Коментари - Спомени и снимки от посрещане на газовия император Рем Вяхирев | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бил освен това и министър и минал през ВИП. СДС протестирали Ами откъде да мине? С дипломатически паспорт само оттам може да се мине. И не разбрах за сегашната пропаганда срещу България в Русия. Къде я видяха? Абе явно пропагандата в България става все по-безочлива.

Тоя направо бледнее пред зеления наркоман и кулебата му, които строиха прост киро и цялото му правителство с задниците нагоре, прекараха ги, взеха каквото докопат и продължават да настояват, че трябва да даваме още и им дължим каквото поискат.

Тогава Вяхирев е идвал и се е държал настойнически с Виденов, сега Помпейо идва и - хоп! Самальоти на чертежи! Предплатени на 100!

Говорете ми още за благородството и любовта на съветските братя... Съветски дами и господа, съветски не руски, нямат нищо общо царска Русия (имперска, но в имперски времена)!

Я по-точно да се каже кои са заместниците на Илия в Мултигруп или ни е страх да не се окажат чисто пременени радетели за демокрация и свободен пазар:)

Боже, липса на прогрес на матушка, същите плъхове, същите прогнили алкохолизирани зурли, същите джуджета, че и по лошо след времето на елцин, още по зле и по зле. РуССнаците си падат да живеят по зле от предишното поколение. За тях живота не е живот ако децата им не страдат поне толкова колкото самите те.. Иначе няма щастие.

Мутрофанова сигурно газ пикае. Ех какви славни времена за диктатурата на массква. А сега - паметниците ви на сол ще станат... Всички ваши русороби ще бъдат ликвидирани.. До 5 години ще ни молите да ви взимаме газта и петрола на 50% надолу...

Ей, много си се надрусал. Нас никой за нищо не ни моли, от нас се взема - пример украинските " бежанци".

Ето къде са корените на българските русороби, ето от кога още са зависимостите, гъзолизането и кохортата роби на руссия. Такова е било такова и ще продължи да бъде отношението на терориста руссия към свободните държави.

Тези съсипаха бъдещето на три поколения българи!

Кога ще ни напишете за продажбата на Нефтохима от нещастника Костов на руската компнния Лукойл и за предателсткия договор с Газпром, подписан от Бъки Бомбата??? Всички знаем, че Жан Виденов е един от двамата български премиери в последните 30 години /другия е Ренета Инджова/. Всички останали бяха премиеро от руска, немска, американска и мафиотска среда!

Рем беше голям приятел. Ние също ходехме често в Москва. Бяха славни години!

червени, селски негодници

Тогава можех да си плащам газта, а сега не! Та това е малката разликата за обикновенните хора! Всичко друго са европейски ценности и бла,бла!!! Нещастни евродемократи!

Каква газ си плащал тогава бе, гламун? По ония години не е имало газопреносна мрежа за крайния потребител! Газ бил плащал той!

Тъпанар русоробски газоразпределение имаше мнооого след това дотжгава газа бе за промишлени нужди це тъпанар комсомолски урод

На 25.12.1997г., Правителството е на СДС.Газпром изкаха неистово да се построят още две тръби за транзит на газ за Турция.Турция също искаше това неистово.Но, Правителсвото отказа.Построи се само една тръба, защото вече през 1995г., беше подписан такъв договор.Руснаците не се отчетоха комуто трябва за Нефтохима и това им стопира нужната тръба.Тогава се взеха сериозно с Турция и посредством италиянската фирма построиха "Син поток" по дъното на Черно море.Това са фактите.

Сега ако решат да пратят някой дори заместник на Милер, ще има още по-голяма тъпканица на летището. Ще се бутат министри, президенти и всякакви други, да бъдат забелязани покрай наште Господари!

Унизително сервилничене. Русский государ пришел. Такива бяха отношенията ни. Някои много искат пак да са такива и лъжат, че са патриоти.

