Коментари - "Софийска вода": Парите стигат за ремонти най-вече там, където има течове | Бизнес.dir.bg
назад

"Софийска вода": Парите стигат за ремонти най-вече там, където има течове

Разпространяват се очаквания, които са нереалистични, каза по време на обществено обсъждане в КЕВР шефът на концесионера Васил Тренев

Обратно в новината

Коментари - "Софийска вода": Парите стигат за ремонти най-вече там, където има течове | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нещастници, защо ми изрихте мнението? Защото теглих една майна на концесионера-обирджия и това не им е харесало под платената статийка ли? Мамичката ви продажна!!!!!!!

Цената на водата в София за последните 10-15 години плавно скочи от 10ст. на кубик до 3 ЛЕВА на кубик, при това без да са инвестирали нито лев за строителство на Вик мрежа и язовири. Мисля че не мога да смятам до толкова, че да изчисля колко процента повишение е това. И това ако не е пладнешки обир...

Схемата за отчитане на водата води до почти двойно плащане на използваната вода. Неправилно и нечестно е да се начислява някаква си обща вода с десетки кубици без да има такава. Трябва да се плаща САМО водата, която е минала през водомера на абоната.

Когато кандидатстват за концесията, обещават всичко. А когато спечелят концесията, ни обясняват, че нашите очаквания те да си изпълнят обещанията са нереалистични.