Коментари - Смятате ли, че вашата работа е високо оценена от ръководството на компанията ви? | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За това как е оценена работата ми, съдя по това с колко, и колко често се вдига заплатата ми. Както и от бонуса в края на годината. Един ден, хванах шефа в добро настроение, и го питам : “ Добре де, винаги, когато видиш нещо което не е достатъчно добре, или достатъчно бързо направено, веднага ми казваш. А когато всичко е ОК, никога не благодариш за добре свършената работа”. Пък той ми отговаря : “ Парите които взимаш, са базирани на добре свършена работа, и това е което се очаква от теб. Така че не виждам причина от допълнителни благодарности. “. През живота ми съм се научил на едно нещо. Лоялността и уважението трябва да бъде първо към самата професия, и постоянното усъвършенстване. И после към работодателя. Защото ако човек е добър, в това което прави , винаги ще има избор от пет-шест различни компании. Мое скромно мнение !

Хич ми не е. Аз съм си доволен, те не се оплакват, значи всичко върви.

тази на снимката вдясно със сигурност работата и е оценена, за другите не знам

Ръководството, както на повечето държавни компании, СУ, е некомпетентно и корумпирано, грижещо се само за личните си интереси и банкови сметки.

ценят я докато са на зор да изпълнят уговорените неща в уговореното време. След натрупването на внушителния капитал - всичко се забравя

Кой цени бе приятели? Каква оценка? Плаща ти се Х пари за определена работа. Нито ти, нито който и да е било не трябва да се раздава повече. Гледайте си децата, семейството, здравето и повече свободно време с тях. Като станете шефове, ще разберете, че всичко е един пълен цирк. Замесен ли е и БГ management - още по-голям. Поздрави, не съм робот.