Шефът на КЕВР: Към момента газовото хранилище в Чирен е пълно на 42%

До края на октомври може да бъде изцяло запълнено, твърди Станислав Тодоров

Обратно в новината

Коментари - Шефът на КЕВР: Към момента газовото хранилище в Чирен е пълно на 42% | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не щеме ний рускои газ , не щеме ний рубли, а искаме свобода, човешки правдини! Напред! Напред! Напред да вървим! България от руско робство да освободим!

Това ли искаш Ти тогава дебела шуба си купи и тубите си напълни........ От КЕВР обещават много ниски сметки за ток през зимата - тъй като няма да има ток за всички.....

Какво да коментираме кажете какво, управленската импотентност на нашите политици ли? Какво и има на газтта, всички купуват от Русия с рубли само ние не можем, само ние сме по-- европейци от европейците и ще санкционираме Русия :). Направо сме е ухапали .....и така е усетила нашите санкции..... Смешно. И какво, купуваме в момента руски газ през посредници за да ни е по- евтино. Никой не пита: До кого са приближени посредническите фирми при доставките на американски газ? До кой ли? Вместо тихомълком да си запълним на 100% Чирен сега и да си осигурим индустрията и бита през зимата ние сега се правим на щипани булки.... Ама какво ли не прави човек за една комисионна.....ейййй какво ли. Ама тия с комисионните ще се приберат през зимата там дето газ има в несвяст а ние както се казва да го ..... Извинявам се за нецензурните излияния но то вече и дете от първи клас не вярва. Азерски газ , азерски газ, замислете се че договорените доставки са 1млрд м3 за година. От октомври до декември колко ще се достави? Ама ако гледаме голи цифри на хартия всичко е ОК.

Този полуидиот го гледах снощи. Чудеше се как да каже, че сме в незавидно положение. А обяснението му за спрения газ направо изби рибата. Тези определено са решили да ни вкарат в конфликт и няма да се спрат. И се очертава Нинова да им помогне.

Август и Септември ще стане 90%

Поредните лъжи. Откъде да знаем колко е пълно може да е 42 може да е 4.2 процента . Те си лъжат като македонци.

ЕС разблокира сметки и разрешава на банки да извършват плащания по руския природен газ, но за сметка на това ще въвежда лимитни цени на руския петрол, Русия отказва да продава петрол на установени цени и евентуално заедно с газовите доставки ще спре и петрола, от Държавният Департамент на САЩ се надявали че ще бъдат възобновени доставките на газ по Северен поток в пълен обем.

Вярно ли е, че Булгаргаз продава газ от Чирен на посредници, а те изнасят в Румъния? Това все още продължавало и всъщност е оставена вратичка някои да правят гушка с милионни печалби. Така твърди Румен Петков в Поглед инфо. Не че той е стока, ама ако е вярно? Кво праим?

Русия не е спирала газа на никого самоволно, спрян е само на идиотите, които не си плащат.

президентът отлага, отлага, да си изкарат спокойно отпуските, да им мине лятната ваканция на море, планина и в чужбина, отново заложи на тези, които са свалени от власт и ще му се стъжни през зимата, когато служебното му правителство трябва да спре парното в София, да затвори училищата в страната, да въведе режим на тока, защото всички които се отопляват с газ, ще минат на климатици, всички ще си спомнят че той ни ги натресе и ги държа до последно

Прозкиро ще строи пилетна електроцентрала да ви топли през зимата.големи гъзари излязаха тези от ПУ-ПУ

Русия спира доставките на газ, това е в отговор на готвения седми пакет санкции, очаквайте да спре и доставките на петрол

А колко е “мъртвото” ниво на газохранилището? И защо преди Кирчо да почне с изказването за бензиностанцията с ракетите не го запълни на 90 %?

Кирчо реже без да мери. И тия 42% едва ли са за България.

Сашо Дончев от „Овергаз“ сключил договор с Американска компания !? все едно ГазПром да сключи договор с Американска газ компания за покупка а газ вие изобщо имате ли идея кой е Сашо Дончев от „Овергаз“ !?

