Ще си прехвърли ли държавата "Слънчев бряг" АД на Община Несебър?

Ако това стане, ще започне ново застрояване на комплекса, каза изпълнителният директор на комплекса Златко Димитров

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Еи Златко и Бойчев останаха без работа а сик без25%

Отивате в хотелите на мутрите и.... почвате саботаж. Дървеници, чупене ни драскане наситени, опикаване, замърсяване... Ако това постоянно се прави, дори и да е за дребни неща, на 5тата година половината мутри ще почнат да губят от тези хотели. Да не говорим за стъкла по плажа. Ако им се пуснат са дотук.

България ше тръгне да се отлепя от дъното тогава когато изчезнат сергиите на главната алея в Слънчака. Дотогава България ще е в плен на мутрите от СИК...МАРГИНИ, Бойко Борисов, Маджо и друга подбна измет.

Страхотно стопанисване! Тротоари няма, пътищата са разбити, а туристите се къпят в гигантската локва пред Корнера!

Слънчев бряг е построено и се поддържа с парите от държавния бюджет. Демек с парите на всички ни. Т.е. държавата има оснвание да го прехвърли на община Несебър, толкова, колкото и да го прехвърли на община Слатина, София.

Тия, дето искат да изкупят там на безценица всичко явно нямат лоби в държавата, но пък е по-лесно да лобират в ОС, където цената за "правилни" решения е къде по-ниска.

ако държавата прецени че човека който може да вземе адето е в общината ще стане вервайте ми

Грешката с възвратното местоимение в заглавието умишлена ли е. Не знаех, че слънчака има статут на цяла държава.

Маргините и маджо са обхванали в примка черноморието всеки го знае... И ще го разсипят дано да има възмездие

Слънчака е бастиона на неона, силикона и .... водка от бидоня.....

Дано да се случи прехвърлянето на инфраструктурата, че сега е пълен хаус и безразборна кражба за сметка на туризма. Точно заради АД-то Сл. бряг е в сегашното жалко състояние.

Гнусните мутри Маргини държат Слънчев бряг в смъртна хватка. Несебър е ЕВРОПА с голямо Е. Слънчев бряг е гето. Имам апартамент в Слънчев бряг. Изумен съм от наглостта на тия мутри. Един лев не инвестират в комплекса. Осветление където го има е от 1989 година. Счупени тротоари, разбити улици. Без канализация. Пълна трагедия. Страхотни комплекси и трагична инфраструктура. Мислих че Несебър дърпа парите само за себе си , но тя каква била работата. Мутрите притежавали комплекса. Нямам думи. Час по скоро да го дават на община Несебър, Несебър е град за пример. Изглежда страхотно с тези паркове, тревички, осветление, нови улици. Как може държавата да бездейства толкова години, да остави тази ПЕЧАТНИЦА за пари СЛЪНЧЕВ БРЯГ да изглежда толкова мизерно. Същото се отнася за Златни пясъци. И там е трагично. Мутрите час по скоро да ги разкарват от там. Да махнат скапните сергии от плажа. Да се направят ресторанти, така както е в Несебър. Несебър осъзнава че без Слънчев бряг не може и иска да помогне. И излиза тоя гном от мутренското обкръжение и казва не може. Абе боклук, изкарайте пари , имате две улици и ги асфалтирайте. Истината е че мутрите не разбират нищо от туризъм. Ако Несебър вземе Слънчев бряг, това място ще стане топ в ЕВРОПА ! Ходил съм навсякъде и знам. Несебър е много много добре.

Ново застрояване?!? Там е пълна кочина и сега , от един перфектен курорт с уникален плаж и дюни(повечето гръцки курорти могат само да мечтаят за такъв пясък), стана тоалетната на света!

Маргините и маджо са обхванали в примка черноморието всеки го знае... И ще го разсипят дано да има възмездие

Маргините и маджо са обхванали в примка черноморието всеки го знае... И ще го разсипят дано да има възмездие