Служебният министър на туризма: Скоро ще отпаднат ограниченията за румънците

Доц. Стела Балтова обясни, че предстоят преговори с концесионерите на плажове у нас и е възможно на места чадърите да са безплатни

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айде задрасках северното черноморие, тия румънците са отврат, мангали които са шумни, невъзпитани и досадни.

Мислят си бедните нещастници, че като свалят и намаляват мерки, ще привлекат повече туристи. И опряха до румънците, защото европеецът търси безопасна дестинация. В държава, в която от правителството, през всички служби, ангажирани с това, през бизнеса, та до последния служител ще ги пазят да не си отнесат вкъщи някоя "екстра". Като Гърция и Турция например. А ние като се правим на много умни, ще зяпаме отстрани....

От стаден туризъм, поставяне хавлии върху шезлонгите на плажа и басейна в 05.00 сутринта, храненето като свине олинклузив, всичко това води до .... бягство в Гърция и Турция. Румънците "ниска топка" завладяха Албена и северното Черноморие и изгониха българите, а те са бедни и не носят приходи. Носят си ракията в дамаджани, ужас.

И ще нахлуят орди румънски джебчии :)

В коя цивилизована държава в момента може да се влезе без PCR или ваксинация? В стремежа си да угоди на някои "бизнесмени" новия министър е готов да заложи дори здравето ни! Мерси за такова правителство!

До каде се докарахме и защо има училища за Туризъм? Преди 30 години по нашето черноморие идваха западно Германци, преди 20 години Англичани и Ирландци, а сега разчитаме на Румънци. Държава която беше по бедна от нашата. За тези евтини туристи цялото бетономорие е построено с мрамор. 30 години възход на глупостта. Докога така?

Абе малоумници, на нас "туристи" дето нямат 100 лв за един PCR тест не ни трябват! Затова ли месеци наред спазвахме мерки, за да пускате безконтролно всякакви хора отвън?

НА ТОЯ КАТО МУ ВИДЯ ПСИХОПАТСКИЯ ПОГЛЕД И МИ СТАВА ЯСНО. ЗАВЪРШИЛ ХАРВАРД , А РАБОТИ В БЪЛГАРИЯ. ЯВНО ЗА НИЩО НЕ СТАВА И Е ДОШЪЛ ДА НИ УПРАВЛЯВА.

Ще дойдат, да, застройте още малко с "подпорни стени" плажната ивица и ще се избият да идват. Вече Лайноморието не може да привлече и немските пенсионери, английските алкохолици и румънските цигани по никакъв начин, а никой нормален българин, няма да даде 1500+ лв за жалката картинка в която се намира така нареченото ни море. Тотален бойкот и мутрите на ГРОБ и СИЕ да си сърбат надробената попара.

Тоя свят се е побъркал. Не може в едни USA да се местиш от щат в щат без никакви тестове, а в Еверопата куцо кораво и сакато на всяко КПП да ти иска да ти бърка в която си дупка си науми. Начи ако има КПП-та има вируси ако няма КПП-та няма вируси ам ней ли тъй.

Ще се вдигне ли ДДС за Туристите от Румъния , Сърбия и останалите туристи . Въпроса ми е - ще има ли закон за ДДС - не съм съгласен да плащам 1 лева за Хляб , а румънските роми да плащат 80 стотинки , пенсията ми ще се намали .

Без румънците, германците, англичаните и руснаците туризмът по морето е умрял. Лошото на румънците от всички туристи е че се държат като разпуснати говеда, пасмина са и унищожават тонове храна нарочно.

Моля не обиждай говедата и свинете с румънци. Защото едно животно като се нахрани се спира. Докато съседите поръчват непрестанно. Поръчва бира пие една глътка оставя чашата и поръчва друга, отхапва пържола оставя я и взема друга... После персонала бил не класифициран, овчаря да не би да има висше образование?

България трябва да максимално бъро да оповести списък с държави, от които ще се влиза у нас без ПСР тест след 1 юни.