А защо не е на 100% се пита в задачата..Нали е хранилище..значи винаги трябва да е на 100%, Когато започна войната в Украйна в това хранилище беше запълнено само на15% , КОЙ е виновен за това, защо не казвате. Кои са отговорните лица за това хранилище.. На колко от тях е потърсена отговорност за това, че са оставили България без резерви от газ ? Защо никой журналист не повдига този въпрос ? Питайте ги.. нали това ви е работата.

ще ни покрие консумацията това хранилище, дори пълно на 100%? Зимата няма да има откъде да купуваме газ. Ще изчерпим количеството за броени дни, после какво правим?

За кво ни руска газ,ще се топлим на гей парада

Доскоро мислех, че няма по-голям лъжец от Простото. Сега вече не съм на това мнение, Тоя го надминава в пъти.

Възхищавам се на начина по който лъжат, истински професионалисти. Разбирам защо доста млади хора им вярват, дано не направят грешката и да гласуват за тях.

Само дето голяма част от тези 42% са на частни собственици запасите. Един от енергийните експерти по студиата каза, че реално е под 20% държавният запас.

Е как "без предизвестие"? Имаха цял месец предизвестие, стига са се правили на клоуни.

Тези санкции не са от нас, ние сме статисти....!?!?! Тази война не е наша.......

Това , което предстои на "Европа" САЩ го предизвикаха !!! Сега трябва самообладание и трезво оценяване на създалото се положение........!!!! всичко е в полза на англо -саксите - САЩ и великаБРИТАНИЯ... Но слугинажът ще надделее !!!!!!

Аз обаче се радвам на англичаните как напуснаха клоаката точно навреме. А всички в ЕС им се подиграваха и говореха с ирония за Брекзит.

Само, че някой им подшушна да го направят.

Да кажат зелените как ще изкараме зимата без газ евентуално. Нали постоянно ни се вменява от тях колко са ефективни ВЕИ тата и мръсни въглищата. Ха сега да излезе някой техен експерт и да обясни защо се пускат въглищни централи. Уж ток имаше в излишък от ВЕИтата. Къде е? ВЕИ тата са ИЗФЪЩЯЛА лимонада. Има ги когато не ти трябват.

баси ваш киру ви наФърга на пързалката с голи пърдаци.. ббаахаха

Шефът на КЕВР: Към момента газовото хранилище в Чирен е ебати черното , че чак дъното се вижда.. ббаахаха

Ще се окаже пълно с пелети като дойде ред да се ползва като гледам другите работи на ПП как ги движат Оксфордските "гении"

Абе нали уж има газ за зимата от Азербайджан, но пък Булгаргаз трябва да намери 70 процента от консумиран газ. Тези ни направиха на луди. Вие осъзнае Те ли какви взаимоизключващи се неща говорите.

То и завода за кеНЕф шестНАЙСкитЕ (вход седемдесе) не е взето решение дали ще се строи, ама народа е прос, не помни какво го лъжат и верва на тия от телевизора, понеже му мислят доброто.

Като дойде ред да се ползва ще се окаже че е празно като всяка работа на ПП

42%, но за наша консумация или просто минава транзит?

Ще препоръчам на Газпром да не сключа сделки с България, защото държавата ни не е надежден партньор, не иска да плаща.

Русия продава Газ на ЕС . Лошото е че ни натисна Сина на Байдън - той е Посредник и взима по 1 милиард долара на Ден . Лошото е че плащаме цена която КОЙ взима . Още по-лошото е че Сина на Байдън си премести Био Лабораториите в Швейцария от Харков Украйна . На този Терорист му трябваха няколко месеца за да си премести Производството и да започне да ни засипва с Ковид Заразата .

Само да не се окаже пълно с въздух :-).