Видяхте ли колко го обичат добре,че имаше охрана инъче ще го одерат жив! ТОВА Е ЕВРОФАШИСТКИЯ СВЯТ ВСИЧКО СЕ ПРАВИ ПРОТИВ ЧОВЕШКАТА ВОЛЯ.НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД И ОТНЕМАНЕТО НА ЧОВЕШКИ ПРАВА НЕ СА КОНСПИРАЦИЯ ВЕЧЕ.И ТОВА Е САМО НАЧАЛОТО СЛЕД 5 Г ЩЕ СТЕ ПО ЗЛЕ ПОМНЕТЕ КАКВО СЪМ НАПИСАЛ,ЧОВЕЧЕСТВОТО СЕ ЗАТРИВА ГЛАВОЛОМНО!

На майка ти краставата п....у ГЕЙ АМЕРИКАНСКИ! БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ НЕ НА ЕВРОДЖЕНДЪРИТЕ,КОИТО УПРАВЛЯВАТ ТУК ОТ 34Г.РУСИЯ НЯМА ИНТЕРЕС ОТ НАЩА ДЪРЖАВА ПРЕДАТЕЛСКА.ЕС И САЩ ДА!СТИГА С ТАЗИ ПРОПАГАНДА НА НЯКВИ СМЕШНИЦИ ТУК КЪДЕТО НЕ ЗНАЯТ КОЙ Е ХАН АСПАРУХ НО ПИШЕ КАК ВЕЛИКОТО НАТО ЩЕ МУ СПАСИ ГЕЙСКИЯ ЗАДНИК.НЕ НЯМА ДА НИ СПАСИ НАТО ОТ ВОЙНАТА,АКО РУСИЯ НИ НАПАДНЕ,ЩЕ СТАНЕМ ПО-РАЗРУШЕНИ ОТ УКРАЙНА! ВСЪЩНОСТ ТОВА Е ЦЕЛТА НА САЩ ВОЙНА,ВОЙНА И ПАК ВОЙНА НЕ ПУТИН ПОСЕРКОВЦИ Е.АНИ.СКОРО БЪЛГАРИЯ ЩЕ ГОРИ ОТ НЕДОВОЛНИ ОТ 30ГОДИШНОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ЕВРОПЕДЕРАСТИЯТА! УМРЕТЕ ЕВРОПАПАГАЛИ И КРАВАРИ ВИЕ СТЕ САТАНИТЕ НА СВЕТА,ПРОСТО ПРОПАГАНДАТА ВИ ГО КРИЕ НО ХОРАТА С АКЪЛ НЕ ВЯРВАТ НА МЕДИИТЕ ВИ!

И фашисти!

така ни крадеше как турчин не ни беше крал

От всички на снимките май само Сашо Дончев е жив и здрав, но той смени резбата и вече е върл американофил. Газетата му също!

Фярвам на сказкити на Дойчи Зелитата

Дали има някой нормален човек, кото да не вижда, че корените на българското задкулисие и организирана престъпност са руски.

Русия е създала управлениския елит на България. Те са упралвявали, управляват и ще управляват. Всички русофоби и со ро си ди имат право да хленчат, да циврят и да риват. Като станат досадни, всичките те ще бъдат разкарани, за да не отегчават народа.

И това с какво те радва толкова? Умният човек би поискал поне да опита и нещо друго

Напишете и една статия за подарявача на кученца

И за ... серГея тоже ...

Лалов, лальо какви по големи фашисти от днешните руснаци има на света в момента. Само тъпи д.р.ъ.в.н.н.ици като вас русофилите могат да защитават тези убийци, грабители и сатрапи.

От дира явно са надушили, че на рашата и е изпята песента и сега обърнаха палачинката. И особено като се вземе в предвид, че досега най-сервилната към руснаците медия е именно дир.бг!

Тази отвратителна руска държава и така насажданите ни " братушки" в цялата ни българска история са ни смятали за тяхна територия с всичките негативни последствия за България.

България е към Кремъл за вечно. Там се везимат всички решения за нас и са определя съдбата ни. Това са геостратегически решения и никой и нищо не може да ги промени. Който не се съобразява с тия истини, иска война и фашизъм!

