17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кристалина Георгиева е чест и гордост за нас като българи!

Това е най-добрата работа. Получих първия месец € 27936 за работа 3 часа на ден. Започнах преди четири месеца и веднага взех вкъщи поне 7645 евро до 9264 евро на седмица. Не мога да повярвам колко е лесно, след като го изпробвах. Потенциалът с това е безкраен. Това е което правя....>>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6­.­c­o­m

Още един повод да се радваме със интелекта и уменията на Българката!

... за едно с Румен Гечев четоха марсистки икономически теории. Посл;е, след промените я вербуваха от САЩ. Издигна се политически (не чрез знания и способности) дори до Комисар по бедствията и авариите в ЕК. И крещящо се провали с най-голямото "бедствие" - имигрантите. За награда получи пост в синекурната банка на политиците от цял свят - да харчи пари за неясни проекти. Страхотно!

Най-смешната организация от всички...

смешна е всяка организация, на която ТИ не си изпълнителен директор :)

все едно, като стане някоя "българка" шефка на световна банка, ще пусне пенсионерите в трезорите? или какво ? защо това въобше вънува някого ? тази е в момента изпълнителен директор на банката, и то от много години... сега имало шанс да стане "президент ?!?!?! мчи нали изпълнителния директор взема решениета! "президента" - те го радев ква могъща фигура е хахаха

"На първо място, има традиция шефът на Международната банка за реконструкция и развитие да е европеец, а този на Световната банка -американец." Не мога да разбера дали, за да си редактор в Dir е задължително да не четеш това, което е написано или да нямаш достатъчно знания. Европеец е шефът на Международния валутен фонд, а Международната банка за реконструкция и развитие е официалното име на Световната банка или по-точно на основната институция от групата на Световната банка.

Леле мале каква голяма новина....

Стискаме палци въпреки малките шансове

Това няма как да стане, но дори е да стане какво от това ще насочи световните пари направо в България

Тази тема е толова безсмисена... какво ако 'българка' стане президент на нещо си? някой от вас гордост ли ще изпита? какво? нали на всички е ясно, че тази, на каквато позиция да бъде, ще бъде лоялня на този който я храни, а не на територията от която произлиза ?!?! някой от вас как би постъпил? ситуация: - ако влиятелен донор на световната банка иска да разпредели бюджет за ... йемен (примерно) (щото негова близка фирма ще поеме 'хуманирарните' доставки там) - ако пенсионерите от българия искат почивка на море с държавни пари веднъж годишно (това се случи през 2008 в бг) как ще постъпиш ти като шеф на световната банка ? и как ще постъпи кореец, българин, перуанец.. или какъвто и да е? лоялен си САМО на този който те храни!!! и кучетата го знаят.

Няма да се учудя ако я изберат има всички качества за този пост а у опита също!

МНОГО е добра !

В какво е много добра се пита в задачата?

от дейността й на стар професионален шпакловчик в лоното на империализма !

Като ви чета коментарите, циганите май са прави да ви тепат! По-бързо да стават мнозинство! Сигурен съм в едно, в техните души омразата е по-малко, отколкото във вашите!

За да може Кристалинка да стане президент, сите българи ще купим самолети от ФАЩ. Това е сделката, а сега плащайте идиоти.

западен агент прикрит с български паспорт!

УГнусно е стари номенклантури да представляват България.От всякаде и лъха селяндурщина и нагаждачество.

Суперско е и успех на всички достойни българи и тези представители на Нацията ни ,дори и тези пръснати по цялата Божия Земя и далеч от България да се гордеят! За плювалниците в DIR : И какъв ви е проблема? бръкнаха ви в джоба с това че корееца се оттегли? Или с помията, която леете тук печлите пари? Не отговаряйте, отговорът не ви оправдава.

Най-обичаме да мразим, да ругаем, да псуваме успелите!

Като, че ли повечето от коментарите са написани от един и същ човек?! Така си приличат:))

Българите сме се обединили мисловно, само трябва и да действаме, за да не допуснем сатанизажията на Родината!

