Шефът на БПГА: Горивата у нас ще поскъпнат повече от европейските при ембарго срещу Русия

Живодар Терзиев взе участие в приключилата със скандал среща между фирми от транспортния сектор и представители на правителството

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Оръжия не пратихме, настанихме бежанците в луксозни хотели и на финала пак сме най-зле! Докато умниците не разберат, че има незаобиколими фактори в света така ще бъде.

можело да се вдигнат горивата можело ако можело ако. А защо не каже колко ще се вдигнат горивата когато купуваме с руски рубли при положение че централната банка на Русия изкуствено определя курс на рублата спрямо долара. ако продължим да купуваме от Русия при този курс който те определят за валутата си ние ще купуваме по-скъп петрол от европейските борси

Споко бе, и в Русия да сме пак ще е същото, защото САЩ ще го дигат!?!!

Най-бедната държава с най-високи цени. Бахти кефа, а?

Защо не работи да не си беден с кола?! И на кой му пука за тъп народ, свикнал на кражби и просия?!!

Плащане в рубли, а Киро простия се изприщва като чуе рубли. Как ще купува петрола? А ако Путин спре продажбата му на пробайгънски марионетки?

Оказвасе че има ебани на сайта от СССР. Как беше??)))))

Не мога да разбера какво се оплакват всички, че горивата поскъпвали, аз цял живот като отида на бензиностанция и сипвам за 20 лв. :-)

В този смисъл, горивата даже са намалени.

Европа бавно, но сигурно го начуква в задника на Расия. Такава желязна завеса е нямало и по времето на развития социализъм. Ние трябва да конфискуваме всичко руско у нас. Малко ли ни ебаха руснаците след 1944. Сега е наш ред да им забием бахура отзад. Стига с тези горива. Ако даваме пари на Расия, всъщност я въоръжаваме. Расия трябва да се смачка, като хлебарка.

Само да попитам, сам ли си слагаш плюсовете на тази глупост, която повтаряш от сутринта? И кой идиот ти плаща за подобна словесна диария?

Всички руски подлоги да лапат бахура на Байдън.

Най-сетне по нещо сме първи! Да тръшнем на земята германците с една хубава цена от 10 лева за литър бензин..

много важно, че ще поскъпнат горивата. Тъкмо повече говеда ще тръгнат пеша, или с велосипеди. А зимата ще се каляваме, ако не измрем от студ.

Какво толкова като се повиши цената но бензина и дизела.Моята 30000 евра заплата ще ми стигне и за гориво.

Защо ес трябва да обръща внимание на мечтите на България или Унгария? Защо трябва да има изключения по въпроса с ембаргото? Защото вреди на на тези, които доскоро в един глас бяха "за" санкции, но това се обърна срещу тях и вече подвиват опашката и искат специално третиране? Жалко, че тези, които решават не помислиха нито веднъж преди всяко гласуване, до какво може да доведе ритане срещу този, от когото са зависими. Ще чакаме да видим дали ще се случи това "изключение".

НАЙ-БЕДНИЯТ европеец ВИНАГИ плаща НАЙ-СКЪПО. ... А България щяла да иска ОТСРОЧКА от Русия. След МАСИРАНОТО ПЛЮЕНЕ по Русия на мястото но Путин отдавна щях да съм спряла КРАНЧЕТАТА към Европата...

ТИ ГО МОЖЕШ ! ЧАКАМЕ ГО !

Яжте повече боб, Родината има нужда от газ! хе-хе

педи, за вас евреите-педофили няма да се намери дори место по свето НИ, където да серете без да получите кръвоизлив откъм гъза! или си мислите, че Господ е измишльотина на плоскоземците. написано е вече! написано е вече, масоните-антихрист-неверници!

Киро и Кокоро искат още да купуват петрол от Русия, срещу която непрекъснато се репчат и обиждат (бензиностанция с ракети). А защо са толкова сигурни, че тя ще продължи да им продава? Може да ги резне през филетата! Ако ги имат, което не е сигурно!

Твърде добре.

