Коментари - Сделките на австрийската "Райфайзен банк" с Русия привлякоха внимание в Австрия | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

отдавна трябваше да си смени логото със сърп и чук.

Така е едни правят бизнес ,други се занимават на книга със санкции.

Честит празник българи! Не че датата не може да е друга! Руските проксита, тролове и други платени писачи, да знаят че тази дата не им дава нищо! България е на българите и те са на гости тук! Да се държат, като гости, а не като крадци!

отвратителна руска банка, отдавна си закрих сметката там, follow me!

умнокрасивите на Австрия сьщо като техните соросоидни братя от целия свят се опитват да заработват с льжи и измислици))))))))

Наглеците от фащ питали дали си спазват техните санкции. Ама те са си техни санкции и фащ е на хиляди километри. Явно не всички искат да са техни подлоги в Европа

А бе ЕС да не е щат на САЩ, че финансовото министерство на американците ще дава заповеди на европейските банки?! Алооо!!!

lu4ka

Абе таз банка не премести ли централата си в Сингапур преди 10-12 години? И като е в Сингапур за какви санкции пеят краварите?

Родната преса се интересува от всичко в чужбина, но не и от същото ставащо в България. Вижте сделката спомената мимолетно с активите закупени от братя Велчеви. Юпито от Лондон, екс финансов министър да не се окаже замесен в аналогични схеми.

Ха да видим Австрия, неутрална държава ли е, както е приета в ООН!

Австрия е неутрална.. винаги според вятъра. А ако дойде дебелото - сключва аншлус ;) иначе много демокрация и либерали, ама на стълбите в парка само.. джендърски истории

Добро утро! То беше обществена тайна, че Райфайзен държеше парите на руските олигарси и мафията. Никоя друга банка нямаше толкова клиенти руснаци и фирми свързани с русия.

Цялата Австрия е половин тук, половин там.. педа..ки работи

Как,защо американската държава налага силово на всички ЕС държави да спазват законите на САЩ! И когато някой се отклони САЩ търсят отговорност от тези уж независими държави!! Шокиращо леко ЕС си е дал свободата в ръцете на САЩ!

Райфайзен е банка на бившите соц спец служби.

Австрийците до отдавна известни курветини.

как няма да са комбина с проститутката Путин

Хаха Кремъл ще има достъп до милиони...абе деца, подразделението на Сбер в Европа ще бъде продадено за милиарди! Ако не и десетки милиарди. Това е подразделение на най-голямата банка в РФ, която е собственост на руската държава! Да ви имам и разследващите журналисти!

Всички тарикати работят с Росия !!!! Само идиотите и нещастиците си мислят че е парите миришат на кръв !!!!!!!!!!

даже да прьднат питат американскаьа сган...

Умни са пичовете от тази банка. Знаят, че всичко това ще свърши и ще стоят доста добре и с огромни печалби на руския пазар.

гepберският пyтиноид-не са умни, алчни са... но скоро ще ревнат...

Шило

Че то, скромен банкер има ли бе, теле?