Коментари - Стоим много назад в сравнение с нашите съседи в подготовката за летния сезон | Бизнес.dir.bg
назад

Стоим много назад в сравнение с нашите съседи в подготовката за летния сезон

Все още няма регламент при какви условия ще посрещаме чуждестранните туристи, обобщи Илин Димитров

Обратно в новината
| Редактор : Александра Ангелова

Коментари - Стоим много назад в сравнение с нашите съседи в подготовката за летния сезон | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Джипко Бибитков не ви ли хвърли някоя пачка?

Iasno e.....do sega upravliava6e greb....

Слави, Бабикян, Христов, Дончева и Манолова, ще вдигнат на крака туризма, как най-умните са се събрали! Затова Борисов оставя на тях да спасят туризма. Виждаме, че много го плюят но искат неговия план за възстановяване и после да се тупат в гърдите. Мизерници водени от омраза, няма да създадат нищо. Сега Борисов като им изчезне от погледите, какво ще ги води жалните не знам.

Бойко си взе почивка, последвай го!!! Стига си мислил само за пари...

Ааа как бре! То по БГ морето има налят толкоз бетон, че даже всичките държави в Азие немат отлкова излят бетон! Така, че какво искате още да стоите хотели ли!? Искате още да разоравате дюни ли!? искате още да изсичате гори ли!? искате още да правите бариери по плажовете ли!? По какво сме назад от нашите комшии!? Кажете ми, че аз не разбирам точно какво ни е назадното!?

"Сертификатите за ваксинация нямат никакъв шанс, подчерта Румен Драганов." Добре, че поне един го разбира!!! България трябва да стане рай за свободното пътуване! Никакви изисквания за влизане или излизане от рода на тестове, ваксини или сертификати!

абе смотльовци, като ходя да почивам в Гърция никой не ми плаща пътя, теста или нещо друго, отивам ЗАЩОТО ИСКАМ! мутрите по морето така са осрали и бетонирали пейзажа, че с НАШИТЕ ДАНЪЦИ се плаща на туристи за да дойдат! бахти отрепките прости и крадливи!

Айде бе! Водим по всички други показатели, и само тука сме се изпуснали?! Не думай!!!

Еми след ГЕРБ и потоп