Siemens ще изгражда зарядна инфраструктура за електромобили в Русия

Когато пазарът на коли на ток в страната се разшири, германците може да започнат и местно производство на станции

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама нали ги разбиваме методично и НЕОБРАТИМО със санкции.И как се чувстваме сега ние които лизахме американски патки с див възторг че Русия отива в киреча...

S I E M E N S Е СВЕТОВНА КОМПАНИЯ А Русия в момента е в подем Така, че настройката е точна А нашият Кирчо с китайската рикша направи добре, че се покри...

Тока питам, откъде ще дпйде? От изгаряне на петрол ли или...

Толкова ти е компетентността в енергетиката!

А В БЪЛГАРИЯ КОГА ?!

През 1933г ЕВРЕИТЕ ротшилдови довеждат австийския идиот адолф на власт в германия.Като преди това през1929г "некой" е видиотил немския народ до такава степен,че идиота адолф да стане приемлив.Без 1929г НЯМА А И НЯМА КАК ДА ИМА идиота адолф.Но явне "некой" се е погрижил това да се случиии... Кой е сименс и какви са релациите му със евреите ротшилдови.Какви са релациите на сименса с идиота адолф,или те нема да паднат толкова ниско че да се разправат пряко с един откровен идиот...Съветската русия е собственост на евреите ротшилдови от 1917г до днес.Знаете ли КОЙ Е ПЛАТИЛ МЕТЕЖА 1917Г...Ми те-"червенощитковчетата" ...Що ли байраците на чумавите ,крадците,комунистите са точно червени...хаха.Дали тъпите номера от 1933 не се повтарат отново?Що ли питам и аз... Всв и злините които тя донесе на човечеството,НЕ СА ПО СИЛИТЕ НА ЕДИН ОТКРОВЕН ИДИОТ.КОЛКОТО И ДА НИ СЕ фНУШАВА ТОВА ВЕЧЕ КОЛКО ТАМ 80-90Г..."NO WAY GUYS,NO WAY"...

Всичко е точно както си го описал, но за съжаление тези моменти от историята удобно ги пропускаха в часовете по история преди, пропускат ги и сега. Няма интерес хората да са информирани подробно. Ще вземат да им се отворят очите за много взаимовръзки между отделни събития и факти и още по-лошо - може да почнат да мислят самостоятелно.

Момче знаеш ли колко е "нет велта-та" на ротшилдовите днес.Оценява се на $ 10 ТРИЛИОНА.Тва е половината от GDP-то на сащ.Теа дето ти ги навират в лицето-безос,гейтс... са просяци в сравнение с тех.За тех никой не говори.И ВЪПРЕКИ това света е само роршилдовите.Щом като им свиха украйна( разбира се ако тва не е пак врътка на ротшилдовите) то има сили които МОГАТ ДА СИ ГО ПОЗВОЛАТ ТВА МНОГО ТРУДНО НЕЩО-ДА СВИЕШ НЕЩО ОТ ЕВРЕЙ...хаха.Така чИИ ИЗОЛАЦИЯТА НА ЕВРЕЙСКАТА МАША СЪВЕТСКАТА РУСИЯ-И ПРИТИСКАНЕТО НА РОТШИЛДОВИТЕ И ПОСТАВЯНЕТО ИМ НА МЕСТО,СЪС СИГУРНОСТ ШЕ НАПРАВИ СВЕТА ЕДНО НОРМАЛНО И ДОБРО МЕСТО ЗА ЖИВЕЕНЕ.И ТОБЕЗ АТОМЕН АПОКАЛИПСИС.Тва е решението.А и на този ИЗСТРАДАЛ РУСКИ НАРОД,ЖЕРТВА НА СВОИТЕ УПРАВНИЦИ ВЕЧЕ 300Г-ОЩЕ ОТ ПЕТЪРА-ТРЯБВА ДА СЕ ДАДЕ ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ЖИВОТ.Все пак НАЙ-ГОЛЯМАТА ЖЕРТВА НА ЕВРЕЙСКОТО ТВОРЕНИЕ КОМУНИЗЪМ Е ВЕЛИКИЯ РУСКИ НАРОД СТРАДАЛЕЦ,ПРЕВЪРНАТ В ЕДНО ЗОМБИРАНО СТАДО ОТ ДВУНОГИ.Всъшност и ние изт. европейците не сме за "ПОДЦЕНЯВАНЕ " в таа насока...ТРИ ПОКОЛЕНИЯ ИЗТ. ЕВРОПЕЙЦИ БЕХА ЛИНЕНИ ОТ НОРМАЛЕН ЖИВОТ ЗА ТЕА 45Г.Колко са изт.европейците 120-150 милиона?По три -ми тва значи 400-500 милиона човека са лишени от истински живот от безумието кмунизъм.За ДА МОГАТ ЕВРЕИТЕ РОТШИЛДОВИ ДА ВЛАСТВАТ НАД СВЕТА.Така си го мисли момче и ше видиш че нещата са дооооста гаднички.И ако се чудиш КОЕ Е ПО- ЛОШО , ДА СИ ЖИВ АМА РОБ ИЛИ УМРЕЛ АМА СВОБОДЕН....ОТГОВОРА НЕ Е ТОЛКОВА ОЧЕВИДЕН.НЕ Е!

