17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трай коньо за зелена трева.

Азербайджан нападна Армения, нещо санкции ???

От какъв зор Азърбайджан трябва да ни продава газ евтино ...

Цената на газа щяла да падне... А причините за това? Или този просто хвърля прази приказки, за да се успокоят, ако можеш, духовете. Жалки нещастниц!. Тоягата или куршума за вас. Нищо друго няма да ви оправи

"нищо друго няма да ви оправи" казва се нищо друго няма да НИ оправи.

газта пак си е руска, ама от посредници .... АЕЦ Белене - заебахме 4млрд., Турски поток - заебахме 4 млрд.

Помните ли НАБУКО?!Трябваше да докара ирански газ в Европа и конкретно в България!Сега е момента!Не слушайте Козяк!ДОГОВАРЯЙТЕ!

И те са под санкции :)

Откак въведохме отопление на газ, и изобщо откакто внасяме газ, то е все от Русия. Сега изведнъж станаха ненадежден партньор! Азерите пък, не стига че са най-големите измамници на света, ами газът им е наполовина руски, наполовина британски. Дали ще ни го пратят и по кой тръбопровод е съвсем отделен въпрос. За Корабите със втечнен газ не ми се говори, едно, че такива няма и второ, че няма как да ги получим, даже и да пристигнат някога. Въртим, сучем, пак ще клекнем на Газпром. И този път на техните условия и на максимални цени, защото Киро и Кокоро ни го сложиха без вазелин. А Унгария и Сърбия ни се смеят на акъла...

Е как бе пън, ще стане това като няма количества. Само Киро и Кокоро смятат че всичко поевтинява и се къпеме в евтина течна газ и олио! Що за и—-ти трябва да сте?!

Защо не пишете,че Иванов каза, че разговори с Газпром няма да има,защото не са надежден партньор? И къде изчезнаха троловете за "евтиния" руски газ?

Да, сега в други сайтове прочетох и едно изказване на Еленко Божков - нов зам. министър на енергетиката, който не знаел дали Газпром ще достави цялото договорено количество газ, но било редно да се сключи нов договор, а да преразгледаме досегашния, като се задължим да плащаме в рубли. Наистина защо се изкривява съдържанието на казаното от Иванов в този сайт?

Но най-смешното от изказването на Ел. Билков е това, че се чакали "експертите", които имали контактите (каквото и да означава това?) с Газпром, да се върне ли от отпуск. Аз за по- голям експерт в преговорите с Газпром от Бошков зная само един - Р. Овч.

Пичове, истината я казва Фуело, всичко друго е лъжа. Средната цена на метана днес е 4.80 лв. за кг. Някаква си верига Круиз, продава и на 6.06 лв.

При правителството на Мунчо е така Свиквайте!

Нима? Аз пък ви уверявам, че след септември цената на газта само ще се вдига и то главоломно :) Да видим сега дали той ще е прав или аз?

Това, с газа от Азербайджан, стана ясно вече. Че газ няма, няма и от къде да дойде, щото няма трасе. Така че, лично аз, не виждам как ще падне у нас газа, като навсякъде по света се вдига. Трай коньо за зелана трева... Що нищо не казва за руския газ без посредник, за който си имаме договор, тоя каунь? Дето ментето канадец му спря плащанията?

Отивам да ставам политик. Ще крада милиарди абсолютно нагло пред всички и никой няма да ми каже нищо, нито ще понеса няакви последствия. Виждаме го в България, виждаме го в ЕС, Русия, САЩ, Китай и всяка една държава по света. Милиарди се крадат постоянно и отговорност не е потърсена. Защо? Защото като се откраднат 100 милиарда, 10 отиват по веригата за такса спокойствие. Независимо къде живеете. Просто става дума за различни суми спрямо стандарта. А плебеите си блеят ли блеят.

Има три вида лъжи: лъжа; гнусна лъжа и политическо обещание.

Искам само да попитам бившите управляващи, защо толкова месеци не насрочиха търг за доставка на газ. Отговора е ясен разбира се, защото нямаше да взимат комисионите от техните посредници.

Защото само Русия има газ, който може да се достави. А това е забранено на ГЕРБ, ДБ и прочие гейове

Докато не дойде септември и тогава ще е пак 60-70% на горе... Някой изобщо вярва ли им на тия боклуци... Те те спускат в гроба и ти говорят как всичко е наред и няма страшно само сега временно ще затворим ковчега и после всичко що е наред... И как реши тоя че ще намаля? Като търсенето сега ще почне да расте а със осакатяващите санкции и липсата на доставчици (изкл. Русия) е голяма.. КАК ТОЧНО ЩЕ ГО ГАРАНТИРА И КАКВИ ЩЕ СА ПОСЛЕДСТВИЯ ЗА ТЕЯ ЛЪЖИ?