2022-05-05 20:09:16 ИВАН ВАЗОВ ! БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ (нерегистриран) ----- СЪЩА НАКРАЯ Е ПРОЗРЯЛ , И НА СМЪРТНИЯТ СИ ОДЪР Е КАЗАЛ - ПАШОЛ НА ХУЙ БЛЯДСКИЙ КАРАБЪЛ!

Слабоумието наистина е голяма трагедия!

БЛЯДСКИЯТ ИКОНОМИСТ-ПЕЛТЕК - МИХАИЛ ХАЗИН - ОТКАЗ НА ЕВРОПА ОТ БЛЯДСКА НЕФТ, АВТОМАТИЧНО СВАЛЯ БУНКЕРНАТА ИКОНОМИКА С 30%, А В ДОБАВКА СА ПОЛОВИНЧАТ ОТКАЗ ОТ БЛЯДСКА ГАЗ ПРАВИ БУНКЕРА - КАПУТ ! СЪЩО ТАКА , КАКТО ПРИЗНАВА ХАЗИН, В БЛИЗКИТЕ 5 ГОДИНИ НУЖДАТА ОТ ГАЗ (БЕЗ ЗНАЧЕНЕНИЕ ОТ ГЪДЕ ЩЕ ИВА ТЯ) ЗА ЕВРОПА ЩЯЛА ДА НАМАЛЕЕ С 30% И АКО ЗА ТИЯ 5 ГОДИНИ, БЛЯДИЯ НЕ УСПЕЕ ДА НАПРАВИ РЕИНДУСТРИАЛИЗАЦИЯ, ТАКА ЧЕ ДА ЗАПОЧНЕ ДА ПРОИЗВЕЖДА ВСИЧКО, ВКЛ. ПИРОНИ И ИГЛИ ЗА ШИЕНЕ , КОИТО В МОМЕНТА СЪЩО ВНАСЯ - БУНКЕРА КАПУТ ! ТАКА, ЧЕ ИМА СМИСЪЛ ЕВРОПА МАЛКО ДА СЕ ПОСВИЕ, МАЛКО ДА СЕ ПОЗАТРУДНИ, МАЛКО ДА ЗАПОЧНЕ ДА ИКОНОМИСВА, НО ДА УНИЩОЖИ "ТОВА НЕЩО", КОЕТО ТЯ ИЗХРАНИ ДО ТАКАВА СТЕПЕН, ЧЕ "ТО" ДА ЗАПОЧНЕ ДА Я ЗАПЛАШВА ! БУНКЕРА - КАПУТ!

Абе ти да не си заседнал в 82-ра, тогава Правец-82 можепше само с главни букви да пише, като гледам и на ъкъл го докарваш къмто тогава.

защото искаме да ви ебеме майката изотвътре, педалчета, сорсоско - майданчета! КАКТО ЕБАХМЕ МАМАТА НА "СОЦИАЛИЗЪМА" ВИ! Е, ЗА ТОВА! ЗА ДА ВИ ЕБЕМЕ БАЩАТА, ЧУГУН-ЦИГАНИН-УКРАИНЕЦ! дето ни триха мненията поголовно. инак отивам в РАШКАТА, НО ЗАЩО ДА ВИ ОСТАВЯМ ДА СИ ВЕЕТЕ ПЕДЕРАСКИЯ- ЮДЕЙСКИ БАЙРЯК НАД РОДИНАТА МИ. ДА НЕ ВИ ПРИТЕСНЯВАМ, НЕЩО, А ЧУГУН ГЕЙ! ИЛИ ГЕЙ-ЧУГУН, С БАЙДЪНСКА ЗАКАЛКА, НОСЕЩ МАСКА ДОРИ, ДОКАТО МОЧА КЛЕКНАЛ.

Киро не иска да купува газ за рубли, а как си представя да купува петрола от Русия? Без пари? Няма да стане!

Ганьо си иска евтин бензин от Рашка за да ходи и до кенефа с 20 годишните бангии и да си диша прахоляка у Софето. Нема му барате и паметника на пияните руснаци.

