17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ружооо, къде си? Връщай се, света гъмжи от балъци, на които да вземеш паричките.

за прането на пари на "демократите" през Украйна и FTX?

Нищо особено не е станало,какви са тия драми. Биткойн струва колкото преценят хората,които го ползват,това е,нищо повече.От 2012 до сега имаше даже някъде сайт с брояч на смъртта му колко пъти са му давали смъртна присъда и вече доближава сто, туку виж холанските лалета дето да ги дават за пример тук във форума вземат да цъфнат докато той умре.

Ей така случайно едни милиони се прехвърлили от една сметка в друга... Е какво толкова...

Тва са ми асетите на мене. Гарантирано ще си остана милионерче. Щото винаги правя наобратно на това, което ви казвам вие да правите:)

Все стари новини ейй, тези етериуми са върнати обратно . Понеже са пратени в "студен уолет" който си е техен на крипто.ком Но до февруари ви съветвам да не инвестирате в крипто валути , понеже биткойна ще падне между 10 500 - 12 000 долара Поне Пеевски и Борисов сега губят , понеже и двамата имат биткойни и то ,много

Филма че това са клиентски средства и изобщо не трябва да има движение по тях. Туй е нещото дето буни духовете.

Ква сол бе, сульо? Ква сол ма, пача?

Случаен потребител открил превода... да се спукаш от смях!

Играта приключва, и големите акули гледат да откраднат каквото може за апоследно.

А сега - нали крипто валутите трябваше да са независими валути - свобода за хората и тем подобни глупости. Сега квичат за регулации. Някой трябва да регулира пирамидите?

точно това е идеята, такива коментари като твоя да завалят..

Ти разлика между централизирани институции и децентрализирани протоколи ако правиш, ще ти е ясно къде е проблема - не е в криптовалутите или в блокчейните... а в доверието към централизираните борси, които се управляват от алчни неморални амеби с безпределно нисък интегритет.... DeFi пръска... :) Там не ни трябват регулации, понеже всичко се регулира от КОДЪТ

Три милиарда по погрешка ама нейсе

хубаво, че киро канадеца е честен

Ахааа, значи съвсем случайно си ги е превел в негов си акаунт :) хахаха

И след това е съобщил... хахахахахаххахахахаха Бахти тъпака, а? :)

Грешката обаче е открита от потребител, който съобщи за нея, отбелязва агенцията. Марсалек съобщи, че всички етери са възстановени и върнати на борсата "Крипто дот ком". Той подчерта, че профилът до който те погрешка са били изпратени е корпоративен акаунт на неговата компания, който обаче е част от крипто борсата "Гейт йо"(Gate.IO). Мда, съобщили са му, и от няма как е върнал парите :)

Израелеца от САЩ Гари Гензлър е шеф на комисията в САЩ за регулиране и контрол точно на такива като шефа на FTX , израелец от САЩ Самуел Фрид. Проблема е ,че те двама та,контролиращивт и контролираният са бъдис,приятелчета които редовно се срещат на 4 очи. Феид е също вторият най голям Спонсор на Демократите в САЩ след израелеца от САЩ Джордж Сорос. В процеса на фалиране на Крилото борсата на Фрид ,изчезнаха парите на Клиентите на Фрид. Той ги прехвърлил в другите си фирми и не могат да ги открият. Те така.

Гошо Сороса е Чифут от Унгария... не е Американец - еврейн :)

в полите на Килиманджаро живееха чудни ватуси. Умееха да целуват омайно, понци, понци, понци :)

Като човек, които следо финансовата индустрия и крипто индустрията ежедневно... Бих коментирал, че почти всички имена в статията са изписани грешно... Иначе е ясно, че централизираните бизнеси в една децентрализирана индустрия се нуждаят от регулиране.. Само бай ви Гари Гензлър се чеше по плешивото теме, играе на сантасе със SBF и какво ли още... Мота се маняка, а това му беше основната работа, да предпази малките инвеститори от такива шанаджии (Do Kwon, Alex Mashinsky, SBF, etc) , който развалят имиджа на Криптуту.

тез минуси са ясна отпечатка на колко не информирани са читателите в ДИРа... И ако това е извадка на по-ерудираната част от Българите в България... ПИШИ ГИ БЕГАЛИ БАТЕ

Язък! Бях решил и аз да стана милионер! Да се радвам или да плача?

нито едно от двете - хвани се на работа просто.... по света е пълно с милионери, които не са барнали крипто по пътя към богатството.

Милионери които са се хванали на работа верно ли.Щото аз 11 ,година взимах по 12000€чист и и не само не станах милионер ем у що.Два малка апартамента в София някому ремонта и дотам.Хвани се на работа да станеш милионер.Смешник

Инфлацията улеснява пътя на милионерите....Едно време и Жан много усилия направи, ставаше се бързо милионер....

Супер! Сега цените на видеокартите ще се стинат (нормализират)!

няма, защото GPU-тата са безобразно скъпи. Освен това и безобразно фини прибори (напоследък), които изискват значително по-скъпи компоненти около тях, за да работят правилно. Ако не ми вярвате - проверете колко от най-новите модели са се появили в ремонтнтните работилници на разни youtuber-и. И проблемът им винаги е на почти едно и също място. Отделно само печатната платка струва почти 100 долара защото е много сложно изпълнението. Забравете за добрите стари времена дето можеше да си вземеш за 400 долара супер яка резачка.

ами тоя генерален секретар от binance да организира индустрията - що чака някой друг да му слага правила? ако са достатъчно силни, другите ще вървят след тях. Както са банките например - те си правят правилата, а правителствата се опитват да ги следват.

Забвлявам се да чета всеки ден какви обяснения и извинения дават крадците от тия криптовалути и криптоборси и платформи! Сега пък тия превели погрешно етериуми за милиони! Утре ще кажат, че някакви руски хакери са ви източили криптото от портфейлите и идете да си ги търсите от Путин или от готвача му! Крадците викат с пълно гърло дръжте крадците! Наш'та Ружка била ограбила света, според тия същите!

От лалетата остана производството на цветя, от койните ще остане блокчейна.

Криптото е капут! Кой е-бал - е-бал, другите ще мукат де са им спестяванията. А за тези дето кредити теглиха направо ми е жал

напротив! Точно това трябваше да се случи, за да може "играчите" да се наиграят и в бъдеще да не се опитват да правят золуми. Парите не бива да се ползват за "инвестиция" защото не са стока, въпреки, че някои мислители са ги обявили за такава.