След 5 часа спорове депутатите приключиха с досегашната КЕВР

Променят се и дефинициите на легалните термини "стаж в областта на енергетиката" и "стаж в областта на водоснабдяването и канализацията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Галя Прокопиева На Буджака си печа аз двата Баджака и се лижем взаимно с бившата на Баджанака

Когато тиквата и свинята колеха и бесеха всичко беше в ред.След като американците резнаха топките на свинята изведнъж изскочи Прокопиев и всичко лошо беше свързано с него.Какъвто и да е е поне българин е не рязано мекере като свинята.И е крайно време резняците да бъдат изритани от софрата на която се настаниха и започнаха даже да разпределят порциите и да бъдат наврени под нея и да обират огризките.

Тошковци, бойкикевци, кирчовци и асеновци продължават съсипването на държавата!

Занижени са категорично критериите за членовете на КЕВР, и е верно че вече и "Цецо от паркинга може да е член на КЕВР"........... Когато по върховете са прости недоразумения , на долу става трагично положението...... но това вече е тенденция в България, опростачването е поголовно.....

Според гласуваните изменения, като такъв се признава и стажът в органи на Европейския съюз, както и при търговци с аналогичен предмет на дейност, но регистрирани и/или лицензирани в друга държава членка. Така за стаж в енергетиката ще се приема и стаж в областта на финансите, счетоводството, търговията с финансови инструменти или банковото дело, свързано с енергийния сектор.......пълен абсурд....лумпенизация до дупка

Нали от началото на тази година и битовите потребители трябваше да започнат да купуват ток на свободен пазар, което се отложи заради мораториума/пандемията? Тоест, като мине "извънредното положение", като се успокоят цените, ще минем на пазарен принцип. Е, тогава защо е този зор??? Не можеше ли да се оставе старата КЕВР на доизживяване??? Какви са тези напъни??? В тоя парламент толкова ли нямат какво да правят???

Щом квичът гербери значи, че всичко е наред! Браво!

Всички цени по 2.

Идеята за по-малкото зло вече не работи. Добре е да се свърши нещо че както изглежда на пролет пак сме на избори.

Щом плащаш високи цени, значи всичко е наред!

След 5 часа спорове депутатите приключиха с КЕВР. R.I.P.

Жална Ни майка ! Куцо и съкато Ще Ни ебне ! Явно трябва да затънем 2 метра под дъното за да се осъзнаем какво направихме на изборите !

С промените в закона се цели назначаването на още някой пишман харвардец в управлението. Дали съставът на КЕВР е най-важното нещо в момента, м?

А стаж в областта на хидрологията и собственост на ТЕЦ признават ли се.

В пълна сила тече пдмяната , а не промяната шумно рекламирана от Харвардите в полза на олигарсите! Не смятам че това ще доведе до нещо добро , както и не мисля че най добри ръководители са юристите!

Тези 5 члена трябва да разузнаят всичко което стои зад финансовите отчети на топлофикации ЕРП -та и т.н.щото те всички искат да се изкарат на загуба, за да им приемат по-високите цени после.

Не става ясно защо се редуцира съставът на КЕВР. Няма мотиви. 5 места по-лесно се запълват с наши верни и упрявлями хора. Така изглежда. Особено като се знае какъв тотален кадрови дефицит имат в ПП и сателити

7/8 и ще сме паднали, 7/8 и ще сме легнали, 7/8 ще ни еб..т пред всички на площада!

Преливането от пусто в празно ... някой нещо да построи ... аха как ще го търсите оня дето режеше ленти и му се смеехте

Как ви работят само. Роби не заслужавате дори тия огризки, които ви дават по 75 лева. Евтини, по евтини, най евтини, по по ......, , българи.

И сега, като паднат цените на тока и газа, като започнат едни големи пенсии. От три заплати ще спестят за безплатно парно в цялата страна, а бе гледай сега и се смей, ако не плачеш от мъка, българино!

Всичко полека си идва на мястото. Много е важно чзчегъртвамето да продължава.

Фирми около БСП и ДПС изкупуват тока от АЕЦ Козлодуй за 5 стотинки киловата и го продават за 30 евроцента в чужбина. За българите скъпия ток от ВЕИ и Тецовете.

,и това кой го допусна? 12г. ГЕРБ нямат нищо общо?

На независим орган му се бъркат в работата, тука нещо намирсва, какъв мораториум бе хора. Не виждате ли, че така колкото повече потребява някой, толкова по-субсидиран е той! Най-бедните, които не потребяват нищо не получават! Да ви Е_А и популиската схема! Теглите заеми колкото никой не си е и представял и се хвалите колко пари имате - УБИЙЦИ НА ИКОНОМИКА!

Най-интересно е сега, че има мораториум върху цената на тока но КЕВР получават заплати за определяне цената на тока, но нищо не правят. 3 месеца ще работят нищо и ще вземат заплата. Да ги бяха пуснали в неплатена отпуска тези които отговарят за цената на тока.

Че какво му е на Цецо от паркинга? Що да не стане?

Като гледам какви депутати дадоха Защо Цецо да не председател на КРВАР

Може, ама кой ще му даде!

Продължават да се дискуртират най-наболелите проблеми в държавата. Браво! Дано следващите 4 години успеете да смените и Гешев и да се оправите с Македония Здравеопазване, бедност, инфлация не са толкова важни

Ами такива мушмуроци са в "А" отбора. Хора които преди за нищо не стават

Юруш на ,,калинките,,нищо не разбира,но все някъде го завират.Кой ти се довери бе пача,ето ви подмяна,тока пак ще расте,но корупцията няма да спре.Усмивки и лъжи ,но нищо добро не ни предстой

продължава...

