще преценят и ще ви облагодетелствуват. От мъже- винаги се пазете- нищо добро няма да видите от тях.

Цялата икономика на Рузия работи за войната и само 109 млрд? Поне 5 пъти повече харчат, но крият.

Бих казал за ВОЙНА, а не за ОТБРАНА! Или иначе казано - Няколко частни оръжейни компании направиха оборот 2.4 трилиона долара миналата година!

Интересно е колко парички са прибрали от впк-то на сащ от поръчки на страните от ес..

Големи простаци се оказаха руснаците и украинците да се избиват помежду си.

По-точно някои американски фирми - така нареченото военно лоби.

АИ да го мързи?!? Това ли успя да научих от хората - мързела?

Лопатка която трепе Пейтрият, 5 000 рубли, Пейтрият, който трепе летящи лопатки като се бълска в лопатка, 1 милиард

То скоро ще станат толкова само похарчените за отбрана на Украйна.

Дойдохме си на думата !!! Измислиха вирус след това ваксини / някой спечелиха милиарди/ създават кризи и войни / пак спечелени милиарди !!! Стара еврейска поговорка : ЗА КАКВОТО И ДА ВИ ГОВОРЯТ, СТАВА ДУМА ЗА ПАРИ !!!

С 2.4 трилиона на година можем да колонизираме Марс. И не само това. С парте за 10г. можем даже да го тераформираме.

ами царе са на тези неща са нациите са банкерска сърцевина в идентичността си. Навремето разцепиха Герамния, ама е разцепиха още през 17 век, на католици и протестанти, и ги сбиха, после сбиха французите, после сбиха цяла Европа, после сбиха руснаите, после пак цяла Европа, после разделиха на две Германия, Виетнам, Корея, и .... Русия обедени Германия, и е освбоди, но се оказа че Германите не знаят как и не могат да жвоеят свободни и веднага станаха американска собственост

Имаш предвид руснаците предполагам? Щото те в момента са окупирали Украйна.

По големите глупаци са украинците подготвяха ги от години, а руснаците нямаха избор и ги въвлякоха, но и те са глупаци след като не намериха друг начин !!!

Имат пари, харчат си ги. Тебе какво те сърби?

Като е похарчил толкова за отбрана, спрял ли е войните? И от кого се е отбранил?

Това е само началото. Най-интересното е, че Руси води ваойна, от която само САЩ печели. Това е гениален стратегически план, който може да бъде роден само в кратуната на тъпо КГБ ченге. САЩ имат демографски потенциал от 340 млн., който расте ежегодно, а Русия 140 млн., който благодарение на войната намалява.

пффф

Мислил бил, милия той... :))) О, да, САЩ нападнаха Украйна. Демента излъга 3Д шахматиста да нападне Украйна. Баш така си стана. :) И Хамас накара да нападне Израел. И Хусите да стрелят по корабите... Нищо чудно скоро да прилъже и Си да нападне Тайван, а Ун да нападне Южна Корея. Бах тоя демент!!!!

Малко е!

2,4 трилиона долара ... Това са по 350 долара на човек от населението на Земята. И като се има в предвид, че в по-голямата част от света 1$ е напълно достатъчен за храна, и то при положение, че не си произвеждаш сам ... Та тогава нещата стават ясни - колко сме цивилизовани!

на САЩ икономиката буксувала. Явно нищо не разбираш от икономика, което е видно и от факта, че пишеш във форума срещу жълти копейки.

с толкова малко кинти да обьрква "световните" икимоники.

Мда, "за отбрана"... все едно някакви извънземни ни нападат, та целия свят бил харчил за отбрана... Ма вече сме свикнали на шизофреничните "демократични" действия - ей на, фондът за мира на ЕС финансира джепането и оръжия за 404... е на това му викат мир!

"Войната е мир. Свободата е робство. Невежеството е сила." Днешната шизофренична - демократична реалност... Оруел, "1984" - човекът е бил Пророк, едва ли би се зарадвал, ако беше жив!

Каква ти отбрана. Харчат сега войните на неоглобалистиге.

по руските медии постоянно казват : Русофили и путеноиди ще останат след ядрена война.. всички други щели да умрат.. О руския поп каза : Който умре за Путин ще иде в раяще бъде в Безсмъртния полк , и няма да има грехове. Като гледал св Петър руската телевизия се уплашил че толкова много руснаци ще идат в Рая и подал молба за членство в НАТО..ха.ха ха ха ха

Хаха, ще плащате дебело туземци прости - парите напред, доставките - ще видим ! Особено ме кефят европедалите как се вързват на паниката и купуват като луди ! Ще си купя ново Ферари и нов Ролекс !

Чудно ми е как така изостаналата Русия, дето щеше да фалира, с лопатите и чиповете от перални, обърка яко цялата световна икономика ?

аз предлагам всички да правят като нашите сладури - без армия без оръжия без казарми или каквото и да е

ти под водата ли пишеш от блатен Оркс..ха.ха хаха блатна пустош ха ха ха

Трябват ни ресурси - да правим оръжия, трябват ни оръжия - да грабим ресурси.

С един долар може да построиш или купиш различно количество в тези държави.Познайте каде Биг Мак е 1,8$?

Сатаната се жалва че толкова много путюви орки са му се изтърсили и са направили Ада на пълна кочина, като блядско поселище..

Според данни на МВФ икономиката на Русия е с по-голям ръст от тази на САЩ (и на Германия и Велиикобритания). Въпроси?

Свери си часовника бре човек. Сега колхозът стана ЕС-то, другаде колхози отдавна няма.

Да, царят е гол.

само 2 трилиона са потънили в Украйна

Е на това отбрана ли му викат? Всичко е за нападение и на чужди държави! Милярди се харчат за унищожение нахора и печалби на корпорациите.

Идват турците или талибаните през границата и слагаш феса

Аргументи нещо ? Или така си врякаш ?