Най-после руската теза обяснена - койно не е съгласен да го крадем е нацист и ще го нападнем.

Русия има интереси и има право да ги защитава с всчики средства, които прецени. А който не се съобразява, ще бъде унищожен! Русофобията няма да ви помогне!

... ами не е! Аз не съм съгласен да е нито з Кремъл, нито за Белия дом! Преди идва чичо Вяхирев и хоп! Цъфа премиера! Сега идва чичко Майк Помпейо и хоп - Боко вика самолети на чертежи 100% предплатени! Не мерси! България трябва да гледа собствения си интерес преди всичко! Солташаците винаги са били презирани!

Слави Трифонов тогава се мазнеше на шефа на Газпром ,защото Овъргаз го финансираше ама кой помни

Славчо лапаше на всички мутри тогава. Сега пак, но на техния приемник Дуган

Газпром изържаше и ДПС, в единственият период, когато не са били на власт.

Преяли с власт и пари т.нар. комунисти.

Защо ни обиждаш? Може да сме бивши комунисти, но сега сме евроатлантици на нпо хранилка.

До НВ - Възможно е, колега ! Но факт е, че е убит и то от професионалист. Информацията за "Зъбчето" - Илия Павлов, от която направих кратка сводка към снимките я взех от тук: https://epicenter.bg/article/14-godini-ot-razstrela-na-Iliya-Pavlov--/122062/11/0 Другият факт е, че всичките тези са избити предимо с австрийско оръжие: Убийството на Георги Илиев много прилича на това на Илия Павлов. Илиев е убит точно когато става да говори по телефона си. Умира на място – с един куршум в сърцето, а по него е стреляно от съседен хотел. И двамата по време на убийството си са говорели по мобифоните си. Убиецът на Георги Илиев е стрелял с пушка „Аншуц“ 22-ри калибър. Обвиняват нЕкакъв си Арарски, който хабер си няма за убийството. И двете са извършени от един и същ снайперист. Арарски е за замазване на очите и фонова музика. Друг е физическият убиец и съвсем друг поръчителят, който стои много на високо. Васил Илиев, мисля, че също е застрелян с австрийско оръжие, както и Крушата. Убийството на Крушата е първото на тези екземпляри. Убит е на 04/09/1993 г. Изстрелите минават през предното стъкло, оловото се забива в главата на шофьора – европейският и републикански шампион по борба Стефан Мирославов – Крушата. Колата се удря в бетонния парапет край пътя, а пристигналите спешни медици само констатират смъртта на мъжа зад волана. Това е първото поръчково убийство на борец от силова групировка у нас. Ще го последват още десетки – повечето неразкрити. Във фаталния ден Крушата не е имал намерение да пътува. Той празнувал с приятели победата на ловешкия футболен отбор „Лекс“ над „Ботев“-Враца, когато в 19,53 ч. някой звъни по телефона на Стефан и той внезапно решава да тръгне за София. Десет минути по-късно попада на мушката на килъра. Дни след смъртта на Крушата из страната плъзват слухове, че тайна бригада от бивши и действащи барети стои зад убийството и даже има списък с нарочени за разстрел. Из Ловеч се говори, че борецът бил изнасилил младо момиче, чийто баща офицер и организирал покушението. Други твърдят, че Крушата е станал жертва на отмъстители заради рекет и побои, които вършел в Ловешко и Плевенско. Повечето криминалисти обаче предполагат, че „мократа поръчка“ е заради бизнеса, с който се занимавал бившият борец. След 10 години от убийството му застрелват и сина му в САЩ - куршум застига и единственото му дете – сина му Мирослав, който е бил в кола, също като баща си.

Кумуняги сър

Само за протокола, кои точно бяха комунистите? Вяхирев, или Иван Костов? Или може би Илия Павлов?

