Коментари - Стоманодобивът на ЕС ще се нуждае от повече субсидии за зелен H2, отколкото Европейската водородна банка може да подкрепи | Бизнес.dir.bg

Коментари - Стоманодобивът на ЕС ще се нуждае от повече субсидии за зелен H2, отколкото Европейската водородна банка може да подкрепи | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В края на 70 и началото на 80 имаше всякакви опити да се ползва Водород. Тогава Водорода беше в първата клетка на Менделеевата таблица. После всичко угасна. Сега реанимираха работа . Откриха Зеления, Сивия , Пенбения и още Ен на брой водороди. /Горкия Менделеев/. Сега прогноза, лаици се занимават с нещо което не разбират. Нищо не свършва добре в такава ситуация.

Повече субсидии за още повече зелен хайвер. Накрая европейският стоманодобив просто ще затвори.

ЕС произвежда ли нещо без субсидии? А защо се реве срещу субсидиите в Китай?

Стоманата е отживелица.Карбона бие стоманата по всеки един показател

Хей, български робове, радвайте се бе, хора! Радвайте се, пейте и скачайте от радост, че сте едновременно хем еврогейбрюкселски, хем и американски роби! Демек роби на квадрат(на втора степен). Радвайте се, че заплатите и месечните ви доходи са типично робски, по-ниски и от на африканските народи. Но пък иначе цените на всички стоки и услуги, на жилища, наеми, сметки за ток, вода и т.н. се изравниха с евроатлантическите такива, че даже ги и надминаха. Не всеки човек има щастието да бъде точно такъв роб като всички вас- роби на квадрат! И как оцелявате в това робство? Как, никак! Да са живи и здрави фирмите за бързите кредити и мутренските заложни къщи с 1000% лихва! Чухте ли някой от продажните, надупени, компрадорски управници на окупирана колониална България, да каже "Хей, дайте да помислим за благосъстоянието и стандарта на живот на българския народ"??? НЕ, роби, абсолютно НИКОГА няма да чуете това! На политическия боклук в България му е през оная работа за всички вас! На политическия боклук най-важно му е да краде, да граби, да пълни гушите и джобовете и да бяга да си живее сладкия живот с окрадените от вас пари. И разбира се, да слугува на своите господари от Вашингтон и Брюксел. А вие, български роби, на 09.06.2024г отново тичайте през глава да гласувате за този БОКЛУК и да давате своя електорален глас за тези изроди и престъпници, които ви докараха до отчаянието, бедността, мизерията, и в крайна сметка - до гробищата!

То и без това стоманопроизводството си е опасно, а сега барабар с всички други опасности му набутахте за гориво и водорд. Кой луд ще отида да работи в такъв завод?!? Горещи пещи и складиран водород наблизо, пък бил той зелен или пембян. Майко мила.