17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така е с всичко у нас - проверки след потоп.

Договора го знам. Същия като декларацията на министъра. Куче влачи, дира нема. Ориент експрес.

Аха... Поредните мутрафони на банкянския Тиквар, които са "усвоили" едни милиони, хвърлили са малко бетон и желязо и даже и акт 16 не са изкарали! Щото нема толкова откачен инспектор да си сложи главата в торбата и да подпише за това недоразумение, наречено "дига". В затвора при бай Ставри!

Виждал ли си дига покрай река. Какви бетон и какви железа те лазят. Всички диги са землен насип. Е така е като някои хора пишат ей така за стотинки

Абе диги съм виждал, даже си спомням дигите на река марица, дето банкянската мутра ги махна гато строиха автомагистрала Марица, после се наводни там де и те ги дигнаха пак после пак ги махнаха и пак се наводни! И така! Така, дигите ги знам аз знам даже че по време на банкянската мутра бойко борисов се даваха стотици милиони левове за диги и накрая се се късаха и се махаха едни диги и едни наводнения ставаха! Даже си спомням и за наводнението на село Бисер, по времето на мутрата беше това, да не си помислиш, че е било по друго време, там се оказа, че кмета на селото е виновен за това наводнение и за това, че умряха хора при това наводнение! Не за друго ми късно бпочнал да бие камбаната на църквата да предуперди селяните, че идва водата! Та по времето на мутрата така беше давахме милиарди и за диги и за язовирни стени и за магистрали и накрая ... еми комбинация от 3 пръста с предобладващ среден или казано по по народно му момчето взе парите и каза ще видим!

Глупости! Използват камъни най-вече! А понякога се правят и бетонни подстъпи! Разчитй ти само на насипи - реките го отнасят и си дотам!

Направо заключвайте бб

steltian

До сега се даваха парите на един и той носеше отговорност за тях.Сега ще се дават на 28 областни управителя.И парите ще се разпределят на нашите хора по усмотрение.И дигите пак няма да са ремонтирани.

единият?

Вместо да питаш да беше прочел статията а. Там пише кой е той.

отговорнос носи? Ще плати ли щетите, ще възстанови ли продукцията на фермерите, ще ремонтира ли дигата? А?А? А?

Напоителни системи не си изпълняват задълженията за борба с наводненията и отводняване на залятите площи. Ние просто нямаме държава.

Докато не възстановят "Напоителни системи", Българските села, че и градове ще потъват в кал и вода. Потопите ще бъдат ежегодно явление, а за жертвите никой няма да го е грижа. До сега само крадоха, разрушаваха, крадоха и пак разрушаваха. А се оказа, че построеното до сега в 90% никак не е лошо. А по-точно, даже е било много добро и като замисъл и като реализация, с голям коефициент на дълготрайност и отказоустойчивост. И най-точно, картинката е ясна, разрушиш ли го - България потъва. И друго се вижда, властта узурпираха негодници, некадърници и криминални българомразци.

…и Такааа : —> СА ли Тези диги Причината за Потопа, респ. Загубите ? …колкото до Актът16 —> #Кой Е следвало да го “завери” ?! ———— НЕ става Така, Хора ! …ерго —> Action ! ..и Без Прошка&Давност .

Рипично! СЛЕД дъжд - качулка!

оня от Банкя реве че носили ковчези пред къщата му.Смотано племе сме ние!Безлично!В друга държава отдавна да е ликвидиран!?

Да бъде такован ?! …ама От #Кой, Колега ?! …та Нали Ако, то : А. Същият #Кой Е “сътворилият” го ! …и Б. Кат изчезне тояКонкретно - хем ще “изчезнат” “тайните”му…хем ПореденСъщия Ще Ни нафърфори Същият Ясно#Кой !

Е, много ясно, че парите трябва да се дават на областните управители! Те са хора, назначени от "нашите". Умеят да усвояват и са гладни на вълци!

А можеше за 107 милиона да си напазаруват подаръчни торбички и нямаше да има проблеми с Акт 16 ... Има ли направено нещо с тия 107 милиона. Можете ли да направите повече с следвашите 107 милиона ... това е единствения въпрос от значение. Отделно ако можете да докажете нарушение и да осъдите някой в СЪДА! не на пресконференция на мая манолова, дамаджаната и останалите льольовци изпълзяли от задника на мунчо.

за това е щото нема акт 16 и не е осветено от попа.

Тоест , дигите са незаконни !?!?!? Що за глупост ? Невнятниците кога ще направят нещо ? Досега 1 година само оправдания , лапане ,и нищо

ГЕшеФФФ пак е имал главоболие.