Коментари - Шефът на ООН пристигна в Украйна, за да разговаря със Зеленски за зърнената сделка | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Там може да намери некво зърно макар и оризово. У украйна има само наркомане като у бг.

Отива да си говори със Зеления педеразко ,защото така ги задължава шефа му ..Джо..Иначе може да си я свърши по телефона ..Това е Пиар ..Зърно няма Срайна ..Няма и да има Еф и Канада са най големите хъбове за зърно ..Срайна няма нищо .

ЕФ да се чете РФ..

Ръководителят на ООН Антониу Гутериш подписа споразумение (зърнено) преди година и се погрижи за изпълнението на една част от него (която му изнася). Сега отива в Киев на консултации, там власта през 2015 подписа споразумение а съвета за сигурност към ООН и ръководителят на ООН Антониу Гутериш го ратифицираха. Та ръководителят на ООН Антониу Гутериш се интересува как на власта в Киев и се размина 8 години с изпълнение на подписаното.

Краварската подлога тръгнал да спасява света пак.

Украйна вече няма ресурса (зърно) а и по голяма част от територията и е минирана така че скоро няма изгеди да се сдобие с нов ресурс (зърно). Ако ръководителят на ООН Антониу Гутериш се интересуваше от "продоволстената криза" щеше да обсъжда снабдяването с торове.

Сделката замина на кино. Нито ток, нито храни ще има от Украйна за ЕС. Оттук нататък и торовете са кът. До края на годината къде що има бизнес ще до-фалира или просто няма да има с какво да работи. А тогава и Китай ще затегне примката като монополист и... Обратно в 16ти век с гонене на вещици по площадите

Самото присъствие във Киев, а не в донецк доказва, кой е дивака, къде не опасно да се ходи и кой стреля по мирни жители. Ако руснаците стреляха по детски градини и по цивилни блокове без причина само от страх и желание за война, както ставаше в Багдат, нямаше да има визита в Киев от нито едно високопоставено лице. Очевдино Киев не е докосван от нито една ракета, и цивилните сгради са напълно съхранени от свръх хуманите Руснаци, но живота на мирнот насление на Укрйана е заплашен от насилтвена мобилизация, и репресии ако си против войната водена от извергите които безнказано убиха 100ци хиляди в Ирак и прокудиха милиони Християни

Тия малоумни ли са ква сделка кви 5 лв всичко зависи от Русия да ми кажат да седне да преговаря тва зелено ако

Зърното не отиде в гладна Африка а остана в България за сметка на нашите производители ,чието стои непродадено. Най вероятно Украйна с него плаща милярдите в снаряди и калачници които им пращаме. Играта на Кирчо и Кокорчо със Зеленски ,по заповед на новите ни братя съсипа нашето производство.

И то лошо качество, без контрол, безотговорно внесено в България!

малка селска мелница,от 5 тира на паркинга-3 украински...а не е само една;)

Бой бе майка им Зеленика,каква клетка?Пълно заличаване!

Шефа на ООН ще моли Зеленски да разреши украинското зърно за износ да бъде проверявано със фитосанитарен контрол.

Марионетката на САЩ в ООН, пристига в Украйна. Такава държава няма в списъка на ООН.

Освен жито Украйна доставя и много кръв и органи...... хуманизъм

Е що така глад ли идва....пуснете директива който викне три пъти "слава на Украйна " му минава глада .

Русия излиза от споразумението за зърнената сделка. Точка. Кой ял, ял.

В смисъл ще ни задължат да кулуваме повече украински жито и хляба ще стане 5 лв ли?

Не се научиха тези чиновници да ползват телефони. Все лично ходят, като на екскурзия, ама за сметка на някой друг. Разговорът ще протече така: - Шефе, дай зърно. - Вие ми дайте оръжие. - Ама то свършва вече по складовете. Искаш ли войници? - Става. Ама направете още един пакет санкции срещу Русия. Да се забрани търговията със сечива с двойно предназначение: лопати, търнокопи, мотики и т.н.

Значи да се готвим ние, Румъния, Полша и прибалтийските републики за пушечно месо така ли ? А сега като се обединят ПП , ДБ и Герп 100 % ще , гласуват да влезем във войната.

Само да няма мини в житото, че тогава си е@а мамата!

Всички се надпреварват да ходят в Киев, стана модно, нещо като хаджилъка до Божи гроб някога.

Интересно наесен какво ще изнасят?!? Зеленски се оказа беля за всички и се чудят как да се отърват от него!

Белите черти в небето са Кемтрейлс,идва дъжд с гръмотевици и градушки,може и земетресения. Гледайте какво ще стане до понеделник. Дъжд с гръмотевици и градушки не може да има през зимата , освен ако има намеса на ХААРП с Кемтрейлс.

Абе пийте ги тия хапчета бре

Ма как може да питат Зеленски слет като сички знаем че трябва да разговарят с Владимир Владимирович който кумандва най силния флот в Черно Море

АЛКОХОЛИКА ГУТЕРИШ ИСКА ДА ИМА ВОЙНА А ЩЕ РЕШАВА ЗЪРНЕНАТА КРИЗА СТРАННИ НЕЩА РЕШАВАТ ТИЯ ЯВНО НЯМАТ НИЩО ЧОВЕШКО ЩОМ СЪУМЯХА И ДА ВКАРАТ БРАТСКИ НАРОДИ ВЪВ ВОЙНА ЗАРАДИ РАЗДАВАНЕТО НА НАПЕЧАТАНИ ДОЛАРИ ВЪВ УКРАЙНА

и тоя май отиде да инструктира Зеления да не си и помисля за мир, че нещо цяла Европа започна да протестира против войната и НАТО, та да не вземе Зеления нещо да се обърка

Какво Зърнена Зделка бе педал ? Турция изкупи на Безценица половината Зърно и сега го мели на Брашно и го продава в България и ние ядем хляб с неизвестно съдаржание ! Този Боклук Боко Тиквата и Сталинка да бъдат презрени , го направи Генерален на ООН !

ДА ГО ОСТАВИТЕ БЕЗ НАГЛЕЖДАНЕ КЛОУНА :)) КАТО МАЛОУМНО ДЕБИЛЧЕ . ОЩЕ МАЛКО.

Представете си на неговото място да беше червения бацил Бокова?