Сделката Лондон - ЕС: България остава извън британските търговски интереси

Какво ще се промени в износа и вноса - експертни препоръки към българските фирми

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не купувайте нищо от Великобритания. Може да става дума само за 489 милиона евро, но някаква част от британския бизнес ще усети липсата на тези пари. И без това България нищо добро не е видяла от тези лицемери.

Ами че България е извън безвизовото пространство между САЩ и ЕС! Прислугата да си знае мястото и да не се бута сред елита!

Като 50% са руски лизачи, а 10% агенти на ГРУ как да те пуснат без визи. Това че се продават паспорти на калпак също не помага.

Слава богу - да си вдат сами фъшкиите

В Европейския съюз са 27 страни с нас ! Ето ви 5 в който е по добре 1 Дания 2 Люксенбург 3 Филандия 4 Швеция и 5 Нидерландия !!!! и Още 2 те са извън но може за упорити млади и Умни Норвегия и Швейцария !!!

ЛюксеНбург не знам да има. За Филандия също не съм чувал ...

Т.е. Англия си взе свободната ТЪРГОВИЯ ( ЧЕРЕШКАТА НА ТОРТАТА ) - а Българи да си стоят в България, т.е. няма свобода на движението и работата. Да ви го нач...м

До каде я докарахме да ни победят без война ! Сега и Небето им даите че долу вече не расте и трева ! Срамота

БРАВО АМА НЯКОЙ МИ ТРИЕ ПОСТОВЕТЕ ТУК !!!

Аз съм...

че кой си ти ? едва си Завършил с 3 !

Ами те са били съветници на турската армия в Руско Турската ОСВОБОДИТЕЛНА война, и когато е трябвало да натирим фесовете извън Европа пак ТЕ са заплашили уморената ни армия и опълчение с война. Така че още им лижете задниците англосаксонски.

Великобритания и Майка Турция са стратегически партньори от векове. Това бе препотвърдено и на 30.12.2020 когато беше подписано търговско споразумение на стойност 18 млрд паунда. На Балканите освен Словения и Турция всички други са в демографски колапс. 2040 милета ще е над 100 млн. при средна възраст 32 години и Майка Турция ще разполага с 75% от трудовите ресурси на Балканите и Долен Динав. Затова Великобритания гледа да е добре с Турция - интереса клати феса.

Браво момче!

Гледай те са нещата какви са ! Нали уж сте умни ! Европейския съюз имаше шанс Как Дегол го е Виждал От Париж До Урал ! Макрон сгафи с откритата си идея за Евро Армия Веднага му спретнаха раздори с жълтите жилетки ! Тука В Лондон Имаше Идея За 2 референдум От Сорос И Компания Джонсан Предивика 2 вот Щом тия гяволи се отскубнаха и Сорос си вдигна капиталите от Европа и се изнесе ! И пак Имше Шанс За Европа Русия И предложи Сътруднимество Макрон се омалча Меркел е Овца без Армия Отказаха И пропуснаха Последния си шанс ! А щяха да им го забодат и на Американци и на Англичани В Един Съюз с Турция и Русия Европа Щеше да е Номер 1 Но сега спасявайте се Кораба Потъва ! За Бг не знам но от 1990 можеше едно поколение Обучени Политици да се Отгледа !

Викам ти експерте, щото не ти знам името. БВП-то на ОК е 2.7 ТРИЛИОНА евра за 2019.Като сложиш, че търговията с Европа е 500 милиарда евро и представлява 53% от цялата търговия на Кралството, то целият стокообмен е около 1 трилион евро. Което е около 30% от целия БВП. Останалото са УСЛУГИ. А интересната част е, че всъщност, услугите СА ИЗВЪН това споразумение от 2500 страници. От ЕС просто казаха на англичаните "дай да оправим стоките, пък за услугите - ще видим". И БоДжо подписа, шото нямаше никакъв избор. Според официалните данни от английската статистика, износът за януари е паднал с 43%, а за февруари - с 26%. На годишна база. А за мидите и раците - с 92%. И това е нормално. Щото, декември, за един производител на прасета са му трябвали 4 документа и 12 часа, за да закара един камион с прасета до Париж. Сега му трябват 42 документа. И 6 дена. Ако няма проблеми по границата. Така че, най-удачният съвет на един експерт по външна търговия към българските търговци би бил, НАМЕРЕТЕ СИ ДРУГ ПАЗАР ЗА ПРОДУКТИТЕ. ОК вече са бита карта.

И те са ни извън интересите. Спираме износа На НЕГРАМОТНИ КРАДЛИВИ МАНГАЛИ. Ама не е сигурно

Обемът на търговията между Обединеното Кралство на Великобритания и Северна Ирландия и Република Турция се измерва в десетки милиарди годишно. За 2016 например е над 17 млрд. щатски долара. На 30.12.2020 между Майка Турция и Великобритания беше подписано търговско споразумение на стойност 18 млрд. британски паунда, което влезе в сила на 01.01.2021

Мнения го ги обича тулупа, щото не му закачат крадените милиарди по оШфорките...от месеци им дава знак че само ако го върне НАТО с военни действия срещу българите на власт, ще им дораздаде на западняците тука квото още не им е подарил...и деца за педалите ще им праща и младежи за органи и квото искат тука даже фронт за ядрени оръжия срещу Русия ще направи от България....

