След анализ на 5800 кутии от боклука: Контрабандата на цигари е 6.6%

Премиерът Борисов поиска анализ защо има увеличение от 0.6% на продажбата на необложени с данъци и акциз цигари

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Я па тия - преброили са личните цигари на Шефа Шиши и Боко

Някой се занимава със стария бизнес на премиера генерал Борисов и не си плаща, нооооо.... това не можа да продължава в държавата, в която полицайки запушват с ръка устата на задържаните, отнемат им средствата за комуникация и ги държат с белезници на улицата докато запишат на ръка номерата на банкнотите от подхвърлените пари (не бих ги нарекъл все още подкуп заради презумпцията за невинност, която би трябвало да действа и по отношение на набеждаващия прокурор). За лишаването на задържаните с часове наред от вода и достъп до тоалетната, не бих искал да споменавам даже. Това е стара практика във всяко бг РПУ и дори приятелите по молитвена закуска на лидера Цветан от училището във Вършец в го отбелязват за пореден път в доклада си относно спазването на правата на гражданите в България,

Уникален метод за събиране на данни, с неопровержима достоверност. Като гледам и обема от данните за анализа, които са събрали, не спирам да се смея.

а контрабандата от булгартабак към близкия изток колко процента е ? доклада на турските служби кво стана ??

Вдигаите цените на цигарите и съответно ще се увеличава и контрабандата ,която става не без помощта на управляващите.За да се внесе един тир с цигари в схемата участват според мен поне няколко човека , Нивото е поне шеф на някоя митница.

Защото, другарю Тиква, това е един измислен статистически метод. Ама много измислен! И тъй като са го измислили някакви тикви с пожарникарско училище, ВИФ "Георги Димитров" и най-много РабФак, то той е абсолютно грешен и непредставителен.