Сделката Лондон - ЕС: България остава извън британските търговски интереси

Какво ще се промени в износа и вноса - експертни препоръки към българските фирми

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЕС не е единен, има превилигировани има и рая, като нас...

България не е държава, тя е територия. В момента се прочиства от туземците.

Българският народ и управници, направиха и невъзможното да заличат България от лицето на земята. Нормално е всички да ни мислят за кенеф, просто защото ние искаме да сме кенеф.

България не е държава, тя е територия. В момента се прочиства от туземците.

НИКОЙ...мрете боклуци тъпи, нито наука имате нито медицини, нито производство нито икономика, нито Емеделуя ....имате 240 свини на жълтите павета с месечни заплати колкото пенсиите за чериро години на Еди пенсионер...мрете шибани прости тикви мръсни нали си имате тикварски капитализъм, айде яжте бананите са на прИмоция от Слави Трифонов и Буда банкянски натовски радев

Освен един безмислен икономически не виждам никъква полза от него. От години са ясни търговските партньори на България а именно нашите съседи, Германия и др. Политиката на Великобритания на Балканите исторически е по скоро вредна. Ако наши фирми искат да търгуват с Британия са свободни да го направят и обратно, няма никъква драма.

На кого й му трябват шибани прости прекупвачи без мозъци....я им погледнете разрушената държава, Пакистан е пи- приветлив дори от разрушения разпадащ се център на софия...А провинцията вече трябва да събираш отличен меките за да си представял кво е имало там.. дори подземните градове при изкопните в Египет за по запазени и цели

Боклук, партньорите ти не искат да стъпят тука освен ако не е някоя заробваща те поредна концесия за тях

Имах си хас пък да не сме отново сред прецаканите! Винаги съм мислел, че да сме в ЕС е хубава идея, но не и ако сме в такова васално положение, в каквото сме в момента. Не казвам да излизаме, казвам, ние да се променим! Иначе ще си останем клоаката, тоалетната, кофата за боклук или както щете там го наречете, на ЕС!

Освен фалшива английска любезност от Англия някога видели ли сме нещо добро? Най-злия враг на българите от турско та до сега.Ако зависеше от мен бих скъсал ваякакви дори и дипломатически отношения с всички които копаят гроба на българите.

От нас зависи дали ще се оставим на тези колонизатори.Яли са бой и преди ит нас,време е за още от същото.

То и с американците е абсолютно същото, но явно щедро плащат на лизачите.

И "СВЕТОВНИЯ ЕВРЕЙСКИ КОНГРЕС", както и жененият за еврейка от България Рокфелер са поставили с "ПРОГРАМАТА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД" (1988 г.) тази "велика" цел. Обаче вчера - на Великден, България с Божията Помощ получи ДАР, да я има ВО ВЕКИ ВЕКОВ. Това не се харесва на статуквото, но такава е реалността.

с руснаците как е?

Имате право докато приритвате от глад да викате в екстаз "Бог да затлъсти още повече лайняната грозна кралица на Англия и безчетните й копелдаци

Когато си в една връзка, в която те използват, плюят и обезчетяват, тогава това да излезеш от тази връзка не е неразумно. Алтернативата е караници, а такива никой явно не иска, защото не съм чул правителсвтото ни да се кара на ЕС.

Македония като гледам изнася за тях около 10 пъти повече от нас. Обратно при вноса, ние внасяме от Англия много повече от колкото изнасяме. Гробарчетата на това работеща икономика ли му викат?

"Кенеф", защото такава е ролята на територията и на божият народ - българи, да пречистват от сатанинските действия в света духовната сфера. Такова е най-краткото уточнение, по въпроса - ЧЕРЕН ДРОБ.

Привилегировани... идва от прИвилЕгия...

...откак му го турихме на Чърчил при Дарданенилите, понеже си пазихме ИНТЕРЕСИТЕ а не "приятелите", а после Чърчил ни го тури и на нас ей така не за друго, а за лично отмъщение (не заради интересите на Великобритания) с щедрото благоволение на Сталин, МИ Е ПРЕЗ ОНАЯ РАБОТА за скапаните и надути бозиняви англичани! От Острова не сме видели нищо добро и това трябва да се помни, а не да ни текат лигите при всяко споменаване на Елизабет, Маркъл и т.н. английска измет!

Точно обратното е, БУНАК!

Горката рептилка (игуана), скоро ще последва принц Филип. До тогава ще е съществуването, на ВЕЛИКАТА БРИТАНСКА ИМПЕРИЯ.