И нямат право да търгуват нито с Русия, а само да внасят салмонелозни мърши от военните 40 годишни запаси месо на западните хомосексуалисти ...дано ги избият с инжекциите и Ко цлагериранотр им смърдящи жилища и да напускат само с смс - си там тия шибаняци пълни с негри и мюсюлмани

Петдесет години бяхме васал на шибания СССР . Искаш сега да сме васал на шибаната Русия ли? Няма да стане. Факт!

А сега бе си васал на сатанистите , а си им изтривалка първа по смъртност и мизерия в СВЕТаааА мършо мършо...

Не на 27-мо място, а на първо място бяхме по стандарт на живот, само руснаците бяха по-добре от нас, защото са руснаци. Чудно ми е защо само хората не напираха от запада да бягат да живеят тука, а българите си рискуваха живота като бягат през границата. Да ти ева дъртия комунист.

Защо ривете бе да се връщате, а!? Не ви харесват ковид концлагерите ли или смъртоносните задължителни инжекции в експериментална да,а за намаляване на броя на овцете на земята...хаха дано да ви узбият с кеф броя поредния умрял инжектиран "Коритаров"... Викам им "коритаовци"

Виж сега ако българина има култура на хранене и финансови възможности винаги може да си намери прясно хубаво българско месо, а не да купува боклуците на света за без пари и само да реве, че е старо.

Даже имаме положителен търговски баланс!

За голямо съжаление е така ! Преди 30 лета в Лондон имаше 6-7 вида Българско Вино ! сега остана само 1 Мерло от Тракиската Низина 4.45 £ Що не ни обичат Англичаните Еми нема какво да открадат от нас . За Тех аз ще кажа само едно НЕ СА УМНИ НО ПО ХИТРИ ОТ ТЯХ НАМА !!!! ОЩЕ ОТ УЧИЛИЩЕ ги учат да са хитри да умеят да ПОЛЗВАТ Другия Ама нема Черен Кафяв Жълт или зелен !!! И наи важното е те Крадат по света и Влачат у Дома ! и покраи тях живее райта около тях ! И като Политици са добри Имат си Респект . Така Че кой Успее От Нас да Изиграе Англичанин Една Ракйя От Мен ! Вярно е По сме УМНИ но като Хитреци сме 0 !

Който е хитър и алчен (мързелив), вече ще си чеше дженърския задник. Сега ние виждаме хала на България, обаче от вчера (Великден) "палачинката се обърна". Така, последните ще станат първи, а първите последни.

Манипулативно заглавие - Всъщност името на статията трябва да е "Както и преди, така и сега България и Великобритания нямат съществен търговски обмен". Но с такова заглавие се привличат кликове...

Ко викаш, пак ли ни го туриха отзад.....не е сефте за 14 години.

Сигурно ще забележиш, че са две ...

Всъщност цялата статия наопъки, мен не ме интересува какво представлява България за Великобританските политици и търговци. Интересно е какво представлява Великобритания в българската търговия и инвестиции. Какъв дял има Великобритания от вноса и износа ни. Какви британски фирми работят в България. …… има ли шанс да затворят производства или офиси в България? Има ли ниши където може да се отворят нови възможности за България. точно обратното на публикуването е важно за нас, мен не ме и те редува дали някой британец, ще си намери работа или ще я загуби. Интересува ме какво ще стане в България. Напълно безумна статия

Ич ми е на онаяработа за ингилизите. По извратено и генетично сбъркано племе по света не съществува. Само не знам гласоподавателите на чалгаря къде сега ще ходят да берат ягоди и да мият бабешки гАзове

България не се интересува от ЕС и Великобритания, а от Рассия и необятните съветски пазари. Справка - изборните резултати.

Можеше само таблицата да приложите, всеки да си прави изводите : Румъния отчита истоорически рекорди в търговията с Джи Би , а в РСМ е влязла някаква колосална инвестиция , в пъти по-голяма от всички инвестиции в Бойколандия.....

Чалгарокомундетата яко плюват по България, голяма измет.

Да те иба в ушите !

ЯМХ.

След като ти го дам в ушите педерасче нещастно !

Има ли драма? Няма....

Браво тикво! За пореден път защити българския интерес! Отде се намират толкова много глупаци, които да си го харесват ?!?

Май си се объркал и коментираш под друга статия. Щото съдържанието на статията по-горе не предполага подобни изводи. Даже може да се каже, че там се говори за съвсем други неща.

Извинявай ! Тъп гей съм и пиша глупости...

Никой не иска липсващата икономика на корупетата и калинките на боко…

Ха сега, бъдете солидарни...

