Спрели доставките на материали за ВМЗ-Сопот, поискаха спешна среща с Нинова

Това ще доведе ВМЗ до невъзможност да изпълнява договорите си, а оттам и до поемане на неустойки, коментират от синдикатите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Държавните упрници съсипва държавата.

Кои са доставчиците?

Нали вече сме в нато - ми да пазаруват материали от нато! Ще им продадат, но на каква цена...

Ще докарват метали от Индия ама кораба върви бавно няма гориво.

Ужас!!! Русия вероломно спряла доставките на части и материали за ВМЗ. И сега ВМЗ не може да ремонтира танковете които стрелят по Русия. И снаряди навярно.

tonk11

Остана ли нещо неусрано? Нещо да работи в тая дупка?

Ето на да се осерем по български

Извинявам се за грешките . Обущарю не по далеч от глезена ! С близо 40годишен стаж в машиностроенето за първи път чувам синдикати да се занимават с проблемите МТС / снабдяване / Пълен цирк !

Обущарю не по далеч о8Материално технт глезена . За близо 40 годишен стаж в машиностроенето за първи път чувам синдикати да се занимават с МТС. Цирк

Това ми звучи така - въййййй, толкоз много продукция направихме за Украйна, че джепането свърши. Джепане може от Русия да вземем, ама тя не ще да дава, а и новия голям брат не ни дава да вземем! Давайте джепане отнякъде, че да продаваме пушкалата, че сме затънали в л...та!

Случайност? Не мисля! Партията подава ръка на КПСС в тежък момент..

Ще се пазаруват заводи:)))

"за липса на материали за основното производство. Според тях няма яснота за бъдеща доставка" Интересно от къде идват доставките? Не е Европа, Сащ, Търция ... Остава Китай !