17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По ЕКО програма циганите са незаменими био Производители Осират биологично всичко По био разплод изпреварват зайците и плъховете

дай работа на мързеливия тарикат и му гледай сеира! "Усвояват" се едни пари за щуро плевел и буренаци по т.н. еко полета?! ИДИОТИзъм в най-висша форма!

мойм ли съ включи на такваз програма? Всяка сутрин ше и пея на мирудията!

Значи не е незаконно да получавам пари и да не декларирам нищо. Може да си разкопая нивата да си взема субсидийката пък продукцията да я оставя сама да се полива и да се бере. Нещо много сбъркано има в тая държава и не мисля, че ЕС отпуска тези пари само срещу земя без да добиваш продукция от нея, но бай Ганьо и тук е фанал цаката.

Задължението им е да си харчат субсидията, подобно на едни други производители на закони, които не са длъжни да правят добри закони. Кеф.

Глупости на търкалета! Субсидиите се дават за производство на биопродукция, а не за опазване на околната среда. И от къде на къде сметна палата ще тълкува дали има злоупотреби (което е очевидно при вида на буренясалите "ниви"). Който дава парите, той трябва да контролира изразходването им по предназначение! Сметната палата да си получава кротко многохилядните заплати и да контролира политиците, магистратите, лекарите дали са си платили данъците.

Ставам и аз биопроизводител,нищо не произвеждам,нямам печалба,но ЕС и държавата ми плаща.Плащат ми да не произвеждам!Кеф!

Целта е опазване на околната среда, и те я опазват като не произвеждат нищо, но за сметка на това лапкат по множко от средствата.

Лапкат даже с отвръщение щото са се ояли Вече искат и ръкопляскания и да им сложат памерси за подсушаване