Шефът на НЕК Петър Илиев подаде оставка

Множество са оплакванията от бизнеса заради високата цена на тока

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С въглищните централи е свършено. Този се опитваше да крепи държавните, но хората ще работят с месеци без да им се плаща в Мини Марица и Тецовете. От 5000 Мегавата от Тецове работят само 1000. Няма износ на ток. Пари няма. Или ще се мине на производство от сълнце и вятър или 50000 човека ще останат на улицате без работа за един ден до една година

тоз по физионимията му личи че е парашутист, набеден и под командване свише и нещо не са му издържали чавийте както на повечето които не знаят и не разбират защо са партийно назначени и са си повявали че щом е на на някаква позиция, значи е за там...

... браво на ГЕРБ и Борисов - и за най-малкото съмнение в корупция оставка и марш навън...!!!!!! А не като лъжливата и крадлива Корнелия, която иска да се бори с корупцията, т. е. със себе си - ОКРАЛА АКЦИИТЕ ТА ТЕХНОИМПЕКС, ОСРЕБРИЛА ГИ ЗА ДА Е МШЛШОНЕРКА ДНЕС, ТА И ХОТЕЛ В ХАРАРЕ СИ КУПИЛА... За това и на кметските избори, партията мафия БСП/БКП ще получи още по звучен шамар и по голяма загуба от ГЕРБ и Борисов - хората виждат кой съзидава, а не само да плямпа глупости и да краде, както всичките социалисти го правят...!!!!!!

Тоя некадърник съсипа Топлофикация София с Вальо Топлото и за награда Цветанов го направи директор на НЕК,а той довлече всички подсъдими по делото.Прокуратурата да проучи сделките с новия джип които купи преди месец.

Защо ПВЕЦ Чаира вече две години е с два генератора в авария по субективна причина и се крие това от обществеността ? Илиев трябваше да уволни отговорника Петракиев, но не го направи заради жена му, която също там работи и е рода на Цветанов.

Хора, четете, за да бъдете информирани! Това не е единствената централа, която е с аварирали генератори и от две години не се прави нищо. Защо ли? Прочетете за протестите точно преди две години пред НЕК и МЕ. Прочете и какво се случи след това с хората, които защитаваха ПВЕЦ!

Г-н Илиев, и Вашето време изтече! Дано да сте доволен от всички негативни неща, които сътворихте под въздействието на незаменимата Ви секратарка г-жа Зоя Вучкова! Надявам се, че дъртата кифла интригантката Дияна Ненова доволно е излизала обувките Ви и е задоволила всичките Ви желания!

само да минат изборите - 40 ст./квч.

Председател на СД на БЕХ е изп. директор на фалиралия НЕК - П.Илиев. Член на СД на БЕХ е изп. директор на фалиралия ТЕЦ Марица изток 2 - Ж.Динчев. Странна структура е този БЕХ - фалира всичко наред!!!

Не шефът на НЕК, а шефът на правителството - самият Боко Тъпото, трябва да си подаде оставката. След 10 години безуспешни опити да управлява /тази пълна некадърност трудно може да се нарече управление/, Тъпото омръзна на всички с постоянното си мрънкане и ежедневни лъжи, и фалшиви обещания. Верни му останаха само пуделите на държавната хранилка, но при първа възможност и те ще го заплюят в лицето заради пълната му пародия, наречена премиер.

Народе??? Господа от АИКБ! Шефът на НЕК подаде оставка пред БЕХ, на който самият той е председател на съвета на директорите. Няма такава държава!

По интересното е кое ли мекотело ще сложат на неговото място.

На този на лицето му е написано "наглец и мошеник"

Недей така - виж каква отрудена физиономия има човечецът!

Много отруден. Докато не повали кило уиски не спира.

Когато се наложи екстремно повишаване на цената на енергията със 100% и види тълпите по улиците, едва тогава Борисов ще разбере какво е направил днес.

Определено лош ход на Бойко. По лош от този с издигането кандидатурата на Цачева за президент.

Натискът от енерго-мафията е колосален, щом успяха да пречупят човек като Пешо-бута...

Не цепеше базма никому и защитаваше държавните интереси. Явно това не се хареса на далавераджиите и пиявиците в енергетиката и те му видяха сметката. Ако правителсвото клекне пред натиска на тези кожодери и приеме оставката му ще бъде назначен нищоправещ приказвач.