Голям тъпанар и малоумник си,.... я виж Путин да не се е скрил в гардероба ти, много е страшен и е на всеки милиметър. Почти конкурираш управляващите ни в момента по интелект

ПКП ( Просто Киро Петков ) и цялото правителство са като от вица: Не искаме България да е добре, искаме Русия да е зле!

Тази абревиатура е заета от простата кърджалийска каквото там беше. Съжалявам, но за Киро остава ПКП2.

Кирчо и Кокорчо искат да ни унищожат като Държава , за това Терминал -2 и дим да ни няма , последния да заключи и ключа в външната Тоалетна ! Те за това са дошли в България и ги назначили за Премиери ! Днес е казал на Шофьорите на Тирове , като не искате да ме слушате , ставайте и си заминавайте ! Не се намери някой да го люсни и да му изкърти поне два зъба ! С България е Свършено !

Киро, като се примоли на Утетка Урсула ЛайНен и тя му разреши петрол от Русия и ако трябва да плащаме в рубли, как ще реагира простия канадец? ОСТАВКА!!!

Американците и ЕС ви доведоха до оросешка тояга!

БОКЛУК !

И боклука скоро в рубли ще си плащаме, да ни го извозват, споко.

И кой ще задоволи пазара- Живодерите.

Без БОЙКО 4 , ще плащате петорно

ТИ СМЯТАШ, ЧЕ ЩЕ ПЛАЩАМЕ ?

А с БОЙКО-4, петорно

Чудя се, колко пари плаща Русия за създаването на напрежение в света и за подклаждане на политическото напрежение в България? Гърция не е зависима от руския петрол като нас, има от най-високите акцизи в ЕС и по-високо ДДС, а дизела е на нашата цена, а бензина е 4лв. Нещо не се връзва, а?

русия нищо не плаща! Бог рабори за Русия бадева, денононощно, педалке, а вашите недъгъви минушчета нема ви помогнат, нито хартишките, на шорката, ротшилда и педалите му макрон, марио педернедраги, мърсула, обиденият вурст, кончита... абе да не ви изреждам, но спийкът ви е готов! в това можете да ми вярвате!

Защо не си стегнете багажа за Русия? Сериозно ли и у нас има зомбирани орки?

Ма много богата тая Русия бре, то не остана някой или нещо дето да не плаща Русия, А БайДрън дори най-силната икономика не може да оправи, хем печатницата е при него. (а колко пари прибра на Русия, а тя продължава да плаща) ?!?!?!

Мамицата ви подлоги! Американски гниди!

няма да можеш да си караш таратайката :-)

Марш в Америка гнидо!

коя таратайка? тази, дето не е произведена от бмв и фолксваген, заради "наказанията" срещу Путин? педи! загубите за света на педераст-зелен-педофилите и гей- зулумите на слабоумното байдън са в галактически размери. скоро ще разберете дали "демокрация" се яде! тоя път африканците наемат кораби за към америка, за да прегърнът лично бай-майдан - вечния лузър и да закопаят обама на африканска територия, за да си имат тоалетна, дори в африка.

какви горива бе, тъпунгели гейски? рашките вече ви спряха не само горивата! ще има революшнери на централо-европейско майданско ниво! ще има застреляни гейове от брюксел и и зхвърляни от етажите на сградите за милиарди на ес и еп. и да ви кажа ли тайната! на тоя майдан. пак бай-майдан и неговата банда от вечните лузъри ви го организира, а не путин. путин не можеше дори да си мечтае за такъв развой на събитията. бай-майдан, здрависващия се с киевските призраци на сорос-ротшилд-антиемитите направо направи Путин победител, а ес завря в пълен разпад, бедност, глад и безработица. честито на печелившите. и не забравяйте! борците от изсраел, които произвеждаха тор в полза на велик изсраел на територията на украина, да бъдат представени на девети май с жълти шестолъчки на ревера! за "ваксинирани"!