Винаги е било така и ние си го направихме и преди, и по преди, и сега. Тарикатите на дребно си получават заслуженото.

Ми то от нас зависи, бе! Ходете копайте им ягодите и живейте като скотове, вместо да правите същото тука при много по-добри условия на живот!

Ха сега, бъдете солидарни...

Никой не иска липсващата икономика на корупетата и калинките на боко…

Браво тикво! За пореден път защити българския интерес! Отде се намират толкова много глупаци, които да си го харесват ?!?

Има ли драма? Няма....

Чалгарокомундетата яко плюват по България, голяма измет.

Май си се объркал и коментираш под друга статия. Щото съдържанието на статията по-горе не предполага подобни изводи. Даже може да се каже, че там се говори за съвсем други неща.

Моля те ползвай друг ник , този го ползвам отдавна.

Можеше само таблицата да приложите, всеки да си прави изводите : Румъния отчита истоорически рекорди в търговията с Джи Би , а в РСМ е влязла някаква колосална инвестиция , в пъти по-голяма от всички инвестиции в Бойколандия.....

България не се интересува от ЕС и Великобритания, а от Рассия и необятните съветски пазари. Справка - изборните резултати.

Да те иба в ушите !

ЯМХ.

Англия е била ЗА обединението на България, Русия е била ПРОТИВ обединението на България.

Извинявай ! Тъп гей съм и пиша глупости...

Ич ми е на онаяработа за ингилизите. По извратено и генетично сбъркано племе по света не съществува. Само не знам гласоподавателите на чалгаря къде сега ще ходят да берат ягоди и да мият бабешки гАзове

След като ти го дам в ушите педерасче нещастно !

Всъщност цялата статия наопъки, мен не ме интересува какво представлява България за Великобританските политици и търговци. Интересно е какво представлява Великобритания в българската търговия и инвестиции. Какъв дял има Великобритания от вноса и износа ни. Какви британски фирми работят в България. …… има ли шанс да затворят производства или офиси в България? Има ли ниши където може да се отворят нови възможности за България. точно обратното на публикуването е важно за нас, мен не ме и те редува дали някой британец, ще си намери работа или ще я загуби. Интересува ме какво ще стане в България. Напълно безумна статия

Ко викаш, пак ли ни го туриха отзад.....не е сефте за 14 години.

Ти чувал ли си за полковник Сенклер, бе анадолско говедо?

Манипулативно заглавие - Всъщност името на статията трябва да е "Както и преди, така и сега България и Великобритания нямат съществен търговски обмен". Но с такова заглавие се привличат кликове...

Сигурно ще забележиш, че са две ...

За голямо съжаление е така ! Преди 30 лета в Лондон имаше 6-7 вида Българско Вино ! сега остана само 1 Мерло от Тракиската Низина 4.45 £ Що не ни обичат Англичаните Еми нема какво да открадат от нас . За Тех аз ще кажа само едно НЕ СА УМНИ НО ПО ХИТРИ ОТ ТЯХ НАМА !!!! ОЩЕ ОТ УЧИЛИЩЕ ги учат да са хитри да умеят да ПОЛЗВАТ Другия Ама нема Черен Кафяв Жълт или зелен !!! И наи важното е те Крадат по света и Влачат у Дома ! и покраи тях живее райта около тях ! И като Политици са добри Имат си Респект . Така Че кой Успее От Нас да Изиграе Англичанин Една Ракйя От Мен ! Вярно е По сме УМНИ но като Хитреци сме 0 !

Даже имаме положителен търговски баланс!

Който е хитър и алчен (мързелив), вече ще си чеше дженърския задник. Сега ние виждаме хала на България, обаче от вчера (Великден) "палачинката се обърна". Така, последните ще станат първи, а първите последни.

И нямат право да търгуват нито с Русия, а само да внасят салмонелозни мърши от военните 40 годишни запаси месо на западните хомосексуалисти ...дано ги избият с инжекциите и Ко цлагериранотр им смърдящи жилища и да напускат само с смс - си там тия шибаняци пълни с негри и мюсюлмани

Мнения го ги обича тулупа, щото не му закачат крадените милиарди по оШфорките...от месеци им дава знак че само ако го върне НАТО с военни действия срещу българите на власт, ще им дораздаде на западняците тука квото още не им е подарил...и деца за педалите ще им праща и младежи за органи и квото искат тука даже фронт за ядрени оръжия срещу Русия ще направи от България....

А виждаш ли какво внасяме масла таралясници и уиски хахах. Да забранят коли с десен волан и ще им остане само уискито хаха