пробвай да прочетеш статията, там човека си казва защо смята че газта ще поевтинее

тия не ми ги разсправяй с танкерите...

а и тоя азърбайджански (руски газ) и 1/3 не може да покрие ... колкото и преди това ни говориха как в пъти по евтино и по надеджно и накрая няма и скъпо в пъти

Смешният щаб работи здравата и за два дни оправи всичко. Браво на Гълъб!

На практика всичко описано в статията е договорено от редовното правителство. Включително разтовяарването на първия танкер.

Терминалът в Щатите за товарене е извън строя. Единствено руски газ може да се купи и ДОСТАВИ в България в момента, другите опции са блокирани за месеци/година напред

Дан, те затова всички слотове за разтоварване на втечнен хаз са разпродадени, та даже сега гърц за да му удвоят капацитетаите итвориха разширение на единия терминал... Извади ди глават от руската пропаганда,

Тоз псевдоекспертин не прочете ли, че в Азия цената по борсите фръкна нагоре в надпревара с евроборсите. И наддаването за газовозите отпошва с бясно темпо. Щото и там иде зима . И не беше ли той пак шеф през август декември миналата година, когато заради по далаверата в Азия нито един газовозите не Доди в Европата..

Значи трябва да платим парното на софиянци,защото било социален проблем? Но това,че ще ни взимате от данъците,че ще намалеят парите за пенсии, образованието и здравеопазването ,не е социален проблем? Важно е ГЕРБ и Фандъкова да крадат,за да си запазиш поста

По-вероятно е да е обратното Иванов, помисли. Цената на парното в София е най-висока , а сме най-големия пазар. Мисли..

Все за намаляне говорите след 2-3 месеца а ВСЕКИ МЕСЕЦ СЕ УВЕЛИЧАВА СЪС ВСЕ ПОВЕЧЕ ПРОЦЕНТИ Странна работа Лъжете мошенници

Баце погреба 3 големи енергиини проекта в навечерието на световна енеегиина криза... И НИЩО...дори публично се похвали за това. Ако Южен поток, Белене и Бургас Александрополис бяха направени а не подарени на фесовете, сега нямаше да е това чудо.

За Борисов е съвършено различна темата, но нали имаме Южен/Балкански поток. Защо Газпром не доставя газ за България, а само незначителни количества за Европа. Дори предпочита да запалва газа до тръбата на Северен поток 1? Други въпроси?

Транзит маймуно.. можеше да ни се плаща транзит...

Забавлявам се на неуките - и в момента има "транзит", умнико - до Сърбия и Унгария, плащат се съответните такси. Други въпроси?

Ти или трол или си на 15 години за пишеш това иначе щеше да знаеш, че Южен пото го спря Орешарски и Европейската комисия, Белене го спряха сините от сегашното ДБ, а за другото се взе решение от ЕС

Всичко, което днес изрече този човек, е подготвено от предходното правителство - 1) интерконекторът с Гърция - 1 млр. куб. м. газ от Азербайджан, 2) преговори с ръководството на тази страна за още 1 млр. и 3) доставка от танкерите в Средиземно море. Но преди два дни припяваше на пуполистка струна - нямало да има газ, хаос, катастрофа в енергетиката. Както изяснихме и тогава, новото правителство ще предложи още едно от същото, защото това е единствено възможното. Ето, трябваха само 2 дни за преповтаряне на това, което е свършило предходното правителство. Разбира се, пропагандаторите ще ни обясняват поне до изборите, че българите ще умрем от студ през зимата!

Го този пелтек.Повтори всичко ,което Петков каза. Служебното правителство ще разчита на танкерите,които Петков договори и връзката с Гърция ,която ПП завърши. И най-важното ,че няма да водят преговори с Газпром, защото не са надежден партньор. Нещо ,което Петков и Василев говорят от месеци. Но Дир го пропуска това?

Сладурче направо!

Важно е цената на тока да не се бара че съм с климатик

След септември когато се включи парното и драстично се повиши потреблението цената ще намалява. Този старец няма мозък. Не че някога е имал.

Защо само нашите политици не знаят, че само с печатане на пари не става. Те и печатарите на пари имат нужда от хляб и топло нали. Радвам се ма политици като Ердоган и Орбан, защото имат евтини горива и са конкурентноспособни за инвестиции.

Бряяя

Ще намаляма, след като се накрадете едно хубаво...

ТОЯ ШИЗОФРЕНИК ЛИ Е ?

