Стотици се записват за първата групова покупка на климатици

Спестеното от клиента може достига до 10-20% от цената. "Активини потребители" търси качествени артикули вместо купувача

Обратно в новината

Коментари - Стотици се записват за първата групова покупка на климатици | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те ако се съберат и поръчат от производителя ще им излезе по евтино и с 50% Гледам тук климатици струващи над 1000лв а в алибаба струват 300-500лв.Дори и мито да платят и транспорта пак ще им легне на половина като са повече хора!!!

Много разбираме и от всичко ,евала.Защо да не си ги купят хората групово като ще им излезе по евтино.Монтаж ще си намерят винаги и с гаранция даже.Ако са по хубави климатиците и по скъпи естествено ще е по добре ,но кой колкото има.

Давайте шушумиги слагайте си безплатните боклуци TREO и подобни.После ревете,че с климатик не било евтино,топло и т.н...сложете си скъпи климатици да ви бъдат евтини след това!

Важното при климатика е монтажа, шума вътре и вън, да не те целят с камъни после комшиите

Добре де, със сигурност ще е по-евтино, но от кой завод с какво качество се поръчва не вярвам да става дума. Със сигурност нито един монтажист не би поел гаранцията на такъв продукт. Накрая евиното ще излезе скъпо.

защо пък не? включването е безплатно и необвъзващо за покупка. Ако могат да докарат 15-20% по-ниски цени на брой

в дивия африкански изток - повече няма да повториш

Нали по този начин се родиха сайтовете за "колективно пазаруване", които в последствие се изродиха в сайтове за покупка с намаление, а колективизма изчезна в небитието.

Групова покупка..................вероятно всички купувачи живеят в напълно еднотипни жилища, на едно и също място.........глупостта е безбрежна........

Не вдяваш за какво става дума. Не се опитвай да го разбереш, ще се измориш.

Вдява, вдява и като гледам доста добре....

Преди имаше опашки за кола, сега за климатици. Няма съмнение - имаме развитие.