Станишев: Данъците не са свещена крава, но не бива да се пипат в криза. Липсва икономически анализ

Свикването на пленум щеше да е силен политически знак - да даде оценка на правителството в кризата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да докараш страната до фалит и да даваш съвети в икономиката - е на това му се вика комунист.

бе яловия комунистически боклук

Прав си Станишко

и чикия да си направиш с него ама седнал акъл да дава у дира понеже му е наследствен

непоносим човек

Благодарна съм на Станишев, че направи плоския дънък на 10 процента - уж лява партия, но то си беше дясна икономическа мярка, която повиши моите доходи от 2008 година до днес с около 16 процента. Всечки останали спорове относно кой комунисти и кой монархо-фашисти са излишни!

Когато ме питат: - "защо Не вярвам в религията.?".. Ей за Това мекотело се сещам, колко добри хира си отидоха от този свят.. Няма боГ..

защо не си ебе жената ами седнал да прави икономически анализи,оф забравих че моника си има тъпкачи а тоя е педераст от украйна

как е скочил срещу този общ дълг на ЕС? От 750 млр...Италиа ще получи 170млр.грандове и заем,Испания-140млр.Полша 63млр....Унгария- грандове и заем 15 млр. Орбан не е съгласен относително богатите държави да получат най много грандове,не е съгласен ако някоя от тези държави изпадне в положение да не може да си плаща дълга,другите да плащат вместо нея. Какво казва Обран е написано при Валерия Велева. Станишев ни докара плоския даянък,от който не можем да се отървем, и предложи Пеевски за шеф на ДАНС.....това са му заслугите.

СИ БРАНИ СЪС ЗЪБИ И НОКТИ СУПЕР-КАПИТАЛИСТИЧЕСКИЯТ ПЛОСЪК ДАНЪК, ЧРЕЗ КОЙТО БЯХА БРУТАЛНО ОГРАБЕНИ НАЙ-БЕДНИТЕ И БРУТАЛНО БЯХА НАГУШЕНИ "РОБОВЛАДЕЛЦИТЕ" СПЕСТЯВАЙКИ ИМ ДОСТА ДАНЪЦИ, А ЗНАЧИ ЛИШАВАЙКИ СОЦИАЛНАТА И ПЕНСИОННА СИСТЕМА ОТ ПРИХОДИ ! ТОЯ ЧИФУТ НЕ Е НИКАКЪВ "СОЦИАЛИСТ" , А НОМЕНКЛАТУРЕН ОЛИГАРХИЧЕН КАПИТАЛИСТ ! САМО, ЧЕ ВСИЧКИ НА ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ И ДА ХОДАТ, И ДА НЕ ХОДЯТ С МАСКИ - ОТДАВНА СА РАЗКРИТИ ОТ ХОРАТА -КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ И КОИ СА В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ!

Станишев: Данъците не са свещена крава, но не бива да се пипат в криза. Липсва икономически анализ - голям анализ имаше когато въведоха плоския данък !!! Смешник !!!

АМА ДА ГО НАРЕЧЕШ "КОМУНИСТИЧЕСКИ" ЩЕ ОБИДИШ КОМУНИСТИТЕ С 200 ЛВ ПЕНСИЯ

няма ли кой да завре едни голям данък отзад на тоя съсел дето е по вреден и от тиквата

Социалистически простотии.

и ти се обиждаш на комунистически боклук,нали бе сороския плужек

АКО ТАЗИ КОЧИНА ИСКА ДА ОЦЕЛЕЕ /В БУКВАЛНИЯТ СМИСЪЛ/ ЧИСТО ФИЗИЧЕСКИ, СОЦИАЛНО , МЕНТАЛНО И ИСТОРИЧЕСКИ ТРЯБВА НЕЗАБАВНО ДА ВЪВЕДЕ ПРОГРЕСИВЕН ДАНЪК И "БОГАТИТЕ" ДА ЗАПОЧНАТ ДА ПЛАЩАТ "ЦЕНАТА НА БОГАТСТВОТО СИ", ЗАЩОТО ТО ИДВА ИМЕННО ОТ БЕДНИТЕ ! ТОВА Е СПРАВЕДЛИВО , ЧЕСТНО И ПОЧТЕНО ! ТАКА Е В МНОГО ДРУГИ СТРАНИ! "БОГАТИЯТ" ТРЯБВА ДА ЗАПОЧНЕ ДА ПЛАЩА ЦЕНАТА НА ТОВА ДА СИ "БОГАТ", ЗАЩОТО КЪМ МОМЕНТА ТОВА МУ ИЗЛИЗА ПРАКТИЧЕСКИ "БЕЗПЛАТНО" ! ИЛИ ПРОГРЕСИВЕН ДАНЪК .. ИЛИ СМЪРТ ЗА ПРОКСИ-РУСКАТА КОЧИНА!

