Спреният руски газ за Полша и България е водеща новина и в чуждите медии

Първи случай от началото на руското нашествие в Украйна на прекратяване на износа на суровината

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

_stankow

Много пушилка, много приказки. В това време същите тези умници от запада плащат ли плащат в рубли. И за да запазят поне малко достойнство - сочат България с пръст. Е добре, до дни пак ще тръгне газът, за Полша май даже вече тръгнал. А руската "газова рубла" ще я бъде.

Това което не може Хитлер, Путин го прави. Няма по-мръсно,подло и противно животно от руснака! Най-добрият руснак е закланият! З В Е Р С К О К Л А Н Е З А Р У С К И Т Е З В Е Р О В Е за сапун не стават, вони на мърша но стават за тор!!!

Простите русо-роби защитават мафиотската държава Рашия, дори когато България е изнудвана по най-нагъл начин. Продажници и предатели, нищо повече. Хайде хващайте пътя за Рога на Изобилието - Русия, какво правите тук в "гадната Европа"?

Може наистина да се окажете лош пророк и след година, две Русия да стане рог на изобилието, а ЕС да изпадне в мизерия.

Само дето вчера една руска депутатка в тяхната Дума заяви,че даже пирони внасят от Китай.Не виждам кога ще текне рогът.

Има рубли, има газ. Няма рубли, няма газ. Дори моите деца го разбират това. Но европейските политици - не. И кои са по-умни?

Пшеките пак ще се пробват да гепят от транзитирания за швабско газ.... И, току виж се повтори ситуацията от 1939 - ще ядат хурката от няколко посоки.... Дойчовците хич не долюбват някой да им бърка в джоба.

Снощи доста се посмях. Някаква рускиня ползва тик-ток и злорадства за руската газ ще бъде спряна за "неприятелските държави". Смешното стана, когато рускини живеещи извън Русия я подкараха с майните до пето коляно. Мнозина бяха, че или е някаква тотално тъпа дивачка с промит мозък или просто е платен трол, който си мисли, че е оригинален.