Пак на прупуснаа

Зимата е най-лошият сезон за електромобилите. А тя в Русия е 7 месеца. Към една трета от енергията отива за затопляне на батериите и купето. В Русия трябва да се инвестира в производство на високопроходими автомобили и ЖП инфраструктура.

Но какво да кажем за санкциите, заради тях руската икономика е разкъсана на парчета, един американски президент дори ни обясни, че Русия не е нищо друго освен регионална бензиностанция. И изведнъж такива новини! Какво е това, zrada chi peremoga?

Къв прав ток? То ясно че тоя е шеф - сиреч малоумник дет не знае кво говори, ама ча па толкоз? Какво е искал да каже този шеф на Сименс? Че от мрежата техните станции не работят ли? Сигур верно голем шеф тоя....

означава дотации, подкупи и глобализъм - няпример 20% скок на парното и тока - всичко това заради зелените идиотщини ти готов ли си да караш кола която минава 200-250 км със зор (по равно), зарежда се 8 и половина часа (4 часа със спецялно оборудване) и на всеки 8 години иска нова батерия !? не нали !? познаваш идиот който би искал да кара такава кола !?

Това е ясно за всеки вече. Но още не е причина шефа на Сименс да плещи дивотии? Нали?

на които не им пука за Руснаците - така е било винаги с едно единствено изключение - Сталин евреина Путин е слуга на евреина Ротшилд - противопостаянето на запада е просто пропаганда за обикновенния мужик, които живее почти толкова бендно колкото и Българите след 30 години "просперитет" и "свободен пазар" ..... преди 30 години СДС-така ни лъжеха - ще доиде демокрацията и ще живеем богато .... ако преди 30 години рората знаеха какво ще стане, с камъни щеха да убият тези западни шпиони повечето от които беха евреи

Само глупак може да си помисли, че конкуренцията прави всички богати. Все едно на състезание всички да вземат златния медал и купата.

Че съм тъп,тъп съм,но гласувам само за тиквичките

ЕС - за пред овцете санкции и псевдо-демокрация, а зад камерите инвестиции и заводи у злите Русия и Турция, и един китайски кур в уста за да се мълчи за издевателствата там.

Демекь- ще ги осименят.

Нали спрямо Русия имаше санкции? Изведнъж разбираме, че Мерцедес строи завод за автомобили, Сименс строи зарядни станции, Русия извежда спътници на Великобритания(!)... Въобще, кучетата си лаят, бизнеса си върви!

Но българското зеленчукопроизводство например е спряло да доставя на Русия. Нали Барбата Ганю ни разтваря бузите пред света! Ние сме дашни! Само той, компрадора, събира в шкавчета и гардероби. Ние - лапаме и заработваме. Той е Сводника, ние сме курвити.

Ще инвестират в Русия,защото там е възможно най евтината работна ръка в почти целия свят! Интересно ми е,кога ще видим руски фирми да инвестират на запад?!? Руснаците са свикнали навън да тропат единствено оръжия,а не да инвестират...

Афроамериканските полюции

Чел, недочел... Руснацоте поръчват, плащат, Сименс им строи зарядни.

И поради что тази новина се притуря тук за България???

Защото ЕС ти го туря

Точно така работи ЕС. Путин бил диктатор. Ердоган бил диктатор. Обаче накрая немските заводи са в Турция и Русия вместо да са в партньорската държава България.

Въпросът е, защо няма руски заводи в ЕС? Защото богатите дават на бедните, да им работят мръсните производства...

Въобще не ми пука за Русия и дали имало руски заводи в ЕС. Интересува ме България и защо компаниите от ЕС инвестират в Русия и Турция вместо да инвестират в по-бедните райони на ЕС. Русофилите и русофобите си приличат по тъпотата. Не можете ли да разберете, че е важно България да е добре, а не вуте да е зле. Не е важно кой от нашите колонизатори е по-готин, важното е ние да имаме ръст и да не сме колония.

Дарагая рашка подлого , и рашка говняшка и на тайпи виалета са извън ЕС и като има завод при тях се избягва излишното обмитяване. Другото го е казал човека преди мен. Третото я кажи защо самите рашки не щат да карат рашки талиги ? Четвъртото е , че надали скоро в рашка говняшка ще има достатъчно електромобили за да има нужда от много зарядни станции.

Говняшка Ха ха ха

На кенефджия все говна му се привиждат.