Ще ограничат ли пътуванията ваксинационните паспорти?

Тези сертификати не се възприемат в голяма част от страните в ЕС, посочи Румен Драганов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"именно затова живеем в общество и имаме държава, така че тя да може да налага необходимите мерки." Тези платени опорки се повтарят ежедневно вече. Правят си тоталитаризъм и го наричат "общество и държава". И Северна Корея има "общество и държава". Вакспаса има една единствена цел: да пороби хората. Защото притежанието определя свободата и привилегиите, както и партийната книжка го правеше.

хитро с тия ваксини... еваларка им правя на господарите... че даже не само пробутаха пландемията ами ще цоцат до откат... ваксинка през месец , два , шест... ма била нам си колко процента, нам си колко време само... поклон пред гения на гоподарите... така се стриже...

Само да кажа: в Истанбул теста струва 30 лв и идва медицински екип НА МЯСТО в хотела да вземе пробите. И резултата е готов за 24 часа и може да се изтегли онлайн. А сега сравнете го с тези опашки за мандарини из България и цената от 100 лв.

Фактът, че ваксиниране не е задължително реално обезсмиля всякакви разговори за сертификат, да не говорим за въвеждането на такъв. Това е идиотщина в пълния смисъл на думата !!! Първата причина е, че липсва пълна информация за ваксинирането срещу COVID-19. Засега науката не е наясно дали ваксинираните могат да заразяват останалите с коронавирус, нито колко време след ваксинирането се запазва имунитетът. Втората причина е политическа: Как да се гарантира спазването на правата на тези, които не са имали достъп до ваксина и каква алтернатива да се предложи на хората, които по уважителни причини не се ваксинират?! На тези въпроси засега също няма отговор. Моето тяло, мой избор !! Защо тест за антитела не е валиден, но за ваксина, която не се знае колко е ефикасна е ок?! Добре дошли в обърнатия с краката нагоре свят, завлядян от последователите на Прометей и Луцифер, в който свят мъжкия ректyм е детероден орган, Барак Обама има нобелова награда за Мир, Доналд Тръмп е зъл агресор, Джо Байдън е спечелил избори, CNN и DW са новинари, Исляма е религията на мира и любовта, ордите завоеватели от Третия свят, натикани в земите на европееца са "сирийски бежанци - предимно високообразовани и старци, жени и малки деца", а теориите на конспирациите са на практика реалност. Къде отива манифеста на ЕС за свободно движ. на Хора ??? ЕС се оказа едно перфектно недоносче !! Постепенно ще увеличават ограниченията. Бавно и методично до постигането на целта. Не излезем ли по площадите ще ни убиват бавно !!! Хора, борете се срещу Ковид фашизма !!! Иначе скоро няма да има спасение. Ще бъдем роби !! КОИ СА 3-ТЕ ОСНОВНИ НЕЩА НА ТОЗИ ШИБАН ЖИВОТ: 1/ДА СМЕ ЖИВИ; 2/ ДА СМЕ ЗДРАВИ; 3/ ДА СМЕ С В О Б О Д Н И !!! "ДЕМОКРАЦИЯ" ЛИ ?! ЗАБРАВЕТЕ ВЕЧЕ ТАЗИ ДУМА !!