Шест стъпки за ограничаване затоплянето на планетата

Борбата с вредните емисии може да улесни постигането на целите на Парижкото споразумение от 2015 година

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СПРЕТЕ ДА ПЪРДИТЕЕЕЕЕЕ !

Колко тъпо се самоубива светът, борейки се с вятърни мелници :(

Дааа! Виждаме, че се самоубиваме с тези измислени мерки срещу измислен проблем, като озоновата дупка, но щом е срещу Русия дай да забраним природната газ, а пропан-бутана, а безразоборната сеч на горите ?

Ония отгоре е ясно какво искат - да ни поробят по-добре. После да ни включат към един компютър и да ни дават заповеди на подсъзнателно ниво. Всеки който не вярва да потърси доктрината за трансхуманизма. И се дразня когото някакви вчерашни сукалчета се опитват да ме поучават за климата. Хайде няма нужда !! Причината да няма машини променящи климата локално е една - изискват огромни количества енергия. И на всеки иди.от защитаващ глупостта наречена глобално затопляне бих препоръчал да си облепи прозорците с полупрозрачно фолио и да се отоплява по този начин. Целта е само една - при следващото глобално застудяване да ни наложат системата с печатите. Всичко ще зависи от слънцето и когато спре да топли ( вече се е случвало многократно) , ще ни дадат избор - на ръката или на челото да го имплантират.Технологията вече е апробирана и има вероятно към милион човека способни импланти - от спец службите, разни техничари и други.

Човека не е могъл да предотврати ледниковите периоди, по същия начин няма да може да предотврати и заторлянето, защото той е една мравка в океана. Друг е въпроса с въжделениата на илюминатите, които са обгърнали във финансова мрежа планетата и прегръщат с охота всяка идея с която да накарат държавите да им плащат съответните отчисления.

Вече неколко пъти задавам въпроса:КАКВО ШЕ СТАНЕ АКО ПОХЛУПАКА СЛЕДСТВИЕ НА ВЪГЛЕРОДНИТЕ ЕМИСИИ ГО НЯМА.ТОЛИНАТА КОЯТО СЕ ОТДЕЛЯ НА ЗЕМЯТА СЛЕДСТВИЕ ДЕЙНОСТА НА ХОРАТА ШЕ МОЖЕ ЛИ ДА СЕ РАЗСЕЕ ПО ЕСТЕСТВЕН ПЪТ.ТОЕСТ ПРАВЕН ЛИ Е МОДЕЛ АКО ГО НЯМА ПОХЛУПАКА.Ами ако не може И БЕЗ ПОХЛУПАК ТАЗИ ТОПЛИНА ДА СЕ РАЗСЕЕ.Или друг въпрос:КОЛКО ПЪТИ ПОВЕЧЕ ТОПЛИНА СЕ ОТДЕЛЯ ДНЕС НА ЗЕМЯТА СЛЕДСТВИЕ ЧОВЕШКАТА ДЕЙНОСТ,В СРАВНЕНИЕ С ПРЕДИ 50Г ПРИМЕРНО.Този въпрос би требвало да е с доооста по-лесен отговор.Все пак проблема е в ПОВИШАВАНЕТО НА ТЕМПЕРАТУРАТА НА ЗЕМЯТА И ако топлината която се отделя на земята следствие наличието на човека е неразсейваема и без похлупака-тогава какво правим.Айде кажете на китайците да си затворат половината металургични заводи като най-големи източчници на топлина,да видите кво ше ви кажат.АААА не е от нас от вашите коли е дето отделят много въглеродни емисии...хаха.Все пак не въглеродния двокис ни пречи а повишаването на температурата.Въпроса е ДАЛИ ТЕМПЕРАТУРАТА СЕ ПОВИШАВА САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗАРАДИ ПОХЛУПАКА ИЛИИИИ ХОРАТА ВАДАТ ПРЕКАЛЕНО МНОГО ЕНЕРГИЯ ОТ ЗЕМЯТА И Я ИЗДУХВАТ НАД НЕЯ И ТЯ И БЕЗ КАПАКА НЯМА ДА МОЖЕ ДА СЕ РАЗСЕЕ...ХАХАХ

И най-важното - Баце да иде да седне върху този вулкан на Канарските острови и да го запуши, че изхвърля толкова вредни емисии, колкото цялото производство на Земята за 10 години!

Преди да почнем да действаме, добре е климатолозите да изяснят колко би било нарастването при липса на човешка дейност. Щото се намираме в период на затопляне от няколко хиляди години, нали. Иначе само инсценираме трескава дейност и зададените цели са празни приказки.

€ глупости, с които ние наглите ще ви откраднем парите!

Само да ви припомня, че дръветата се нуждаят от CO2 не от ограничаването му. Ако задълбаете повече ще разберете, че колкото повече има от газа толкова по зелена става планетата. Всичко е за контрол!

Достатъчно е да почнем да залесяваме и в следващите 10 години ще има резултат. Само трябва да достигнем количеството гори, които сме имали преди 30 години.