Защо 5, а не 3, защо 3, а не 1, а защо въобще да има? Тези новите не влагат никаква мисъл в нищо, само популизъм! Бакийте им след това и господ няма да може да ги оправи! Избори!

НАМАЛЯВАЙТЕ броя на всички БЮДЖЕТНИ ХРАНТУТНИЦИ ! И тези на КЕВР и най вече тези 240 маскари в Народното събрание ! МНОГО сЪ ! На половина ...не повече от 120, и 100 са достатъчни ! Вижте каква им е издръжката за година ! Само те ни струват на хазната 18-20% !

Ама иначе създаваме нови хранилки за роднини и любовници. Ъ?

Как реши 100 а не 50? 20 е по-малко 50, а пък ако всички гласуват като партията може би си струва да има по един представител от партия и да гласува с % който партия има. Стига популизъм, искаме конкретни действия, които да са обсновани, законни и смислени. Стига глупости, няма да ви траем. Още на старта се гаврите с народа!

носителите на ПРОМЯНАТА досега правят само промяна към по-зле във всичко. Скоро този вид промяна ще бъде отвеяна в миналото с бягство по жълтите павета !

бял автобус... Отсега да си го паркират, за да им удо но и за да не губят време!!!

Четворното ООД се оказа най-глупавата коалиция в ЦЯЛАТА българска история. Занимават се само с дребнотемия и подробности. За това пък слончето Кирчо, громи де що стъкларски магазини има.

изобщо не е важно какво искат ГЕРБ и ДПС Имаха над 12 години да правят каквото си искат. Намърдаха навсякъде полуграмотни хора по политически признак и сега какво? Да ги държат още ли? Айде у лево! Забравиха как променяха закони и натаманяваха наредби за да назначат точно определена калинка..Тъй че нека си реват

5 се купуват по лесно ... защо да харчат пари за лудо олигарсите ... това рефлектира в крайна сметка в сметките.

и ако може с машините на мадуро да ги избират ще е екстра.

Тока е 4 пъти по-висок ,цените и те по-високи съответно ДДС което влиза в хазната е 4 пъти повече ,а сега си отговорете защо държавата се оправдава със всякакви фирми ,но не казва ,че и е добре ,при такива постъпления в хазната ( рекордни в последните години) Асенчо прави бюджет с 5 милиарда на минус плю още 7.8 милиарда заем :) Бойко ще излезне пълен аматьор в краденето

От 9 на 5 за да се контролират по-лесно ,а депутатите 240 ,парламента намалете

Да ви пикам на комисиите. Все ми е тая дали заради 9 или заради 5 човека ще плащам тройна цена на тока. Произвеждаме ток на 186 лв и ги продаваме на 486. Махнете безумната борса и фиксирайте цената за всички на 186 лв и закривайте ДКВР. Няма нужда от него.

Дефакто ни ограбва държавата. За България цената на тока трябва да бъде 3 пъти по-ниска, като се спазва отношението доходи/заплати от ЕС. Всичко което остане може да си го предлагат на борсата. В противен случай ние никога няма да стигнем западните заплати и доходи инарода ни вечно ще бъде наказван заради некадърността и алчността на политиците ни.

Това ли в момента е проблема на държавата. Вижте цените, АЛООООО. Ток, газ, храни... НИЩО НЕ СЕ ПРАВИ!!! Скоро ще си ходите с шутове и шамари!!!

Да сложите пак не можете да намалите сметките. След няколко години и вас ще ви изчегъртат за корупция

не години , а месеца

Не останаха вече рода на Киро гея не назначен в борд !!! Започва вече да ги назначава във втори ,трети четвърти....

Най- добре е да издрънчат 1 член на комисията. Ще дрънчи на курелация.

не курелация ами куролация.

Важното е подаръчните пликчета от митниците да не спират

Да намалява , колкото по-малко държавна администрация толкова по-добре. Ако полиция продължи да върши ( невърши ) толкова работа колкото в момента и там съкращения на 50-60%. Не стига че имат ебати заплатите ами и са 99% корумпирани и в администрациите и в полицията.

Новия псевдо елит овладява постепенно държавата по роднински, ама на народът не му пука, кефи се???? Предлагам за шеф на КЕВР Виолета Лорер??? Както каза А. Василев, няма по кадърен човек от нея?????

Намерете начин да намалите сметките на никой не му пука 9 ли са 5 ли са членовете в КЕВР.

И кво като са 5 тока няма да е по евтин. Сега се прокарва възможност някой от чужбина да работи там.

Депутатите кога..9 миона Българи 240 прасета ..5 мииона .Българи ..пак 240 нереза..

Гледам и се смея на тези Умници ! Една Влаинка Ужким учена и един ,,честен " Джуката , смях ! Стига с тези Дебати ебати , гласувайте ! На всички им стана ясно Че ДПС и ГРОБ-СДС имат огромно количество човечета в КЕВР и сега ги защитават , иначе няма кой да вдига цените на тока и те да печелят от частните Фотоволтаници и ВЕЦ които 55% от Депутатите на ГРОБ -СДС , ДПС и НДСВ имат и техните семейства ! Стига лъгахте , само 5 са достатъчни !

Дори и трима да са , все тая... Те бездруго се явяват нещо като пощенска кутия на исканията на монополистите от "светлото и топлото"!