Предварително я избрахме

СтаЛИНКА продаде душата си на Лусифер много отдавна, част от групата на Билденберг, тя е висш масон-илюминат-сатанист-глобалист!!!

преди 2 месеца, излезе информация в Британската преса на база документален филм в САЩ, че Меркел е "назначена" за канцлер от Билденберг - дори им се е заклела да участва в установяването на "Единен Световен Ред"

Абе докога ще й викате българка, като тя е еврейка? Утре сигурно и на циганите ще почнете, вместо роми, както ви е порочната практика, да им казвате българи!

Ми така шстане, Я!!! Почакай още някоя годинка и като станат повече от българите ..ти как мислиш , че ще се нарекат, а???

Че к'во й е българското на тая, която апелираше България да се напълни с ислямистки джагали, за да били ни оправили демографския дефицит? Пък и за да е била предпочетена за такива високи постове пред всички останали е ясно, че е най-първа шорошка изтривалка! То, в днешно време това е критерият.

Тази ще си осребри водата подлята на бокова,важното да се навеждаш добре пред американците, а сталинка го умее добре

Абе тая Сталинка докога ще се опитват да я пласират, бе?!

Това е подло и продажно същество.Подля вода на българка,имаща голяма вероятност да стане първия човек в ООН-то.В нещо беше замесена,че напусна комисарството,абдикира от задълженията си към България/не ,че нещо имаше полза от нея и купешките и приказки/Много неприятна персона.Какво грее нас,че била в Св.банка.Да беше свестен човек-добре,ама е празна латерна..

Само едно се чудя...как ли ще живеят горките хора в Швейцария, Норвегия, Швеция, Финландия и много други държави като си нямат техен сънародник президент на Световната банка? Каква ли мъка ги чака? А пък нас какви успехи....

Каквото кажат еврейте. Може и да стане.

Мен повече ве вълнува ще има ли тази година гей-парад или няма да има? Оня откачалник Тръмп може и гей-парадите да отмени. А какво ще е софийският гей-парад, ако не го води американският посланик?

Хич не се чуди - обувай на майка си токчетата и отивай да дефилираш :) Поне един плевню ще се намери да те съпроводи - барем да не си самичък :)

гледайте лелката и се сещайте какво се очаква на Запад от нас в подобни случаи: търси се амбициозен глупак, който всеотдайно да изпълнява всяка прищявка на някой шеф/задкулисие в сянка, той е без собствено мнение, но винаги готов да приеме и отстоява чуждото такова, готов с широка усмивка да изказва и отстоява и най-умопомрачителната теза и най-важното-никога да не осъзнава, че е просто един манекен, поставен на привидно висока позиция. Дали ще е тази лелка и някоя друга/друг, няма значение- амбициозни кухи глави от бедни държави има предостатъчно, просто този път я е "огряло" нея.

Може само ако "клуба" я подкрепи ! А да видим, ама надали. Има груги с един ход напред,

ако стане... това ще е добре единствено за нея.

Tova e balgarka, koiato otdavna e ZABRAVILA, che e balgarka !!

Русофиле , Сталинка да се наричаш.Изглежда русофила в България се информира от Делян Пеевски и почита Доган , който те сравниха с Левски на новото време.Веднъж оправен от монголски меч и цял живот обратен-съдба руска

Тази вече си свърши мръсната работа като подля вода на Бокова за ООН ! Ако случайно стане шеф на банката ще ни направи Някоя Мръсотия , като ни вдигне лихвата по заема , не очаквайте нищо добро от таз и !

Кой знае колко мръсотии е направила и на досегашния...

Някой някъде да е прочел шефката на Международния валутен фонд Кристин Лангард да са кани да напуска? Щото от създаването на Световната банка шефското място в банката е АМЕРИКАНЕЦ, а за европейци и определено мястото за шеф на МВФ.. Та ша бъде ВРИД до април месец. Ако Сталинка извади хамерикански паспорт та да стане шеф, дали трябва да я водим българка?? Нещо ала Дилма Русеф ша са повтори..

