Стефан Янев очаква икономическа трансформация, която да върне млади българи от чужбина

Екологичният преход, икономическата трансформация, образованието, здравеопазването - това са някои от акцентите в плана, според служебния премиер

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има да почака.........

Че вие гоните и малкото останали кадърни...

Чака или очаква ? Защото има ооооогромна разлика ! И ако е пасивно - ще има да си чака / очаква ... ако не се бута активно (ама наистина целенасочено и активно) в тази посока - няма как да се случи от сама !

Абе, вие не схванахте, че заплатата отдавна не е най-важното нещо, което гони хората. Аз искам като карам според правилника да не съм опасност за движението. Щото, кой спира на жълто или младо червено в България, освен балъците? Или пък кара в зона 50 с 50? Или не изпреварва без видимост, пък майната му на насрещното... Искам като си отворя бизнес да знам, че всички плащаме данъци и спазваме правилата... Щото, малко ще е трудно да се състезаваш с приятел на кмета, който пие с шефа на пожарната, данъчното и ХЕИ... Дребни неща, ама дребнавите сме така и се дразним от дребни неща.

Всичко са едни голеееми приказки. Той първо да помисли за младите в България, защото и те може да му избягат. в момента няма политик, който да мисли, камо ли да прави неща за бъдещето на България.

А старите българи в чужбина, те не са ли ви необходими?

нови 2700 мегавата газови ТЕЦ мощности, в които ще се правим въглероден диоксид със скъп вносен газ и отделно ще плащаме по 100 евро на тон СО2, които ще плащме и , ако горим местни евтини въглища и миньорите ще имат работа, а токът няма да поскъпва - вижте как на http://2021-2023bg.eu видео на Зеления национален план за възстановяване вижте на https://www.youtube.com/watch?v=eqx_ulykb6w&t=219s

Смешник, те и някои чакат да им дойде цикъла, ама като до правят без презерватив, няма как да стане. ;)

По кило злато да ви даде някой,пак ще злобеете.Пък после се чудите защо сте болни и защо сте вечно недоволни. Ами то у вас се излива тая жлъч,не у друг.

Кога ще проумеят всички, че БЪЛГАРИТЕ В ЧУЖБИНА НЕ ИСКАТ И НЯМА ДА СЕ ВЪРНАТ, каквото и да им се осигури! Лично познавам много такива хора - родиха и си отгледаха деца, купиха си имоти, а някои дори са вече пенсионери там. НЕ ИСКАТ!!! СПРЕТЕ ДА ДЪВЧЕТЕ ТЕЗИ ПРОСТОТИИ ЗА БЪЛГАРИТЕ В ЧУЖБИНА!!!