Коментари - Скъпият ток събра премиера и бизнеса, който поиска оставки | Бизнес.dir.bg
назад

Скъпият ток събра премиера и бизнеса, който поиска оставки

Целта е да се прецени какви са полезните ходове и да се направи опит да се облекчи ситуацията , каза служебният премиер

Обратно в новината
| Редактор : Александра Ангелова

Коментари - Скъпият ток събра премиера и бизнеса, който поиска оставки | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дойдат ли комунисти идва и дефицита

Свободно, поправи се

Зеленият чорап се чуди, как да лъже и маже...

А горивата? А водата? А парното?

Като му гледам торбите по-скоро го интересуват цените на водката. Макар че с тия заплати и кражби и това не му е проблем. Абе театър за простолюдието.

Миналата година по това време е имало около 200 заразени на ден. Днес са над 700. Разликата как може да се обясни?

То да бяха само цените на тока...

За два месеца обърнахте държавата наопаки!

ако стефчо янеув не беше фатмак, а нормален човек, щеше да знае, че тока го произвежда и продава чно бизнеса!

Американо говняно. Има толкова комунисти колкото има и демократи! Просто 2 шайки които се крият зад гръмки фрази да крадат и да бомбандират!

Служебно правителство изцяло се провали! Те освен невижданата политическа чистка, която извършиха с друго няма какво да бъдат запомнени! Методите им на работа бяха манипулиране на факти, фалшивите новини, откровени лъжи и демагогии! Прилагане на репресивни мерки от МВР срещу членовете на ПП ГЕРБ за изборите, което е абсолютно недопустимо за демократична държава! За три месеца инфлацията е между 15 и 30% , всички цени скочиха нагоре! Цените на горивата , цената на тока , цените на стоките от първа необходимост, всичко е драстично нагоре! Драстично нарастване и на броя новозаразените с КОВИД-19 през последните дни , а имунизацията е далеч от необходимата за страната, и нищо не съградиха дори напротив орязани бюджети на общини , смяна шефове на болници без законен повод и умишлено водене към фалити,  безработицата нараства все повече и никакви мерки за овладяването и , а идва есен! Миграционния натиск, тук вече не става въпрос за такъв, а за свободно преминаване на мигранти през страната, които започнаха да се забелязват на групи в големите градове!!! Та лъжата , манипулирането на факти и популистките приказки са етикета на това служебно правителство! Изгуби се ценно време за тотална подмяна на системата , а не направиха нищо за да се овладеят проблемите, които както гледам скоро няма кой да ги решава, а се натрупват и натрупват и стават още по големи и остри! Хаоса постепенно но сигурно обхваща страната! Ето това е реалността от управлението им , меко казано катастрофа!

Янев, ако сина ти реши да напуска, звънни ми, а? Аз и под 10 бона на месец ще работя.

Много добре знаят какво правят и как да смъкнат цената на тока. В момента с подобни срещи си правят ПР и залъгват хората. В момента държат висока цената на тока, горивата са скъпи, газта и пълнят хазната да кажат има излишъци. Но това води до големи проблеми за бизнеса, спиране на производства, освобожаване на хора, вдигане на цените на всичко по веригата, инфлация. Ставаме заложници на втория мандат на Радев. Всички решения които се взимат в момента се правят Радев да вземе втори мандат.

Най-добрия ход е да подадете оставка. Видя се че освен да уволнявате друго не можете…

Другарю Янев, теб ли те пратиха да замазваш положението с грабежите на червената енергийна мафия? Горкия човек!... Помня, че преди години не мина. Надявам се няма да мине и сега. Поздрави на началника ти! Неговото шкафче с колко чекмеджета е? Питам понеже от ЕС скоро изпращам милиарди, които България никога не е виждала накуп. А онази празнота, която остана от провалената сделка с Грипените трудно се запълва.

Мама ви дайда шапкарска това

Да дойде Бате викаш?

какъв некадърник е!

Бойко ловеше вируса във въздуха. Така.

Са провал Но и нас ще ни провалят Остаека на хунтата!

Напряжението е 228 от сутринта а обикновено е 238 скоро ще се разпадне.

Нали взехте цялата власт, нали изчегъртахте? Сега кой ми сра в гащите, а? Социалисти, сър

сполука по радевски...

