17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе знае ли някой как върви плащането с РУБЛИ? Последните дни не съм следил форума, кажете ако знаете, моля.

По този маршрут преминава една трета от транзита на руски газ за Европа - през пункта "Сохрановка", който бе затворен, се пренасят около 8 процента от руския газ за Европа. Това казва всичко - укрофашагите отново се опитват да крадат газ и обвиняват за това руснаците?!

Най-интересното в случая е, че газът е спрян не от "злите" руснаци, а от украинците, които очакват помощ от тези на които спират газа.

Никакво кранче не е врътнал Газпром. Точно обратното. Газпром е получил писмо, че Украйна врътка кранчето. Пропагандата в ЕС надмина по лъжи пропагандата на комунистите

Тя Европата ще се прави на ударена докато големите частни компании не се намесят и много бързо нещата може да се обърнат против Крайната. Парите не миришат и всичко могат, а когато се отнемат от богатите, те могат всичко да направят.

Честито на Германия , доставяща въоръжение за Украйна!! А благодарноста на укрите-врътнаха крана защото подкрепата е само оръжие КАДЕ са парите -пита Зеленски???? Честито на войнолюбците от Берлин!!!

защо плачеш на чужди гробища?

...истинския Апокалипсис, когато Русия спре СП 1. И всичкия пренос през Украйна.

Укрите почват да шантажират Европа. Но това е хубаво, защото ЕС така и така иска да се "освободи" от руския газ, а и това заслужава заради подръжката на клоуна.

Няма проблем въпреки спирането на транзита от нацисткия режим доставките за Еврейския съюз да продължат в същия обем. За разлика от Украйна, Русия се е доказала като надежден доставчик, който не използва газа за политически шантаж. Тя ще достави всички своевременно предплатени в рубли количества по предвидливо построения за такива случаи Северен Поток 2.

Европа взе да се усеща и американските господари наредиха на Зеленски да започне постепенно затваряне на крановете.... изнсилването на ЕС от САЩ продължава с пълна сила.

Макрон вчера заяви, че Украйна няма да е член на ЕС в близко бъдеще и днес Украйна спря 1/3 от газта на Европа. Нашите да се учат как се преговаря с ЕС :)

Евро - Довиждане!

Довиждане! Стой си в Русия !

Клоунът от Киев спира газа на Европа. Сега остава клоуните в ЕС да обвинят Русия за станалото. Уверен съм, че точно това ще стане, ние сме в ръцете на абсолютно неадекватни хора.