След 30 г. в Русия McDonald's окончателно реши да затвори 847-те си ресторанта в страната

Заведенията ще бъдат прехвърлени на местен (ни) купувач (и), но веригата запазва марките си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Макдоналдс се продават само боклуци - химия, това НЕ Е храна в истинския смисъл на думата! Така че руснациет могат само да са ви благодарни !!! Мерси!

Тоя е най смачкания Бранд в ЮК само негри вътре смрад !!!

па до сега никой не се е наредил на опашка в америка където и да е за квас и пироги.

Голям праз!

е възможно най-вредната и най-нездравословна храна! Маса статии се изписаха за Макдоналдс! Яденето на тези храни там си е пълно самоубийство!

Гроздето е кисело, разбииира се. Отде ви изравят бе.

еми. ... кой ли изобщо ги яде тея боклуци

най-тъжното е, че масово децата...

Що ли изобщо да се ядат каквито и да е "боклуци", виж хората ядат ядат и на края вземат, че умрат... Да не бяха яли да бяха си живяли. Врякалник ненаврещял се ей, отде ви изравят бе.

Най сетне тамън вече руснаците няма да ядат човешко месо.

Надявам се скоро и у нас да затворят. По принцип трябва да ги забранят със закон! Няма по-некачествена и отровна храна!

И кой точно бизнес? Ресторантьорският? Защото компанията притежава земята под ресторантите си и на практика те се занимават с недвижими имоти

Ай ем Маша фром Раша... ха-ха... "McDonald's Corp said on Monday it had initiated a process to sell its business in Russia after 30 years of operating its restaurants in the country,...it will take a write-off of $1.2 billion to $1.4 billion for the move." изгледайте видеото. ха-ха... https://t.me/DonbassDevushka/6959

Айде,кушайте картошки,борш и цвекло...

Забравяш за хайвера, за руснаците не е деликатес, а обикновена храна.:)))

за.......зеленият хайвер!

зелен червен важното е че го имат и си го ядат, и ти набиваш 20 годишно месо от западния резерв или полски пилета със салмонела

Спомням си как се редяха хората в БГ пред Макдоналдс през деветдесетте да си купят нещо. И в Русия и Беларус младите се блъскат в него, подобно на запад. Няма да е голяма загуба за здравето без техните боклуци.

Доколкоото се разбра Макдоналдс само ще се пребрандира и ще продължи да си работи в Русия , но под ново име... Дам, в ес управляват откровени тъпанари или просто американски марионетки!

Значи американска компания продаваща боклук излиза от пазара при която ТЯ губи някой млрд... Честно, това си удар за Макдоналдс не за ватенките.. Предполагам ще го ребрандират.. и ще си остане ,

Уж си тръгват пък остават..

Бързо забравиха руските пияни тикви как беше през СсСр! Забравиха опашките за водка и хляб! Как молиха чужденците да им купят маратонките и цигарите! Как блянуваха за Макдоналдс и Киндер шоколади! Тогава руските девочки пускаха за една почерпка, а сега искат по 200 евро на час, но нищо пак ще стане така! Тоя плешив паркинсон гие повел към Светлое будеше! ХИ ХИ ХИ

Бе те и твоите деца бленуваха за дънки и банани. Ма сега са запрашили на майната си и са те оставили тук да гниеш сам в панелката.

ХАХАХА Не съди за другите по себе си! Пукай се от яд, панелен комунисте! Аз живея на Балеарските острови!

Няма начин да не живееш точно на Балеарските острови. Да.

офф тоя трол тотално е сдал багажа, земи се лекувай малко вместо да харчиш всичко заработено като трол за рикия и бело

те руснаците трябва да черпят, заминава си едни доставчик на боклук, пи това с огромни загуби и на всичкото отгоре плаща заплатите на служителите си.Тоест хем си замивана ама не точно.Така е целият западен бизнес в Русия -ЕЗ заповядват на частни компании да си ходят обаче те си тръгват , плаща заплати и осигуровки на всички служители без да работя.Защо ? Ами просто защото за 25 години западните инвестиции в активи в Русия сумарно са над 500 милиарда долара който най вероятно ще бъдат запорирани от руските власти.

Съкрушителен удар! Последният пирон в ковчега на Русия. Сега ще се разпадне без бъргари и пържени картофки, щот те руснаците сами не могът да ги правят :-( Трагедия!!!

Хайде на пирожките.

По-забавнато е че ще произвеждат Москвич модел от 90те години , който бе известен със заводския надпис АЗЛК ( Ах Защо Ли те Купих )

Най-смешното е, че в статията пише "легендарният Москвич"!!! Ха, ха, ха, беше пълен боклук!!! Легендарен е само в кратуните на изкуфелите комуняги!!!!!

И моделът не е от 90-те, а от 60-те!!!! А на първите още от 50-те!!! Копиран от някаква западна машина. Модел от 60-те се произвеждаше и караше до 90-те, смях!! Е това беше социализъма!!!

Светни ни за кой модел точно става въпрос дето е произвеждан от 60-те до 90-те ?

Досега мислех, че санкциите са с цел да се навреди на дадена държава, но ето че не било само вреда. Де да можеше да се изтеглят и от България :)

Края на вредната храна в Русия

Макдоналдс губи ! Изтърваха големия пазар. На руснаците едва ли ще им липсват мазните пържени картофи !

Вместо макдак ще има дядя Ваня и тетя Валя. ха-ха...

Какво ти дреме? Същата храна под друго име. Какво значение има марката за бързо и евтино хапване?

тетя Валя -> https://bit.ly/3PnPqAP

кво ще запази бе?Никой няма да им ебава марката и търговските права.Къде ще я съдят Русия - в Хага,Брюксел или на Марс?

Братушките май отново ще пият само Оранжада и Алтай...

Бяха по-безопасни бяха от кока-колата и пепсито правени днес.