леле от къде изровиха пак ДЕМОКРАТА Сергей Станишев отишъл в ЕВРОпарламента. Роден в Украйна син на комуниста Димитър Станишев. Какво падение бе серго да се целува с местан на орлов мост и да се извинява за възродителния процес в който е участвал баща му. Това комунистите са си ....

жив педераст от онова време се вгледайте в снимката на тоя крадец

Ще ти кажа, че си прост. Богатите и сега не плащат данъци. Щото няма съд. Плащат хората на заплата. Прогресивния данък ще удари хората работещи в нормални фирми. Повечето чужди фирми, банки и и подобно, дето не лъжат с данъците. Прогресивно облагане без работещ съд е мярка за подпомагане на мутрите и мошениците както беше 90-те. Явно много си харесваш мутрите

Имаше и се повиши събирането на данъци в пъти!

Тоя пък къде се меша като нищо не разбира от управление на държава?! По негово време България още беше в Съвецкия съюз и магазините бяха празни, а Бойко ни вкара в Европейския съюз и даде свобода и просперитет, а тоя го плюе. Ми да си ходи с президента в Русия и да ни оставят намира

Плосък данък 10% има в Монголия,Киргистан,Сев.Македония и май в Литва, ама в Литва не знам колко е ставката.

Сергей с липса на един ден трудов стаж как прецени?

Прогресивния данък в България е мярка за подпомагане на мутрите. Те и сега не плащат данъци. Идеята е да се ударят доходите на тия дето са будали и плащат. Това е целия план. За да могат мутрите да държат раята на минимална заплата легално и да плащат нещо от време на време под масата. Същото както беше 90-те. Искаме си пак Мултигруп, ВИС и СИК. Това е програсивния данък - мутрокрация

ама ЕС влязохме при него.

Сергей не е български гражданин, не е експерт по данъци, няма мъжко поведение и няма никакъв стаж, Що за човек е?

И кой е Сергей , за да коментира това?

не е бил човек,а просто педераст,ей това е станишев,педераст от укровска класа

Влязъл си при него с задникът напред

Сергей, с нетърпение чакам всяка твоя поява! Тя е като яркото слънце в пустинята! Бленувам ти го турят името най-отпред, ама не отзад, както си мечтае Корнелия!!! Ще гласувам за теб 2 четири крака , както се казва у наше село. Аз съм една скромна пенсионерка, набутана от сина си в неговата опърдяно-воняща гарсионерка в Обеля 14, където се гърча с грозната му пършива жена с пъпки на носа и змийски език, с неговите три отвратително-подивели пубери и с двете му кучета - мастийки-симентийки, които скимптят денем и ношем и надуват изстрадало-валчестата ми кратуна!!! Имам чувството, че главата ми е пълна с гвоздеи, пирони, отверки, втъкани в пулсиращите ми мозъчни клетки като мощно-въртеливи вибратори! Позор! Трите деца на сина ми са отвратителни, кошнмарни, гадни, прости - те са от различни три пола според новите правила и норми на ЕС и ИСтанбулската конвенция. Внучка ми има дълги мустаци и тридневна брада, а двамата ми внука са съответно 1. джендър с преобладаващи женски хормони и 2. лъмбърсексуален унисекс с преобладаващи трансхормони и хромозоми. Вчера им купих от Женския пазар от една ромка-травеститка един сютейн, три жартиери и една рокля за 34 лева с намаление комплект, а те щяха да си извадят очите и не можаха да ги поделят.... Нямам думи за тяхната неблагодарност и нахалство. Не стига, че кучките вият цяла нощ, моите внуци киризят нонстоп гейпорно по интернет, а напоследък са луднали по късане на забранен плод със порноактьори - млади социалисти.... Серго, ама и ти нямаше ли такава роля на Орлов МОст, когато се целувахте и си пускахте езици с Местан? Толкова съм се възбуждала на тази сцена, крещяла съм от духовни оргазми. Вашата целувка претърка ментално, до откат, моята Джи-Точка. Това е добре, че Социалистическата Партия така умело по този начин намира път към сърцата, душите и слабините на младите неориентирано-зомбирани уродчета. Аз и моите комшийки, с които търкаме с изстрадало-огромните си задни части пейката пред блока, сме в захлас от членовете на Социалистическата Партия и ще гласуваме с огромно удоволствие за нея. Станишев, Вие сте най-мощния член на тази партия! Това го знае не само Елена Йончева, а и много други партийни другарки и другари, имали честта да се докоснат лично до Вашата светла аура-ореол! Поклон!