42% откъде? Сигурно от газопровода, който няма акт16 .....или от бленуваните танкери на Киро. Стига популистки изцепки. Никой вече за нищо не ви вярва

Мухльо! Защо другите получават газ? Защото си платиха! Как така изведнъж откри, че дългосрочните договори са добри? Довчераговорихте друго. И на Полша спряха газа, но тя си оплеъе кошницата-продължи да внася по реверс, руски газ от Германия

къде са го напълнили , от двата кораба които потънаха ли ? Тия лъжата за нищо я нямат !

Като дойдат танкерите на оня измамник Киро-Истината, ще се напълнят догоре. С платена такса демократизиране, но 40% по-евтина газ. Виж кеНеФ шестнайските (вход седемдесе), колко бързо ги произведоха за наивната биомаса. Само си плащате авансово, те ше ви печатат газ на чертежи.

Ама народа е прос и верва.

Защо все глупаци са на върха?! Трябва ли да си кръгъл тъпан, за да си председател на КЕВР?! Явно да! В договора си пише при неплащане какви са сроковете за спиране! Още при издаване на фактурата за количествата си те предупреждават, че ако до Еди кое си число не се завери сметката с посоченната сума, газоподаването ще бъде преустановено на Еди коя си дата! Тоя тъпан да види договора и фактурата за месеца!!!!

Лъже като дърт циганин боклука за газа

под 15% Тези лъжат за 40% Като най после се светнат хората и не ги изберат ще лъсне истината че и 15% няма, защото е продаден в петък срещу събота в 12 без 5. И тогава ще се изнижат като пръдни към канада, защото вервайте ми и това ще лъсне, оня е още канадски гражданин!

Е... не може да лъжат за това колко е пълен Чирен - би трябвало много хора да знаят.

То и КТБ беше пълна пари ;-).

Народа е прос и наивен. Ем не помни, ем верва.

един умник днес? Не може да е имало американски лаборатории в украйна.... Онези си признаха под клетва, ама то не можело да ецвярно, че и ти....

Е.. хайде.. това не е държавна тайна - всеки депутат или журналист би трябвало да може да получи информацията. Чак пък всички да си мълчат...

Точно така, никакви в_атници от газпром повече. Да си гният у блатная

Поне това, че се пълни Чирен е добра новина

И това, че си "купихме" кеНЕф шестНАЙСкитЕ (вход седемдесе) е не по малко позитивно. А уж мечтите са безплатни... 4етири милиарда... ама народа е прос и наивен и ем не помни ем верва.

Тия дето ни управляват в момента са толкова зле,че не виждат по-далече от носа си. Човека на Кирчо продаде огромно количество газ на румънците февруари месец и се хвалеше ,че държавата направила добра сделка, вместо да го пренасочат към Чирен. Сега ако спрат газта на германците ще види октомври как ще паднат цените тоя неадекватник

за тяхното добруване. Скоро на корал ще се вдига Сараите по канадски 2

Троловете с минусите минават дружно. Сякаш има нещо лошо в това да попитам как се разходват парите ми. И защо депутатите не заседават на площада? Те не са повече от нас!!!

Е тази американска компания докара до колапс енергетиката на Шири Ланка. Така че е много добра.

Горският човек, така лъжеше, че само кършеше ръце в безпомощно.

Правителството да намира начини да осигури газ, проблемът е изцяло техен. Да си намират начин да оправят кашата, която си забъркаха сами. Страх ме е да си помисля, какви сметки ще получат ползвателите на топлофикация. Изключително срамно ще бъде да има режим на тока в 21 век. Търсим живот на други планети, а не можем да имаме нормален живот тук на Земята... каква ирония.

А на какви цени и от къде го пълните и смятате да пълните?

В България 40%. Абе, има ли още олигофрени, които да вярват на тези крадци, лъжци, пияници и наркомани?

Плащайте в рубли или ще ви спрем газта какво точно е ако не предупреждение? Или педалите разбирате само като ви го вкарат с вазелин?

Много ядове за бля доведе! Хахаха! Газ като вестници!

Тия хуморески ги слушаме отдавна Лъжеш като киро канадеца