Докато се усетим, те ще са се налапали предоволно. После ще ревем, ама файда никаква. Както винаги.

Дано Ес да изпрати и комисия която да следи къде ще се харчат милиардите

Освен да си уреди децата друго не знам да е свършил. А, да! Дава акъл на ИТН как да си вършат работата и ги пита, кой им реди кабинета. Ами тебе, кой те уреди бе пуяк?

Високи цени на тока? Майната ,му...важното е, че моите ги уредих с тлъсти заплати в БЕХ...

Янев има ясен и конкретен отговор и план, отговора е ГЕРБ са виновни плана е да премахнем ГЕРБаджиите и всичко ще цъфне, друг план няма и не смята че му е необходим пълна атака на всичко което са правили ГЕРБ. без осмисляне..... абдикация на държавата, разслояване на политическаата система, разлояване на здравеопазване, на енергетика, на водоснабдяване за да може по лесно да се усвоява от шефовете на шефоевте на шефовете на Янев, Янев е един удобен изпълнител с ограничне преругативи, на който не са делигирани никви права, избран е ограничен, за да не може да излезе зиън рамките на желаниата роля за която еподбран

Началникът му, Минчо Кауня не ползва чекмеджета, а само подаръчни торбички.

може, да си уреди внуците. цели фамилия станах милиардери по време на прехода... и сега наливат акъл щото били станали бизнесмени и били учели по чужбина сами си вярват, че е заради способностите им а не заради неравния старт който имаха заради краденето от родители и деядовци

Айде, троловете на герП пак почнаха да пикаят кръв. Истината е, че герП крадът когато и каквото могат. Какво стана с аец Белене, герберски помири?

другарю освен за пазач на паркинг за друго не ставаш

А южен поток все още съществува и петима директори взимат по 35000 лв. на месец...

Ами политически календар. Като му оттърва на Радев може и 2000 да станат.

Спрямо Франция промишленият ток стана двойно по-скъп. После се чудим де са инвеститорите. Свиня и комунист нямат наядане!

Бял ден да не видиш, кремълска утрепко!

Защо още го показвате тоя на публични места?!?!? Да подава оставка веднага, Татенцето с пагони.Такива като него са най-виновните за прогонването на над 2 млн. българи от България.

КОГА ОТ БИЗНЕС ЗАРАЗБИРА ?? КУХА ФАТМАШКА ПОДЛОГА СИ Е !!

И тройни може да станат Остаека!

Добре ли е след ГЕРБ, а? Питам "бизнеса", а? Наесен и газта нагоре ще има. Честито от Крадеффф и служебното правителство.

Цените двойни! Оставка!

Оставка бе боклук!

Също като шефа си...

Проблемът е, че точно заради новите цени всичко ще скочи до небесата. Хора, проумейте го най-накрая - с членове на ЦК на БКП капитализъм не става! След лятото пак и отново започваме да се забатачваме откъм стандарт на живот, хубаво го запомнете това.

И децата на Ботев ли са били настанени на хранилки в БЕХ и Булгар-нам-кво-си?

ОНЯ С ПЪПКАТА НА НОСА ГО ГОНИХА ОТ ЕСТОНИЯ КАТ КРАСТАВО КУЧЕ !!! ТОЯ ПЪК УРЕДИЛ ДВЕТЕ СИ ЧЕВЕТА БЕЗ КОНКУРС НА ДЪРЖАВНИ СЛУЖБИ !! МУНЧО И СИЕ РАЗСИПАХА ТАЗИ ДЪРЖАВА......АМА ЗДРАВО Я РАЗСИПАХА !!!

преговарял с бизнеса?!? Ходи да преговаряш с измамниците от БЕХ дето вие ги назначихте!!!

А с народа няма ли да обсъди високите цени на тока? Или него само бизнеса го интересува!

а тец 2 вече бълва СО2 за милиони. Следвап далащаме и за СО2 от горивните автомобили - изходът е в елколи, ама с преносими акуулатори за домашно зареждане виж такава БГ елкола на http://rentelex.tech

Назначихте в БЕХ разни криминали измамници и отрочета да рекетират Българския бизнес. Вся власт Советам!!!