серГЕЙ, помним „успешното” Ви управление - завършихте със спрени кохезионни фондове заради явни корупционни схеми за източване им. Ти също взе дейно участие в това.

ей, десетник, ше измрем, тогава да те видим как ше събираш даници от серийци.

""ПЕС подкрепя предложението на ЕК за възстановяване на европейската икономика. Ние сме първото политическо семейство, което застана единодушно зад него." мани, мани... обикновените, хетеросексуални хора трябва много, много да внимават с едни такива, нали..., "семейства", които им застават отзад, че нали се знае... или ще ти бъркат в джоба, или по други дупки... ало, асоциалистите: ами вие немате аналитици, за какъв анал лиз си миечтаете... М??? :-)))

и вижте кои"Велики" държави имат плосък данък със ставка 10%....3 държави освен нас...Монголия, Киргистан, Сев.Македония. Изобщо вижте всички....нито една не е за подражание,но ставките им не са 10 %!!!!

аз завиждам най-искрено на другаря серж за изключителната му, до болезненост способност - да си верва.. на всеки километър... и така до края на Света. п.с. само "избрании" имат тая "дарба" :-)))

серж, абе какво стана с "любимец" 13 или 15 май беше..? :-))) на чието место си... тамо, М??? с какво му запушехте устата? с леб; зрелища; или олово? :-)))

извинете, но не ми трябва да влизам никъде, в никаква уикипедалия... за да науча нещо, което е общинска тайна. другарите, заедно със седесарите въведоха 10% данък в памет на мистър 10%... хахахаа ... това, в рамките на черния хумор.... ако не обичате черен хумор, то вие сте най-долни расисти! еврейски съд за вас!!! :-))) та, за данъка: не е важно колко процента е, а кой го плаща! щото питайте другаря серж, колко данък е платил в живота си "безценен".. :-))) дори баш тартора на "направи си сам" - шефа на "икея" бе казал, че е срамно да се плащат данъци.. да! срамно е!!! за да получават безкрайни заплати такива # като сержи.. тутурутката... ...

Уж, ЛЯВ, пък по- десен от десните! Ама и той и Радев пред чужда аудитория големи европейци, големи човеколюбци....големи ПОПУЛИСТИ! АКО ИМ ПАДНЕМ, ПРОГРСИВНА СКАЛА С 50% ЩЕ СЛОЖАТ, НО СЕГА НАКЪДЕТО ДУХА ВЯТЪРА!

разликата е от земята до небето.

мъже под пола със мирис на червена путка

Съсльо мормонски, пак изпълзя, нали се запролети.

това с лявото на десните го започна шрьодер. известен с "адженда"-та си. нямате си представа, какво, всичко бе позволено за "капитала" по времето на асоциалното управление на "зелените" и "червените" шарлатани... нямате си и най-бегла представа.. ! "десните" не можеха да си представят за тея възможности, които "левите" им предоставиха.. и сегаааа.. ГОООООЛ ГОООООЛО,, ГООООЛ! абе, ней тича гол през полето... .. абе мани, секви ги има.. :-)))

трябва да кажем, че цензурата на световното правителство - гугъл капча е доста умерено в своята наци цензура!!! показва ни само негърски, обама- светофари...

Гаден хомосексуалист!

Педераст

Само с Вигенин, колко стаж е навъртял!

Има дисертация за копчетата на Червената армия!

Когато съселът изпълзява от дупкта си . Причината е само една - глад !

Хубави ги ги говори Станишев! Но К. Нинова само да разиденява хората е научила от И. Костов а не да обединява!!

В далечния и лош социализъм плащях прогрсивен ДОД. Ама после децата на социалистите решиха,че тва е несправедливо и не могат да се разделят с откраднатите с пот на челото парици и измислиха плоския данък!