Standard&Poor's потвърди кредитния рейтинг на България с положителна перспектива

Положителната перспектива пред рейтинга отразява значителната вероятност България да се присъедини към Валутен механизъм II (ВМ II) през следващите 12 месеца

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не вярвам на такива чужди агенции. Другаря преподавател в реномиран Бг университет по икономика Румен Гечев каза , че икономиката ни е много зле.

Аз в момента съм в една кръчма и виждам какво се яде и пие. За една вечер хората изпиват повече, отколкото са годишните им данъци, но тях не ги плащат, щото били бедни. Айде, бегай, ве, не благодарен народ!

Като почнат разследванията за кражбите на кметове на Герб! До изборите наесен ще чакаме какъв ще е кредитния реитинг на престъпните управници!

Standard&Poor's потвърди кредитния рейтинг на България с положителна перспектива Как българите трябва да четат подобни заглавия: Standard&Poor's потвърди, че има още накъде да се "тъпче" България с токсични кредити, докато изчезна всякаква перспектива за българският народ!

Лъжа и Измама е всичко ! Щом ГЕРБ са още на Власт и Диктатора Борисов е пред журналистите е Лъжа ! Ще чуем Свободна Европа какво ще Каже и тогава ще си направя ЗАКЛЮЧЕНИЕТО ! ГЕРБ е на власт и могат сега в почивните дни да излъжат че пускаме ракета в космоса ,Цецка е родили без инвитро и тн ,тн !

Откъде ги взе тези 6 милиона избити българи, бре? За какво мрънкаш пак? Нима не си видял ВИДИМИЯ НАПРЕДЪК в страната през последните десетина години? Е, да, той е предимно в големите градове, но все от някъде прогресът трябва да започне. В Пловдив, Варна и т. нат. живеят вече хиляди семейства с 4000-5000 лв. месечен доход. Изхранват си и си обучават децата, купуват си жилища и нови автомобили, ходят на почивка. В страната има работа. Инфраструктурата се подобрява. Строи се. Все повече чужденци идват да живеят, учат и работят тук. Много българи се върнаха в родината. Онези, които напуснаха през годините, са си направили своя избор. Това е естествен процес на трудова имиграция. Стига вече с тези глупости как държавата ги била прогонила и българите изчезвали. В Германия всяка година над 700 000 души напукат страната и си търсят късмета другаде. Как ще отговориш на това? Ако нямаш никакво образование, ако си почти неграмотен, ако не знаеш езици и можеш само да караш кола и нямаш какво друго да предложиш на работодателя си, дори добра лична хигиена, кой ти е виновен, че ти е мизерно? Бойко Борисов ли?

Хиляди семеиства с 4000–5000 лв. заплата , чак пък хиляди??? Нещо да не си се разболял ментално ????

Ами, моето е такова. И на още 150 мои колеги. А фирми като тази, в която работя, колкото щеш.

Твоето ако беше такова, нямаше да седиш в този прекрасен съботен ден и да плющиш лъжи на компа, а щеше да заведеш децата си някъде на екскурзия или разходка. Сега пляскаш натегачески простотии тука за жълти стотинки! Мизерник!

Прочети коментара ми до край и пак пиши 20 реда постове ;)

Много кофти ама балъците свършиха ,няма кой да повярва .

Глупости на търкалета. България затъва все повече под диктата на злите европейци. Та те вече избиха 6 милиона от нас а останалите са бедни роби, които работят за купичка ориз. Гладът и мизерията са навсякъде. Какво, не вярва те ли? Как няма да вярвате, нали БСП и троловете им все това ни убеждават...