17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По-добре софиянци да купуват, защото досега купуваха само цигани и веднага надуват музиката, та гърми цялото село и става непоносимо, а са добре защитени от кмета, който даже присъства на веселбите им, знаете защо, при избори тези индианци са насреща.

монастите може да си правят оргии. И те са хора

умните продават нивите и палят с 200 за чужбина, не толкова умните купуват. И преди кризата беше лудост да се купуват имоти в БГ, ама сега е хептен безумно. Не защото цените са високи или качеството ниско, а защото докато изплатиш имота в България вече няма да става за живеене а след това не може да си вземеш къщата и да я пренесеш в бяла държава.

имаш нещо за продаване,казвай да те отървавам, а ти хващай самолета и отивай в белите държави.Там са ти измели и те чакат с питка на летището.

Само последната част от статията казва истината! Тази за жената дето търсила да купи апартамент в Кюстендил. Инък няма как да повярвам, че някой ще плати 30 000 - 60 000 за къща в села в които няма никаква инфраструктура, пълно е с цигани и безработни алкохолизирани българи с изпаднали зъби!

Айдее народее не останаха :) Тия верват ли си като пишат глупости?

Защо правите реклама на запустели села, пълни с роми, при това, споменавате ЦЕНИ? Знаете ли,че това е подсъдно в някои държави? Много от четящите тук нямат си и представа какво е състоянието на тези запустели села.Кюстендил е достатъчно далеч от София, пишете глупости...и докато се делите на софиянци и селяни-граждани, България няма да я има!

докато има будали с пари ще има и тарикати, които да ги освобождават от теглото на имането.

Познавам някой от закупилте струва си А на злобните коментари ще кажа само що не си го .....

скоро нямало да останат за продан....по статистика изчезваме с 40К на година!Съветвам строителните компании да се прехвърлят от София в провинцията :)

Софиянци селендури

Софиянци купуват селски къщи а селяни софийски апартаменти.

софианци преселили се от преди 2-3 години ха-ха-ха сега ги гони носталгия ......

Кви софиянци бе? Я марш на село при родния дом. Селяни!

Сфоиянци изкупиха не само къщите в някакво си село! Те изкупиха цяла България! С държавни пари и парите на матриала при това! От много години вече няма търг, общинска или държавна поръчка, която да се печели от фирма от провинцията. Винаги печелят само софиянци, а трохите хвърлят на провинциалните фирми, за да свършат работата! И това е едно от събитията след т.нар. демокрация, което ще види сметката на България, като държава!

така е!!! а преди 10-и за всяка плочка - държавна поръчка имаше и търг и едно истинско социалистическо съревнование кой ще нареди повече павета и ще боядиса по-добре бордюра! Блоковете се строяха по план график и за всички граждани имаше жилище! И градинки имаше, а не като сега - блок връз блок. И улиците не се разкопаваха през няколко месеца, щото някой се сетил да си пусне кабел за нещо си! Даже изобщо не се разкопаваха! А да не отпочвам темата колко предприятия се построиха ей сега не може да ги боядисате бре серсеми... то вярно, че от тея предприятия една керемидка не остана, ама няма значение важен е устрема на трудовият народ и ръководната роля на партията! Вечна дружба СССР-НРБ!

И бяха тооооолкова красиви, че даже и не им трябва боядисване. Бетонни грозни гета, титулувани с гръмкото име "жилища".

ги разказвай на младите, които не са живяли през соца! Особено за жилищата! Не можеше да се купи свободно, както сега, а трябваше да минеш пред комисия, която да прецени дали имаш крещяща нужда от апартамент или не, картотекираше те като крайно нуждаещ се и започваш да чакаш ...... с години! Ако имаш "връзки" или си партиен член или военен, можеше да стане и по-бързо! Или трябваше да работиш в строителството няколко години, за да ти "дадат" жилище! Без чакане "даваха" на хората от провинцията, които идваха в София да работят в градския транспорт или в строителството, понеже за там имаше недостиг на работна ръка.... Също така, за разкопаването на улиците, да ти припомя един виц от тогава - "Защо копаели толкова много улиците? - защото тръсели дипломата на бай Тошо!" и едно тълкование, пак от тогава, на думата "асфалт"- в България той се полага преди започване на изкопните работи. Така, че стига носталгия по соца и най-вече - стига лъжи!

Имам и аз къща там. Мястото е страхотно, а гледката неописуема. Но хората са меко казано кофти. А оставиш ли къщата без СОТ и надзор - изчезват и тухлите.

Е, значи имало и справедливост на този свят!

Има, скоро ще я усетиш ;)

епа с какво строят околните къщи? с твоите тухли разбира се! Що се правиш сега за 2 кубика дървен материал и 300 тухли? Щом са ей така оставени, значи не ти трябват. Па ако ти трябват - вържи си ги.

Просто мошенниците, които работят в разни агенции, комисии, държавни фирми и министерства, се чудят къде да си набутат откраднатите пари. Толкова е лесно за една нормално действаща държава. Всеки с луксозен автомобил да покаже данъчната си декларация. Оппа, 90% от софиенците ще трябва да обясняват откъде са им приходите.

Отново платени статии на фирмите за недвижими имоти.