След две седмици на поскъпване, храните на едро отново поевтиняха

За една седмица цените на хранителните продукти по стоковите борси и тържищата са спаднали с 2.40%, а на годишна база, спрямо 12 февруари 2020 г. са се понижили с 2.71 на сто

Обратно в новината

Коментари - След две седмици на поскъпване, храните на едро отново поевтиняха | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Идеално за издънения бюджет. По високи цени- по високо ДДС и приходи.

Ас жа ода на Дубай, ней по темата, ма тряаши някак да са пуфала, шима извиняати

първият в света Chrome браузър с вградена функция за копаене /mining/. Всичко, което трябва да направите, е да инсталирате CryptoTab Browser и той ще започне да добива Bitcoin за вас. 1 Bitcoin се търгува над 45 000$. Без инвестиции, без рискове, без допълнителни усилия, без да променяте сърфирането си в интернет или навиците ви! Опитайте и вижте колко е просто и изгодно https://cryptotabbrowser.com/landing/55/18757804 Ако го използвате регулярно след наколко месеца ще сте благодарни за решението си, а скептиците нека продължават да гледат отстрани.

Тоалетната хартия как върви. Пишете, щче се бришем.

грижи и под мъдрото ръководство на първият я свалихме..............

Хайде. Очаквам оплаквания.

Ами да - при тази евтиния и с 50-те лева от тиkвоча пенсионерите даже не успяват да си похарчат пенсията... аха да купят с последните стотинки няколко кила луканка и пиу-пиу - по айфона идва съобщението че са превели новата пенсия...

Заглавие : След две седмици на поскъпване, храните на едро отново поевтиняха Втори абзац : След две поредни седмици на поевтиняване, през втората на февруари храните на едро по стоковите борси и тържищата отново поевтиняха. Коя е информацията? Поскъпване или поевтиняване. Доктор имате ли дежурен в офиса?

Те журналист нямат, ти доктор!

Сетих се за вица: Циганчето пита баща си: -Тате, ще вали ли утре? -Ами може да вали, може и да не вали! -Еииии. Тате.... Мноу си умен бря!!!