Моля те ползвай друг ник , този го ползвам отдавна.

Македония като гледам изнася за тях около 10 пъти повече от нас. Обратно при вноса, ние внасяме от Англия много повече от колкото изнасяме. Гробарчетата на това работеща икономика ли му викат?

Точно обратното е, БУНАК!

А виждаш ли какво внасяме масла таралясници и уиски хахах. Да забранят коли с десен волан и ще им остане само уискито хаха

Освен фалшива английска любезност от Англия някога видели ли сме нещо добро? Най-злия враг на българите от турско та до сега.Ако зависеше от мен бих скъсал ваякакви дори и дипломатически отношения с всички които копаят гроба на българите.

То и с американците е абсолютно същото, но явно щедро плащат на лизачите.

с руснаците как е?

...откак му го турихме на Чърчил при Дарданенилите, понеже си пазихме ИНТЕРЕСИТЕ а не "приятелите", а после Чърчил ни го тури и на нас ей така не за друго, а за лично отмъщение (не заради интересите на Великобритания) с щедрото благоволение на Сталин, МИ Е ПРЕЗ ОНАЯ РАБОТА за скапаните и надути бозиняви англичани! От Острова не сме видели нищо добро и това трябва да се помни, а не да ни текат лигите при всяко споменаване на Елизабет, Маркъл и т.н. английска измет!

Англия е била ЗА обединението на България, Русия е била ПРОТИВ обединението на България.

Ти чувал ли си за полковник Сенклер, бе анадолско говедо?

Имах си хас пък да не сме отново сред прецаканите! Винаги съм мислел, че да сме в ЕС е хубава идея, но не и ако сме в такова васално положение, в каквото сме в момента. Не казвам да излизаме, казвам, ние да се променим! Иначе ще си останем клоаката, тоалетната, кофата за боклук или както щете там го наречете, на ЕС!

Когато си в една връзка, в която те използват, плюят и обезчетяват, тогава това да излезеш от тази връзка не е неразумно. Алтернативата е караници, а такива никой явно не иска, защото не съм чул правителсвтото ни да се кара на ЕС.

Ми то от нас зависи, бе! Ходете копайте им ягодите и живейте като скотове, вместо да правите същото тука при много по-добри условия на живот!

На кого й му трябват шибани прости прекупвачи без мозъци....я им погледнете разрушената държава, Пакистан е пи- приветлив дори от разрушения разпадащ се център на софия...А провинцията вече трябва да събираш отличен меките за да си представял кво е имало там.. дори подземните градове при изкопните в Египет за по запазени и цели

И "СВЕТОВНИЯ ЕВРЕЙСКИ КОНГРЕС", както и жененият за еврейка от България Рокфелер са поставили с "ПРОГРАМАТА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД" (1988 г.) тази "велика" цел. Обаче вчера - на Великден, България с Божията Помощ получи ДАР, да я има ВО ВЕКИ ВЕКОВ. Това не се харесва на статуквото, но такава е реалността.

Имате право докато приритвате от глад да викате в екстаз "Бог да затлъсти още повече лайняната грозна кралица на Англия и безчетните й копелдаци

Горката рептилка (игуана), скоро ще последва принц Филип. До тогава ще е съществуването, на ВЕЛИКАТА БРИТАНСКА ИМПЕРИЯ.

Освен един безмислен икономически не виждам никъква полза от него. От години са ясни търговските партньори на България а именно нашите съседи, Германия и др. Политиката на Великобритания на Балканите исторически е по скоро вредна. Ако наши фирми искат да търгуват с Британия са свободни да го направят и обратно, няма никъква драма.

Боклук, партньорите ти не искат да стъпят тука освен ако не е някоя заробваща те поредна концесия за тях

НИКОЙ...мрете боклуци тъпи, нито наука имате нито медицини, нито производство нито икономика, нито Емеделуя ....имате 240 свини на жълтите павета с месечни заплати колкото пенсиите за чериро години на Еди пенсионер...мрете шибани прости тикви мръсни нали си имате тикварски капитализъм, айде яжте бананите са на прИмоция от Слави Трифонов и Буда банкянски натовски радев

България не е държава, тя е територия. В момента се прочиства от туземците.

От нас зависи дали ще се оставим на тези колонизатори.Яли са бой и преди ит нас,време е за още от същото.

Българският народ и управници, направиха и невъзможното да заличат България от лицето на земята. Нормално е всички да ни мислят за кенеф, просто защото ние искаме да сме кенеф.

"Кенеф", защото такава е ролята на територията и на божият народ - българи, да пречистват от сатанинските действия в света духовната сфера. Такова е най-краткото уточнение, по въпроса - ЧЕРЕН ДРОБ.

България не е държава, тя е територия. В момента се прочиства от туземците.

ЕС не е единен, има превилигировани има и рая, като нас...

Привилегировани... идва от прИвилЕгия...

Винаги е било така и ние си го направихме и преди, и по преди, и сега. Тарикатите на дребно си получават заслуженото.