Отрезвяваща статия за мен и колегите от тролската ферма. Напомни ни с колегата Шило как мародерстваха върху българския народ сегашните ни работодатели. Но, все пак трябва да се работи, а рублата се обезценява все повече. Простете ни! Въпреки всички гадости, които пишем, сме сигурни, че Украйна ще победи!

Специалитет на мазните управляващи.

Нашите са винаги наdупени. Дали за СССР, дали за ЕС,дали за САЩ или Турция, нашите се слагат.

Добре би било да ни разкажете как се случи и хиперинфлацията у нас. Има връзка с тези събития.

Ми не помниш ли? Назначиха руския гражданин Луканов за премиер. Той раздаде куфарчетата, включително и парите за погасяване на външния дълг. После и банките раздадоха спестяванията на българите като кредити на наши хора. Българинът остана без спестявания и с 3$ заплата. Всичко беше подготвено за евтино изкупуване на България от русия. И тогава нещо се случи.

Браво, през 1996 г. Иван Григоров вече е познавал цветната фотография!

Спомням си погнусата, която предизвикваше у мен Рем Вяхирев. Но сега, като го сравнявам с Алексей Милер, Вяхирев ми е чак симпатичен и ми изглежда като обикновен селяк, а не като пропадналата алкохолизирана свиня Милер. Ех, спомени, спомени.

Унизително е да си роб. Краварски или руски, все си е унизително. Е, някои от робите получават лични облаги повече от едните, отколкото от другите но пак са си роби. Както казва Джанго във филма, " да си роб-управител на имението на господаря е по-долно от домашен роб, което пък си е по принцип много, много долно".

После Буци Шкафчето го натиснаха и направи турски поток за наша сметка, без да имаме никаква изгода. И така ни вътриха към 5 млрд, за да може да доставят газ на Вучич и Орбан. И най-важното - спокойно да нападнат Украйна. Извинете, но лизачите на пРоссия са национални предатели!

Но Буци сега лиже американския. Повечето от лизачите са такива. Лижат всичко ор лична изгода. Казват, всеки гъз смърди еднакво, кво толкова.

Факт е и това, но дрането с газа и яец, дето ни направиха рушняците ще се плаща дълго. Нямаме независими политици за съжаление.

мутрата от Мултигруп на първа линия

А кога Килъри дофърча и спря газопровода, а после сенатора кандидат -президент спря Белене, тва помните ли го. Като си роб у главата, всеки ще те шиба у гъзо.

Тва беше много по-скоро. Не го помнят. Не им изнася.

С Белене пак беше схема да ни окрадат москалите. И го направиха.

Абе и аз още се чудя като някой си сложи руското знаменце на профила във фейса. Не помнят ли как ни крадяха и рекитираха тези руски отрепки, през най бедните години?

Деееебба и руските боклуци и българска комунистическа продажна измет.

Напомнят ни за робството!

"Който ни освободи, той ще ни пороби".

А какъв е шефа на Шел примерно? Или арабските петролни шейхове?

Не знам. Не са идвали насам. Като дойдат ще видим.

Разбира се. Ние сме твърде незначителни за "цивилизованите страни". Нас ни управляват секретарките от посолствата и заместник-началниците на отдел "Дребни клиенти".

Руските ченгета и колониалната им местна измет ни клатят вече 70години

Сега клатенето е тройно: клатят ни ченгетата, Урсулата, козяк и Ердоган също лъска бастуна да ни го подаде през лятото.

до кога ще ни занимавате с руски отживелици, бе господа русофилистици?

За да ти припомнят, че си руски роб. Че взе да позабравяш.

А защо го няма на снимките ученика на Рем Вяхирев Сашо Дончев?

Сашо Дончев е доста по-дребна риба от тия на снимките.

Сашо Дончев е с краварите сега, внася течен газ. Държи вестник "Сега" и пише всеки ден срещу руснаците.

Ами къде е оня бе,сашко,оня кремълски питомец,дето 30 години краде и се развява като феодал,та неговите бангии трябва да се нацоионализират,а сашко...към сибир...нещастен селски църул...