Коментари - София е рекордьор по натрупани дългове | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая кметица ни заробва да плащаме а уж умпавлението и е много добро.

Чакаме Мая Манолова да затегне данъчната дисциплина на софиянци, които дават под наем по куп апартаменти, но Фандъкова така й не успя да им вземе дължимия 10 % данък върху наемите, които събират всеки месец. То наем под 500 лева в София няма. Я сега да видим колко са с адресна регистрация с постоянен адрес? А колко са с насоящ адрес? А още колко неригистрирани има? Може да се прецени колко долу-горе е населението на София ежедневно. Колко идват, за да работят. Останалите са под наем, а хазяите им крадат общината всеки месец с стотици хиляди.

Краде се от всичко и безогледно.

Тежко му на този, който дойде на власт след глутницата ГЕРБ.

Не се коси , след ГЕРБ пак ще е ГЕРБ

браво на Фандъчето. да е жива и здрава да трупа кредити дето ние ще връщаме. евала на Данчето, учи се от учителя бат'Бойко султан бей

Оставихте за нов мандат кмета на Стара Загора, а махнахте тези на Пловдив и Русе! Какво значи?! Да не се спазва закона!!! И ще си в ръцете на властимащите!

Ама пък Славейков чуден стана, а? Браво Данче! Мая - стягай се, че данчето си бЕга!

Голямо крадене пада с главен отговорник сина на генерала от ДС Петьр Барбалов. Дали ще е за последно ще видим на изборите през октомври

Абе вчера нали ни припомниха боклучавата криза в София... която се получи след като Софийска община фалира, а тогавашното правителство, в нарушение на държавния бюджет, оряза субсидиите за другите общини и тръгна да спасява кмета и общината в София.

То цялата държава е така, защо столицата да се различава. Важна е стабилността...

идат избори и кал се фърля срещу Данчето на поразия.

:) По-скоро е, че волът и кравата като рият в калта - на главата им пада!

Абе това дето данчето сама си направи, никой не може да и спретне! Бива да се краде, ама чак пък толкова....

каква кал бе момче. това е официална информация. Данчето краде с дупето си.