та къде работеше мъжът на Нинова..ха.ха и Р. Овч. .. Всите червени квичат че нямат далавера с руснаците..ха.ха

Демек пак всичко на наш гръб! Що не чувам Русия да спира газа на другите в Европа? Германия, Австрия.. а гърците? Май всички минаха на рублеви разплащания и нашите идиоти ни набутах да напълнят гушата на посредниците! Мамка ви, подлоги такива!

ама при тях си нямат такова количество кухи червени кратуни, които пък и да ги управляват.

Баси логиката :)

Не е вярно.

Абе защо ни го причиняват всичко това? Кому е нужно? Влезнах в тоя съюз да сме добре, а те ни взеха всичко, даже хората.

ги взеха а те си избягаха, помисли малко никой насила не ги е закарал на запад и пак се замисли защо не заминаха към русия ? :-)

Ами защото не няма свободно преминаване на границата, бре. То не в просто отивам и Св фаштам са бачкам като в Германия.

Преди вдигнатият юмрук на мафията , нещата не бяха икономически и криминални !!!! Вие си върнахме мафията да ви скубе

Ако не спазваме санкциите кво ще стане ЕС война с България ли ще води . Кви приятели са ни те са ни ВРАГОВЕ . Да си купуваме горива от Русия и да не се водим от ЕС Сега някой фирми ще спечелят БЪЛГАРСКИ МИЛИАРДИ

Пълен неутралитет Нито на Украйна нито от Русия

Без БОЙКО 4 , ще плащате петорно

Споко, ще ядем безглутенови козунаци. :-D

Не разбрах с какво сме длъжни на Окрайнците. Що не ни оставят на мира?

Без БОЙКО 4 , ще плащате петорно

Schilo

Що, той по- различен ли щеше да е? Хайде, да не припомням, кой се подмокряше пред Херо и ходи посред нощ да се моли да не го свалят от власт.

Преди или след като открадна 10 млрд. за годината ?

Идеално това ме устройва

Eврогейството иска жертви

Вова, спирай ни и ядреното гориво и да вземаме лопатите и бой до смърт де що е политик, мутра, търгаш, адвокат, брокер, прокурор, съдия, хотелиер, фуражка и тн

Тъпанар. Вива най-много да ти открадне фризера и да изнасили жена ти.

Що бе АЕЦ нали е руски, и Мариците които дадохте на анериканците... Бахти тъпото си... Боко тс Боко... Давай лъскай му бастуна още

Без БОЙКО 4 , ще плащате петорно

Млък бе тъпанар. Бягай в Банкя да лижеш задника му

Schilo

Що, той по- различен ли щеше да е? Хайде, да не припомням, кой се подмокряше пред Херо и ходи посред нощ да се моли да не го свалят от власт.

Живодаре, жива да не бях, Живодаре! Малиииййй, ма баба ти Вангелия ряпа да яде ей! Ей! Ей! Разбрах тъ, с две думи си ми ясен, искаш, мечтаеш си, нацистът Владимир Владимирович да спечели този блицкриг, тази светкавична война?! Еми... как да ти кажа без да те разочаровам... всъщност ще те разочаровам - Владимир Путин ще бъде съден в Хага... освен ако не се гръмне в главата като своя кумир Адолф Хитлер!

Ако има Ембарго ще настане Хаос като при Войната на САЩ срещу Югославия . В случая САЩ фирми ще купуват от Русия Петрол и ще го доставят на ЕС на Високи Мародерски Цени - както се случи с Газта . ЕС в момента се гърчи в предсмъртни мъки - Народа Обеднява , Спестяванията се Стопяват - Американците и Украинците Забогатяват .

Schilo

Дреме им на бюрократите в Брюксел!

ще бъдеш ти :-(

Искам горивата да поскъпнат много и всички руски поклонници да гният от глад. И да видят че трябва да започнат истинска работа вместо да чакат азиатския гном да им подаде копейки.

Ще поскъпнат много....за втората част на желанието ти не съм сигорен.

ПП - Продължаваме Пеша.

и откъде ще дойде петролът, арабите казват, че не могат да заместят руските доставки

_stankow

Получаваме дефицит и цените се вдигат. Европа се самоубива. И завлича и нас.