17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КАВО РЕКРАМАТА Е ГОРЯЛА ЕФЕКГА ОТ СОЛАРИТЕ Е МАЛКО КПД 9процента Инвестирани в солари и бятърни централи 100лилиони евро и затролени много атомни цетрали Добива на енергиа от солари и вятър не може да покрие загубите от евтината атомна енергия.

И тези 29 млрд евро ги даде на Зеле наркомана!

Слънчевата енергия наду най-глемия балон в историята и спести на мислещите доста средства! Очаква се да гръмне зрелищно скоро! Мислещите са се запасили с пуканки в очакване на събитието!

Интересно - затваряш производства ... и се хвалиш , че си намалил консумацията ... а в комунизЪма се хвалехме с увеличавана на производството .

А за да се произведе един панел колко газ и ресурси отиват? Идиоти, заврете си зелената сделка в гъзо

Както би ти отговарила - уруспия фром лайнен ,, В гейропа - мръсни производства -нямя . Те са в Китай '' ... всъщност в гейропа ... изчезва промишленстта ... което е супер за фащ - ЕВРОГЕЙСКИТЕ КОМПАНИЙ ЩЕ СИ ПЛАТЯТ - ПРЕХОДА В ФАЩ И ЗАКРИВАНЕТО В ГЕЙРОПА.

+100млрд. За войната и всичко е точно.ЕВРОГЕЙСКА ПУМИЯ

е защо тогава цената на тока е висока и защо нема ток...като са спестено толкова пари

На този въпрос няма да ви.отговоря следващият въпрос.

Китайските фабрики бълват панели денонощно, а всеки панел къса трошичка от пазара на фосилните горива. Това е положението.

Не е това положението и едва ли ще стане токова скоро !

Да, спестила 29, а струвала 290.

Добре де. Защо тогава искат да налагат ограничения на цената на горивото ?

Що ще чинии ти замъка.

Жалка пропаганда! Нищо не е спестило на нас, ние европейците плащаме високите цени и пълним джобовете на определени хора.

само... кажете колко газ се е спестил като почне зимата и слънцето се скрие; сега е сигурно че няма проблем

Зелената енергия идва на такива цени, Че повечето потребители реват, Като видят сметката!

Колко струва ? Да не би да струва пари, с които бихме могли да си купим 5 пъти по 20 милиарда кубика газ ?

Като чуеш зелена, Трябва да се радваш! Цената няма значение

В същност според заглавието - 1 кб. м. газ е 1,9 евро ... та освен вражеска пропаганда - не разбирам как цената е 1,8 к .

Само дойчовците са толкова тъпи да си спрат атомните централи и да почнат да правят ток от газ. Газа е преди всичко суровина. А слънцето свети 365/24/7 по един и същ начин, оо да.

Ох,да има ток поне за дилдата ни..па нищо че е зелен...

Що никой не пише, колко струват земята, проектите, консултантските, инвестициите и т.н.? Пълна зелено-лайняна пропаганда! Ще ги видим тази зима, как ще бъркат в кофата със зелена енергия с черпаците и ще ни обясняват да не се къпем и седим ан студено... Аре че ми писна от тия талибани!

Ама пък Еко, био...

Най-просто обяснено! Ако през пролет, лято и есен произвеждаме достатъчно електричество което да задоволява нуждите, ще можем да вкарваме газ, и да пълним хранилищата за през зимата. Тази газ ще се използва в моментите когато е нужно. За това руснаците си взривиха северните потоци! Знаят, че с продажбата на газ за Европа е свършено в следващите години. Норвегия изпомпва повече газ за континента от всякога и това ще градира. Целия свят прави фотоволтаици. Китай бълва панели. Складовете в Европа са пълни, не защото няма нужда от тях, а защото няма работна ръка, която да ги монтира. Да ще има момент на напасване, но като с Норвегия, в света има много гладни да вземат лъвския пай от устата на РФ.

По принцип се ползваше за храна. Сега ем на тъмно и студено, ем гладни. И ако наистина вярваш че Русия е гръмнала газопроводите имам един мост да ти продам

Кирчо, много по лесно е да врътнеш крана е да спреш газта, вместо да взривяват собствеността си. Не са всички глупаци като теб.

След края на зелената сделка ще има само бедни хора.

Според тях щом е добре за Европа и България в частност това означава,че е зле за тях и Русия на Путин. Която не може да лапа евро и долари.

Бесило за зелената измет

Който е инвестирал в ВЕИ сега пълни джоба , въглеводородните идиоти затварят предприятия .

ㅤ

Искам да видя къде и как се съхраняват, за да ги ползваме, когато ни трябват. Парно през лятото на слънце не е необходимо, нали?!!

Абе Пиги ,аз имам батерии и там ги съхранявам ,мисли с главата бре

ㅤ

Я дай една батерия и ми захрани бойлера със същото количество енергия, попаднало на квадратен сантиметър! Имаш ти на коча батерията между краката...

Слънчевата енергия спести вноса на 20 млрд. куб. м газ в Европа и 29 млрд. евро 1. Казва го един спорен еврейски платен... добре де, може и да е спецелиалист. По фелацио, по слънчева енергия... все тая. 2. Дори да допуснем че е вярно, че фотоволтаиците са произвели толкова енергия, която би се получила от изгарянето на 20млрд куб метра газ при сегашната ефективност на 1кв.м. фотоволтаик знаете ли колко площи са нужни за това производство? Половин Африка трябва да е набодена с фотоволтаици! 3. Европа била "СПЕСТИЛА" 29млрд евро?! В смисъл не ги е дала за газ, но това не значи, че ги е спестила. Да не би собствениците на фотофолтаични паркове да го раздават произведения ток без пари?! СТИГА ЕВРОТОЛЕРАСТКА ПРОПАГАНДА! ЕДИНСТВЕНОТО БЕЗПЛАТНО НЕЩО Е САМО СИРЕНЦЕТО В КАПАНА ЗА НАИВНИЦИ! Но след като щракне, капана, това сиренце ламерите го изплащат десеторно!

Абе щереФ ,ми покривите на сградите ...мисли с динята на раменете бре

...малоумнико... В Германия половината ток идва от фотоволтаици. Интересно германците за толкоз тъпи ли ги имаш , по твоята логика са покрили не само цялата Германия , ми и половин Европа даже САМО ЗА ТЯХНОТО ПОТРЕБЛЕНИЕ !!! А поспри се малко и земи да мислиш с горната глава ! То че няма как да стане, няма, това е ясно. Земи тогава попитай дедо си Гугъл, той ше ти обЕсни...

копате дъното неуморно :)