Странният пазар на незаменими токени: дали не става дума за балон

Голямата търговска активност напоследък хвърля светлина върху неясния и спекулативен характер на тази индустрията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голямата търговска активност напоследък хвърля светлина върху неясния и спекулативен характер на тази индустрията!!!!!!? Големи неграмотници сте! Тази индустрията?Пише се без ТА!Това го виждам постоянно напоследък.Какво е туй?Нова мода на членуване? А иначе всичко и без друго е написано и преписано абсолютно "неграмотното" и "простото"!

Няма да се плашите, орете на нивата, а изкараното само в NFT, в краен случай може и в крипто. И ще сте милионери до 2-3 години!

Трудно ми е да разбера защо това, което при нас си има хубавото наименование "пирамида", на запад се нарича "фондова борса". И няма никакви балони, просто това е принципът на пирамидата - зарибяваш достатъчно баламурници и последните плащат масрафа. Измамниците са на печалба, а ако някой от първите баламурници е избягал на време също прибира нещо.

Несъм напълно съгласен с твардението ти за борсата но мога да видя страна от харектерат и която може да се тълкува по този начин. Що се отнася до крипто валутата , няма страна от която да я погледна безпрестрасно и да не я характеризирам като пирамида единственно виждам хора с ниски възможности /финансови/ който се надяват да забогатеят МНОГО от минимален капитал. За съжаление никога не успях да убедя някой ,че е неъзможно да инжистираш $1000 и да се превърнеш в милионер.

Ще ви бъде от голяма полза да имате правописен речник!!! После правете изказвания за неща, които не разбирате....

Криптовалутите са измама. А т. нар. незаменими токени са тяхна първа производна.

Голяма статия. То къде няма балон вече ... С толкова напечатани пари и раздадени на Сульо ... Познавам хора, които едвам свързват двата края и все пак купиха крипто :р Спекулацията е извън контрол. Евала на тези, които произвеждат и продават НФТ :д

Не бе,хич не е балон.Една шапка пари,за картинка,на оплезена маймуна.Примерно.