Единствената вина на Петър Илиев е, че защити интересите на държавата. Поклон. Достоен мъж. Един от малкото достойни мъже в държавните фирми.

му е достойното като не си е дал сам, а са му я поискали ?

Комунистите въобще не знаете какво е достойнство и е безпредметно да ви се обяснява.

Колко си заблуден! или платен.

Те сега освен НЕК и ТЕЦ Марица-изток 2 ще фалират. Вместо да начислят разходите за емисии в цената на тока, те купуват квотите и го пишат заем на теца. Фалира ли тецът, повлича и мините - и те държавни. После някой ще пазарува на безценица.

Поредният бушон. Освен това знае, че НЕК е пред фалит.

Той не е бушон, той е активен двигател в унижожаването на НЕК

Този има бол пари. Знаете ли каква къща си построи на чашката на яз.Пчелина (Лобош), Радомирско. Миропомазани богоизбранници са цялото семейство. Пък и мисля, че отново ще си намери високоплатено, началническо местенце някъде, както винаги :))

И тази оставка е много закъсняла!

Сега в съда и после затвор поне 20 години.

Нищо особено! НЕК фактически ОТДАВНА СА ВЪВ ФАЛИТ! Евентуално спасение се предлага, ако цената на ел. енергия се вдигне с 50-60%...Жална ни майка....

Все колеги от ДС. Винаги верни на партията далавераджии.

Изпълнителният директор на "Национална електрическа компания" ЕАД Петър Илиев депозира оставката си в деловодството на "Български Енергиен Холдинг" ЕАД. Както беше казал А.Йорданов един добър ден за нашата държава - НО ТРЯБВА ДА МУ ЗАБРАНЯТ ДА НАПУСКА СТРАНАТА ЗА СРОК ОТ 1 ГОДИНА

А питате ли се кой ще му приеме оставката, нали той е и Председател на съвета на директорите на БЕХ! Поредната наглост! Четете хора и бъдете информирани!

С 155 000 лв. годишен доход оставката боли (проверка в имуществената декларация декларацията) Но пък имота в чужбина не е деклариран и е за € с 000000 цифри накрая.

И трите ако ТЕЗИ на които това им е работа и държавата им ПЛАЩА ЗА ТОВА ги изтръскат с главата надолу кой знае колко вили, апартаменти и сметки в чужбина ще “изпаднат” !!!

Накрая се махна тази пияница. Стига точене на пари към американските централи. То не са надуване на дневни графици то не е друго.

Ако излезе ,че обвиненията са основателни ,то да се върви по реда обвинение, съд и присъди. Държавните и партийните служители по-хора ли са ,че за тях да не се отнасят законите?

бе другари...

Кастрираните журналисти само препредават информация без да се замислят, че замислят ли се може да я объркат. Например днес цената на активната енергия на Свободната енергийна борса минава 140лв за мегават. Това се дължи на изкуствен недостиг. По справки на ЕСО към момента от кондензационни ТЕЦ получаваме 1 гигават мощност. Как 1гигават като само ТЕЦ2 е 1,6 гигавата, а къде са американските централи с още 1,6гигавата. Хем имаме недостиг хем плащаме на американците да не произвеждат. Защо не проверите, дали не са активирали и някой студен резерв при този недостиг?

Номера с оставките се изчерпа. Един бушон не решава проблема. Цялото ел. табло (ГЕРБ) е за смяна.

без табло,т.е. с БиеСиеПието,нали?!

Да го последва глашатая Иван Иванов.

Виж как знаеш.

Сега се кефете как махнали някой...Толкова ли сте слепи, че не разбирате че цената на тока се вдигна не от този, не от институцията на която е бил шеф не от Бойко а от повишените такси за вредни емисии бе !!! Цената е скочила в цяла европа и всички държави които плащат такива емисии !!! Другото което е , че НЕК плаща тези емисии и за частните Американски централи . Да осъдят онзи който е подписал подобен договор .....

Царчето подписа договора с американските централи.

нема проблем. резервни шопари колкото искаш в БГ...

Най-сетне го махнаха тоя ...... (изберете си), сега е ред на Иванчо Колев.

Хапнал доволно, пийнал доволно, събрал и за поколенията след него. Сега е време да се отдаде на спокоен пенсионерски живот.....

И срещу Топлофикация има множество жалби от гражданите,но промени няма. Зако и до кога? Трябва ли нещо да се стресе яко и тогава ще се отчете.