Шефът на "Старбъкс" ще работи всеки месец по половин ден в някое от кафенетата

Служители на веригата и синдикалисти протестираха пред централата на корпорацията в Сиатъл

Обратно в новината

Коментари - Шефът на "Старбъкс" ще работи всеки месец по половин ден в някое от кафенетата | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Starbucks " е създаден само за едно - печалбата се изнася като "помощ" за Израел. "Starbucks " е най-големият донор, от мастия бизнес, на Израел.

Братле, моля ти се, моля те Само да не вземеш да се Преработиш с този Половин Ден Всеки Месец!

Ма тоя ще се преработи, бе! Да внимава да си не секне кръста, че това не е шега - всеки месец по половин ден!!! :)))

изобщо няма да му вляза в кафенето на мангала!

Паки и Старбъкс! Хяхахахха

Само тия останаха...

Тоя буламач ако е кафе.....

ама ти даже си го и пробвал :) !

Да съжалявам до ден днешен.... Ама искам да се призная че правят много добре вода Ако отидете а пакет 3 в 1 кафето става по хубаво :D

Опитах го преди години в Лондон (у нас още нямаше) и на мен не ми допада. Понякога си купувам някоя от другите им напитки, предимно студените. Но това са напитки, всчико е въпрос на вкус. В нашия офис никой не си пуска "американо" на кафемашината, но много хора по света го харесват. Старбъкс е успешна верига. Бил съм свидетел как бъдещ директор на новооткриващ се клон на европейска верига един месец изрежда няколко позиции в магазин на съществуващ клон (консултант продавач, касиер, рецепционист и каквото още си имаха).

това с изреждането на всички позиции си е обичайна практика в много вериги , в била или лидл (не помня точно коя) счетоводителките на известен период работят на каса или метат паркинга

По 3 нин да бачка веднъж на 30 години да види кео е..... половин ден на месец да се не прекърши...

опитай ти, да видим дали ще издържиш и 10 мин

преди година и нещо опитах в нашата компания да предложа подобна инициатива, но не като този, който ще взема 8 цифрена заплата на година, а примерно хора с 5-10К заплата да работят по ден или половин ден месечно работата на хората под тях , които са със заплати примерно 2-3,5К. Смукаха си от пръстите оправдания защо не можело. Обаче сега от централата, ако като видят тази новина, може да разнообразят програмата си от LGBTQ+/-/*, Black Pride History, Women Leaders с подобна инициатива.