Знаеш ли колко българи имат американски паспорти?

Но гу'жата тогава не е трябвало да бъде еврокомисар на България.. Андъмо?

Объркал си се! Няма такава забрана!

знаеш ли, че 2009-та Цветелинка я е водила при Баце да я цани за финансов министър.. Ама Сталинка ни натресе ДянкоФФФ.. За който сега езика му не са обръща да му каже дори името..

ИМА!! В изборния КОДЕКС НА ПП ГРОБ за евроизборите тогава на ФИДОСОВИЦА е записано..

Що преди избора и за еврокомисар продаде на пожар къщата си в щатите?

Каква българка е тая - гербава патерица... Да се маха, боклук тиквен!

Тя пък една българка по добре без нея...За всичките години когато имаше власта да лобира за България да направи нещо за България да ходатайства за България ...тази нищо не направи...Не очкавайте от нея и оная нищо неможеща и неориентирана Габриел каквото и да е да направят за България....Тези гледат само и единствено собствения си интерес...

Нъл ни обещаваше кат еврокомисарка как навляците шели да подобрят генетичния ни фонд и да ни решат демографския проблем..

Русофили зависливи , Кристалина е кадър на Костов и достигна позиция , която е от световна величина.Това е огромно признание за Костов и огромно падение за вашия любимец Доган.

както и Дянков-)

Дираджиии, ха така, всеки ден да има статии за успехите на Кристалина, да им се изчистят главите от чугуна!

Тя ако има два паспорта, с кой ще заеме поста? Може и да е с американския, ако има такъв? Безгранични са, тези граждани на света!

Това е тежък избор! Добре, че ние нямаме такъв!

Мислиш ли ,че има значение какъв е паспорта на шефа на СБ?

Тая овца ако е българка ,аз съм турчин.

Това нещо не е българка. Овца продажна е.

Тази я помня когато се снимаше с 24каратова усмивка до калта в Аспарухово след наводнението държейки лопата, като това беше единствения път когато вдигна лопатата. Бях там и я видях. Помня също как се снимаше със същата изключително противна усмивка върху БТР в село Бисер. Там хората още живеят във фургони. Тази е едно от най-гнусните лица на капитализма! п.с. копирам си коментара от предната статия за тази с противната усмивка

Пажелавам ти много възможности да копираш коментара си под статии за нейните успехи! От тази работа ти само печелиш!

и аз ти пожелавам да продължаваш така пламенно да пазиш партията майка и да предаваш националните интереси, защото това е същността на предателите!

Истински ви се кефя като виете на умряло! Честно ти казвам!

и аз се кефя като си измисляте разни неща, за да оправдаете жалките си вопли и съществуване. Ето сега ти е по-лесно да наречеш коментарите които са против тази пача - "виене на умряло", а в същност са очаквана и оправдана реакция срещу жена която работи в интересите на държава, но не България. Знаеш ли колко е неприятно да я гледаш тази тетка как се снима с усмивка на фона на нещаститео на хората? Аз съм го виждал с очите си. Пиши си колкото искаш, но тази по-приемлива няма да стане. Ти - по-нормален също!

"...но все пак решаващата дума ще имат САЩ" - а аз си мислех че е колхозна Раша :))))))) САЩ само като и видят досието на тая комуастка и НИКОГА няма да го допуснат !!! Преди да се казва Кристалина, името и е било Сталинка, и е кръстена на Сталин, но после го сменя на Кристалина. Така са комунастите.....като хамелиони са. Жалка паплач сте червени шимейли !!!

Не им се връзвай!

Повръща ми се вече от този сайт! Съвсем се проваляте от ден на ден ... Ще се затриете бе дебили.... Не се ли усещате?

Повръщай на воля, без никакви задръжки!

Чебурашките реват на умряла столетница..

Не се заблуждавайте че е българка, тази е безродница, слуга и обслужващ персонал на интернационалните лихвари(банкери) сатанисти.

И какъв е този кравешки възторг,че "българка" щяла да застане временно начело на Световната банка? Тук четящите какво ги грее това?