Коментари - Шефът на "Сърбиягаз": Възможно е двойно разширяване на капацитета на газопровода с България | Бизнес.dir.bg
назад

Шефът на "Сърбиягаз": Възможно е двойно разширяване на капацитета на газопровода с България

Душан Баятович обяви и изграждането на интерконектор към Румъния и Република Сръбска в Босна и Херцеговина

Обратно в новината
| Редактор : Аделина Томова

Коментари - Шефът на "Сърбиягаз": Възможно е двойно разширяване на капацитета на газопровода с България | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Инвестициите в газовата инфраструктура между България и Сърбия представляват значимо разширение на енергийните възможности на региона. Тези нови връзки ще увеличат енергийната сигурност и ще допринесат за по-голямата стабилност на енергийния пазар в района. Развитието на газовата инфраструктура е важна стъпка към постигане на енергийна независимост и устойчиво развитие

Както България е зависима от Русия(най-вече Русия),така и Сърбия е зависима от България в определена степен.И ако данданията в Украйна не спре,ще стане по-зле от когато и да е било.А ако конфликтът излезе извън територията на Украйна,вече връщане на зад няма да има.Молете се за успешни преговори и добър задоволителен резултат за двете враждуващи страни.Защото България може и да не изпрати жива сила в Украйна,но Украйна не е НАТО.

минуся, а!

Крайно врерме беше, стига са се пинкали сърбя македонця и другата пасмина, да съ събитъми в идна републикъъъ, сички славяня - Балкирия! Поняли, бляди! Да съ репчът тугавъ украинця русняця и сур бюлюк пдерася!, анана амана сикиджас, я!