Сега ще я увеличим с 60%, пък септември ще я намалим с 2%.

Направо започнете да плащте на руснаците понсхемата имаме си склпчен договор до края на годината.

А така, като с борсите на едро. За 4 месеца двойно, че и повече, после по 0.37% спад и с ГОЛЕМИ БУКВИ печатате гръмки заглавия.

лъже ще намалява потреблението поради високи цени. Само с Русия има бъдеще булгаристан.

Тоя соросоиден боклук никой не го пита. Плащаме си на газпром и си получаваме газ.

трябва да гласуваме за да се случи това.

Ще падне, ако сега я дигнат с 200% :)

Доставки от Азарбайджан договорени далечната 2013. Този плиткоумния Киро и идиотските му лакеи какво си приписват чужди заслуги? Да е договорил нещо ? Освен , че бара парапета на онова безмозъчно нещо Гуглена, Простото за седем месеца извърши достойни за досъдебно производство поразии. Съд за идиотите.

Спокойно всичко се движи по сценария на решетников и Москва толкова плоско съшито с бели конци Явно президента е искал да свали Бойко за да угоди на Путин Явно ни гласят за 16-та република толкова ниско не вярвах че ще падне президенти

ИИ е толкова негоден и противен, че ДРЪНКА!

Добре де, всеки коментира постоянно газ от къде и колко. Но никой никога не казва цена! Работя в производствена фирма, правим постоянно оферти със срок за производство 2- 3 месеца, с цени EXW или DAP. Как така тук се коментират количества EXW и DAP, а никога и никъде не видях каква е цената поне в един от случаите, дали преди доставка, дали след, поне ей така информативно! Защото приказки, че е по-евтина вече не хващат вяра в никой! И по-важно е каква е цената след доставката! Защото EXW в САЩ може и да е много по-евтина, но един танкер на ден е над 120 000 долара наем, а пътя общо е около 10 дни, отделно слота за доставка и такса за пренос. Та наистина е хубаво тези експерти да вземат да кажат колко ни струва американската газ след доставката и всички такси, а и азерската също. Не може да договаряме уж 1млрд м3 азерска, а да нямаме никакви индикации за цени преди и след доставка. Абсурдно е...

Много бих искала да вярвам, че цената на газа ще пада, ама нещо не ми се получава. :( А относно подпомагане на топлофикациите, при тяхното умопомрачително ниско КПД - това си е пълнене на каца без дъно. А като си представя колко "бедни" всеки ден взимат вана на аванта, докато плащащите топла вода не можем и да си помислим за такива глезотии, ставам агресивна. :(

Пъпеш,то газ няма да има ти за жена ми говориш….Единствения вариант да потече газта от Газпром отново!

Добре си се определил като "малоумник", рашистки боклук тролски! Гъзпром иди наhуй! Слава на братска Украина!

Ама това предизборно нали точно като минат изборите ще намалее ама друг път само за да спечели вашия кандидат затова ги пишете тия неща прости дървени глави събрани старци от нафталина с цел да прокарват програмата на решетников

Gugnelid

Той и Лъжлив Киро така разправяше... ама му лъсна насраният гъз.

Ми тя и сега намалява. Преди войната зареждах на 1.60, сега е под левче. Туристическият бутилки газ, не са мръднали от първия локдаун, докато инфлацията се отрази на всички останали продукти. Как точно усещате, че в момента газа ни е по-скъп?

А нещо цените на хляба и храните да паднаха? ;-), които уж само от газа зависеха? Складирайте телесни мазнинки че тежка зима се очертава :-).

Да бе, ама каква част от себестойноста на хляба и “храните” се определят от цената на газа? 10-15%? Ако хляба беше само газ, добре. Ама нали трябва работна ръка, транспорт, машини, подръжката, дистрибуция и т.н Иначе “храните” са много обширно понятие. Някои поскъпнаха, други по-качествени останаха на същата цена. По-евтино и здравословно ми е да се ям Кашу, Бадеми и Авокадо, от колко да набивам тесто ;)

Има 2 вида газ. Проблемът е с природния (метан,нали?), Не с пропан бутан (бутилки)

Да-а, и един мармот завива пръднята в амбалажна торбичка…

Наплашиха народа, за да се изкарат големите спасители, а всъщност са обикновенни нескопосници :)

Драма няма. Рублен Радев да спре с черния пи ар

Тоя миьекащия не го ли пенЦионираха ?

Ленчето опита, но нещо правно не можа да го доизпипа макар, че е с правна диплома ор Харвърдо. К'во да се прай съдба. Явно практика му е майката не само диплом.